Opdateret: 23. juni 2024

Swingular

URL: https://swingular.com

Vis 12 alternative Swinger Dating-sider som Swingular.com

swingular hjemmeside

Swingular er en community-platform, der respekterer privatlivets fred under sociale netværk. Det er en voksen dating-side, hvor enkeltpersoner og partnere med lignende smag kan gennemse medlemmernes synspunkter for at komme i kontakt med hinanden. Det er netværk, hvor information om dig aldrig vil blive kendt. Dit privatliv bliver holdt hemmeligt, så grib muligheden, og opret din konto for at begynde at søge efter dit par. 

Med millioner af medlemmer, der har været aktive i mere end 15 år, beskæftiger Swingular sig mere med kvalitet snarere end den mængde, der gør oplevelsen til en fantastisk tilslutning med andre medlemmer.

Funktioner, der ikke bør gå glip af

Webstedets unikke egenskaber får interaktionen til at flyde. Søgning efter enkeltpersoner, hvor de er, eller søgning efter nogen til de kampe, du vil gå ud med, findes alle i swinger-søgemenuen. Den bedste del er, at du kan lade dig skjule for et bestemt medlems synspunkter for ikke at se dig overhovedet, og på samme tid kan du tilføje din yndlingsliste over enkeltpersoner. 

Sidste øjebliks opkald til en dato findes i Booty Calls. Du skal være hurtig og hurtigt bede din kamp om at gå ud og have det sjovt, for når uret rammer efter fire timer, slutter bytteopkaldet. Meet-Ups er en planlagt søgning. Du kan se efter venner til at være i baren, til en fest eller bare for at være sammen med dig om natten. Indstil det, og se efter din type.

Mobiler er de nyeste og foretrukne trends fra swingers. Andre siger, at det er forfærdeligt, når de begynder at bruge det på nogle steder, men for Swingular er designet unikt, det kan justeres til enhver skærmstørrelse, hvilket gør din oplevelse umagen værd. Deres onlinemeddelelser er som en FB-side, hvor du kan oprette kontakter til hvor som helst på kloden. Det er meget tilgængeligt for enhver webbrowser eller ved at downloade apps på iOS eller Android. En videochat er også til stede for at gøre det til en realtid.

Deres rejseplanlægningsmenu giver andre mulighed for at se, hvor din destination er, eller hvem dine besøgende er. Den seje ting ved denne funktion, når du først har listet dine planer, vil alle, der har din forbindelse på webstedet, have et billede af din placering fra den ene til den anden. Det er problemfrit at styre din profil på den nemme måde.

Flere seje aktiver af Swingular

Det sejeste blandt funktionerne, Swinger-parter og begivenheder, første gang at se hinanden er stressende og bekymrende i modsætning til at mødes ved sammenkomster og lejligheder, selvom det stadig er bekymrende, føltes det mere trøstende. Du kan også sende dine egne begivenheder og fester og finde medlemsindlæg i denne menu. Deltagere kan svare for at få deres billetter på siden, som for arrangører har de deres deltagers synspunkter, og hvert medlem har en QR-kode til at deltage i festen / begivenhederne. 

Overalt i verden er der hundreder af grupper eller klubber, der dannes. I Swing Club Directory kan du søge i de mange medlemmer, der deltager i en gruppe. Ved søgning i disse klubber kategoriserer webstedet dem efter placering, klubtype og meget mere. Hvis du er ejer af klubber, kan du sende møder eller komme sammen. 

Der er et rum for folk, der kan lide at rejse på krydstogter og ferier. Denne form for funktion er for folk, der elsker at gå fra et sted til et andet gennem cruising eller ty.

Swinger Vacation and Cruises tilbyder luksus. De vil give dig fantasien om dine dybeste ønsker. Deres tilbud er de øverste livsstil resorts. Og swinger-krydstogter og rejser i grupper, der er anført på Swingular.

12 andre Swinger / Dating-sider som Swingular.com:

# 1 - Cassidy

kasidie

Kasidie.com en voksen side for dem, der kan lide at lave eventyrrelationer. Det startede i 2006 på et online magasin, der er oprettet til medlemmer af swinger. Webstedet gjorde en opdatering og skabte en unik forbindelse til sociale mediefunktioner. Der findes mange messaging-apps som chatrum, fora eller bare de almindelige personlige messaging.

Webstedet har meget at tilbyde. Deres funktioner kan tilfredsstille medlemmernes behov, kategorien “Rendezvous”, der giver medlemmer mulighed for at offentliggøre deres status, indstilling og tilgængelighed, der følger en sexometerskala.

Ved enorme menneskemængder kan medlemmer sende deres begivenheder og sammenkomster, som for andre, der ønsker at deltage, kan anmode om en invitation til den nævnte fest.

Webstedet har nået det til et af de mest populære steder i mange dele af USA, og en halv million mennesker åbner siden månedligt

Til en dybtgående gennemgang af Kasidie.com - klik her.

Fordele:

 • let at bruge til kort forhold
 • ikke dyrt
 • let at bruge til kort forhold

CONS:

 • fotos er skjult for ikke-abonnenter
 • browserværktøjer er begrænsede

# 2 - AdultFriendFinder

AdultFriendFinder

De fleste funktionelle steder i tilslutnings- og ledsagerverdenen og de mest populære blandt andre swinger-sider. AdultFriendFinder er et enormt websted, hvor 25 millioner besøgende kontrollerer siden hver måned. De fleste af de besøgende bor i Storbritannien og Canada.

Det er det bedste sted at lede efter en partner på grund af dets store medlemmer. Indholdet er fantastisk, de er fulde af billeder af seksuelt indhold og og seksuelt indbydende til at forbedre medlemmerne til at have det sjovt. Men der er valg, hvor du kan være med et medlem eller på udkig efter seriøse forhold.

Og her er en fuld anmeldelse af Adult Friend Finder.

Fordele:

 • ingen gebyrer for medlemskab
 • letforståelig baggrundsinformation
 • et stort antal abonnenter

CONS:

 • koster $$ for premium-funktioner

# 3 - SDC eller Swingers Date Club

swingers date klub

Besøgende, der elsker swinger-webstedet, SDC eller Swinger Date Club, vil altid være et af deres besøgsmål. Det er det ældste datingside og stadig aktivt indtil dette tidspunkt. Det har 3 millioner medlemmer over hele kloden, hvoraf de fleste kommer fra USA og Holland.

Webstedsindholdet taler om samlinger på medlemmernes offentlige fester, hvor alle er velkomne. Der er også valg til privat fest for folk, der ikke kan lide publikum, hvor medlemmer skal anmode om at deltage.

Fordele:

 • inkluderer menuer til private fester og en masse offentlige sammenkomster

CONS:

 • kompliceret navigation
 • tilbageførsel ikke relevant

# 4 - Swinglivsstil

swinglivsstil

Oprettet til ovenstående voksne medlemmer. Swinglifestyle kan matche andre websteder for deres antal. Det har mere end 16 millioner medlemmer registreret på webstedet og har en nøjagtighed på 5,000 aktive medlemmer, som alle er tilgængelige på samme tid. Deres mest populære medlemmer bor i Australien, Storbritannien og USA.

Læs mere om Swinglifestyle og dens lignende steder her.

Medlemmernes mest foretrukne funktioner er rejselejligheden, hvor de kan vælge mellem udvejsrejser eller cruiseture. De er forbundet med et rejsebureau kaldet Topless Travel, der har ansvaret for medlemmets rejse. I modsætning til mange andre websteder kan gratis medlemmer have større adgang til deres kategori.

Fordele:

 • personlige oplysninger har valg at holde fra ikke-betalende medlemmer
 • ikke dyre
 • personlige oplysninger er grundige

CONS:

 • fravær af gratis nøgen til ikke-abonnent
 • fravær af kundesupport

# 5 - Flingster

flingster

Webstedet er ideelt for folk, der ikke kan lide at skrive lang info om deres personlige baggrund. Når du tilmelder dig Flingster, behøver du ikke registrere dig mere. Du kan straks efterlade en personlig besked til medlemmerne eller måske kontakte dem via videochat. Det har 500,000 tilhængere, hvoraf halvdelen forbliver i USA.

En af favoritfunktionerne er AR Mask, der bruges til virtuelle filtre, hvor medlemmer vil dække deres ansigter med klistermærker for at suspendere afsløringen af ​​deres ansigter. Det har store fordele for nye medlemmer, der ikke vil lade alle vide, hvordan de ser ud.

Mere om Flingster? Tjek anmeldelsen her.

Fordele:

 • tilgængelig grænseflade
 • stede af oversætter oprettet til nem kommunikation til ikke-engelsktalende
 • ingen gebyrer

CONS:

 • fravær af anvendelse på mobiltelefoner

# 6 - Swapfinder

byttefinder

Forskellen mellem Swapfinder og andre websteder, dette websted, der søger billeder, er organiseret og pænt udseende. Browsingen efter medlemsbilleder er mere organiseret og klarere, så resultaterne hurtigt er tilgængelige. Et af de overlegne websteder, der har 40,000,000 medlemmer over hele kloden. Med denne form for fællesskabsside kan du dele kommunikation ved at sende billeder, opskrivninger og videoer, eller en blandet deling kan også gøres.

Webstedet har mange fantastiske medlemmer, hvor medlemmer kan placere deres favoritter til hotlistfunktionerne. Dertil kommer, at der er et blink-kategori, hvor du kan sende glatte meddelelser for at få opmærksomhed.

Fordele:

 • medlemmer er globale
 • screenede profiler
 • masser af ingen gebyrfunktioner

CONS:

 • fraværende i applikationer, der kan downloades
 • lille skrifttype

# 7 - Gynger

svinger

Webstedet er mere kendt end nogen etableret side og gennemgået side. Det har 50,000 medlemmer, næsten alle er aktive, og alle vil have det godt. De går mere til mængden snarere end kvaliteten af ​​tændstikker. Det er hurtigt at oprette forbindelse til alle medlemmer, der gør deres livsstil farverig.

Der er mange ting at opdage om dens funktioner, en af ​​dem er den usynlige menu, hvor et medlem kan søge på siderne på webstedet, mens han skjuler sig selv, at han / hun er aktiv.

Fordele:

 • gældende webcam og privatværelse
 • masser af frivillige til at svinge

CONS:

 • kompliceret webside udseende
 • fair design og stil site

# 8 - Ashley Madison

Gennem årene har webstedet bevaret sin popularitet. Det fokuserer på par, der ønskede en fuldstændig opdagelse af deres eget fantastiske seksuelle liv. Med denne form for opsætning vil mange stadig være på stedet og udforske den behagelige sexpartner

I 2015 blev webstedets sikkerhed åbnet. Mange medlemmer blev identificeret og afslørede deres udseende fra webstedet. Webstedet gendannede og fortsatte med at blive bedre og mere berømt end nogensinde før. Sikkerheden var løst, og der er 20 millioner medlemmer, der registrerede sig over hele verden.

Her gennemgår vi Ashley Madison fuldt ud.

Fordele:

 • ingen afgifter for kvinder
 • sikret websted

CONS:

 • forbedre forhold (ikke så slemt)
 • begrænset medlems synspunkter

# 9 - 99 Smagsstoffer

99 SMAGER

99Flavors har de højest rangerede swinger-sider og den øverste liste blandt dating-sider. Det har 90,000 millioner medlemmer over hele kloden. Webstedet var kendt for sine dybe fantasier og ønsker. Det tilrådes ikke for medlemmer, der ser efter en langvarig eller et seriøst forhold.

Medlemmer kan chatte med hinanden. De har også mulighed for at lave 2-vejs webcam for fantastisk kommunikation. De kan lade billeder ses af den ene til den anden. Møde og datering kan alle løses på siden. En up-to-date fantastisk funktion for dette websted er Sex Academy, hvor medlem vil have baggrundsviden om soveværelsetricks og konkurrence.

Fordele:

 • detaljerede personlige oplysninger
 • let adgang efter registrering

CONS:

 • webstedet kan ikke søges
 • færre medlemmer
 • kostbar
 • uspændende aktivering

# 10 - Svingbyer

Når du åbner siden og ser på den, ser du på en lignende platform som f.eks. Facebook-siden. Det ser ud til, at en af ​​deres funktioner er, at det at navigere i det ligner det. Dette er et nyt sted, men berømmelsen øges i antal.

De fleste af medlemmerne er aktive og har et beløb på 500,000 anslåede medlemmer. For aktivt at nyde siden, skal du betale deres gebyr, hvis ikke, din adgang er begrænset. Ingen betalingsgebyrer, ikke alle funktioner er tilgængelige.

Fordele:

 • hurtig aktivering
 • billigere
 • svarer til Facebook-interaktion

CONS:

 • browserfunktioner giver ikke tilfredse resultater
 • generere personlig info

# 11 - fetlife

føtaliv

Webstedet giver detaljerede valg, når det er tid til dine seksuelle fantasier. Livsstil er svaret til at opfylde dine drømme. Det handler om at give medlemmer deres fetisher. Dette inkluderer også medlemmer med en svingende livsstil.

Dette er siden for folk, der har mange forbindelser og fetisher, men som gemmer sig for sig selv og er bange for at frigive deres fantasier. Kammeratens nærhed til medlemmerne trøster dem. Det ligner Facebook, men knæk og fetisher er mere detaljerede.

Du kan kontrollere Fetlife og lignende steder her.

Fordele:

 • få-lignende definitioner, brug mange retningslinjer
 • ligesindede grupper
 • store medlemmer

CONS:

 • en type medlemskab
 • færre forbindelser
 • ingen rettelseskategorier

# 12 - Dating.com

Hovedformålet med webstedet er at møde singler, og hvis du er heldig, har du det seriøse og mangeårige forhold, du leder efter. De er meget velkendte i Latinamerika, Europa og Asien. De fleste medlemmer kommer i 20'erne, de er populært kendt som årtusinder.

Når du tilmelder dig denne side, skal du først angive alle oplysninger om dig som navn, fødselsdag, placering og kønsvalg. Webstedet tilbyder funktioner som Discover-siden, hvor du kan mødes, og så der er ikke behov for e-mail-bekræftelse på webstedet. Der er også søgeknapper på siden for at søge efter medlemmer og dine præferencer.

Navigering øverst på siden er der indholdshistorier, der ligner Instagram, der har blandinger af fotos og videoer. Der er også transmissionsknappen, hvor du kan søge efter medlemmer, der er aktivt online. Et chatroom er også tilgængeligt.

Webstedet har en ekstra funktion, der er "Let's Mingle", der giver medlemmer mulighed for at skrive indledende udsagn. Du kan sende dem til din yndlingsliste for at læse den fuldstændigt.

Visning af medlemsprofiler er gratis. Du kan også føje dem til din venneliste og gøre dem til en af ​​dine favoritter. Apps til mobiler er allerede tilgængelige, men det gøres kun via Android-systemet.

Hvis du tilmelder dig som premiummedlem, kan du få fordele som tilgængelig kundeservice. Du har tilbud om rabatterede produkter med 50% og ubegrænset adgang til webstedet online. Du har også chancen for at være i deres Mingle-funktion. For fri adgang kan du gennemse medlemmer, sende et kysfunktion, og fotos kan uploades. Der er tre betalingsmetoder at vælge imellem, betalingskort, kreditkort og PayPal.

Her er vores dybtgående gennemgang af Dating.com.

Fordele:

 • de fleste medlemmer er 20-årige mænd
 • tilgængelige apps på telefoner
 • medlemmer med mange interesser
 • berømte singler site
 • hurtig registrering
 • styrke aktive medlemmer
 • ingen gebyrer for registrering
 • omfattende browsere
 • tilgængelige chatrooms, emails, chat og videocam

CONS:

 • ikke et helt gratis websted

Konklusion

Det samlede antal dating-sider hjælper dig med at frigøre din frygt, fantasier og ønsker. Det er en sjov måde at udtrykke det med dine indlæg eller til dine venner eller til folk, du har forbindelse til. 

Hvis det er svært for dig at vælge de bedste herfra, kan jeg personligt anbefale min favorit TOP 3:
# 1: Flingster;
# 2: Dating.com;
# 3: og AdultFriendFinder. Du kan ikke blive skuffet over disse. 😉

Swingular.com og andre swinger dating-sider er en fornøjelig ting at opdage. Du har mulighed for at rejse til resorts og krydstogter. Du kan endda mødes med dine venner, klubber og gå til deres fester ledsaget af dit par. Hvert minut tæller. Hvert minut har sine minder, du ikke kan glemme, og det kan det kun være en gang i dit liv.

lignende websteder ikon Alle 13 andre websteder i denne kategori, der er værd at tjekke ud:

Læs anmeldelse

Rigtige swingers & 12 bedste swinger-datingsider som RealSwingers.com Vis mig 12 alternativer til RealSwingers.com Gør dig klar til en rejse til RealSwingers.com, stedet hvor swingere kan forbinde sig og tilføje noget krydderi til deres liv. Jeg har hørt mange gode ting om denne side, og hvor mange swingerfantasier den har opfyldt. Men af ​​[…]

Læs anmeldelse

Swinger Zone Central & Top-12 Awesome Swinger Dating Sites og andre Sex Dating Sites Som SwingerZoneCentral.com Vis mig 12 alternativer til SwingerZoneCentral.com Hej, spænd op hvis du er Sherlock Holmes af swinger dating og altid på udkig efter mind-blowing dating nærmer sig! SwingerZoneCentral.com er ligesom rockstjernen på online datingsider, der hævder at være den bedste i […]

Læs anmeldelse

Swingles anmeldelse og 12 must-besøg swinger-datingsider som Swingles.com Vis mig 12 alternativer til Swingles.com Swingles er den ultimative legeplads for swingere, der er sultne efter sexede skænderier! Dette er ikke din bedstemors datingside; det er et hotspot for dem, der har lyst til afslappet sjov. Lige fra starten er Swingles klar over sin stemning – ingen tæsk; […]

Læs anmeldelse

99FLAVOURS & Top-12 Swinger-datingsider og andre gratis og premium datingsider som 99flavors.com Vis mig 12 alternativer til 99flavors.com Hej, føler du dig eventyrlysten og leder efter spænding i dit kærlighedsliv? Så kan 99flavors.com være den perfekte platform for dig! Denne online platform er skræddersyet til folk, der er åbne for at udforske […]

Læs anmeldelse

Wasteland & Top 12 Fetish- og BDSM-websteder som Wasteland.com Vis mig 12 alternativer til Wasteland.com Snup nogle kinky ting og forskellige skatte på Wasteland.com. Dette websteds navn lyder ironisk med de godbidder, det giver. Dine fetichtrang vil blive mættet med den enorme samling af BDSM og andre orgasmiske porno-scenarier. Wasteland er en ekspert […]

Læs anmeldelse

Scambistipercaso (Swingers ved et tilfælde) & Top-12 lokale swinger- og swinger-datingsider som scambistipercaso.it Vis mig 12 alternativer til Scambistipercaso.it Er du nysgerrig efter at prøve swinger-livsstilen eller ønsker du at udvide din swingende interesse? Godt nyt, fordi Dudethrill har endnu et swinger-websted at anmelde i dag! Scambistipercaso er Italiens nummer et swingende og dogging […]

Læs anmeldelse

Fetish.com Anmeldelse & TOP-12 BDSM og sex-dating sites Som fetish.com Vis mig 12 alternativer til fetish.com Er du til hård og kinky BDSM lystig appetit? Ikke sikker? Jeg forstår. Nogle mennesker tror, ​​at de ikke er kinky (nok), fordi de er temmelig skamfulde over deres feticher eller har et begrænset udvalg af deres egne ønsker. Jeg er enig […]

Læs anmeldelse

BDSMDate Review & Top 12 Fetish og BDSM Sites som BDSMdate.com Vis 12 alternativer til BDSMDate.com: I BDSM Fetish-genren er BDSM Date et godkendt og populært online dating-websted. Platformen er beregnet til folk, der er fordomsfri og på udkig efter nogen, som de kan dele deres lidenskaber med og deltage i så avancerede [...]

Læs anmeldelse

SpicyMatch & TOPP 14 “Skal besøge” Swinger-websteder som SpicyMatch.com Vis mig 14 alternativer til SpicyMatch.com Hver dag søger folk nye og spændende flugt fra deres liv. Vi længes altid efter en sjov, eventyrlystne oplevelse, især med hensyn til dating, sex og forhold. Således er det her, hvor swinger-sider dukker op i scenen, der opfylder alle [...]

Læs anmeldelse

Swingtowns & 11 TOPPENDE Swinger Dating-sider som Swingtowns.com Vis mig 11 alternativer til Swingtowns.com Med hensyn til sex er flere mennesker måske fortrolige med ordet swinging. Personer, der beskæftiger sig med at svinge, dækker normalt både singler og engagerede relationer. Generelt gøres dette af forskellige årsager, enten for at øge kønskvaliteten og kvantiteten [...]

Læs anmeldelse

SwapFinder & lignende 12 bedst bedømte BDSM, Swinger-tilslutningswebsteder URL: https://swapfinder.com Vis 12 Swinger / BDSM-datingalternativer til Swapfinder.com Det er en total bummer, når du har brugt uger og møl, der skubber til venstre eller højre på din dating apps, men kan stadig ikke finde den perfekte person til dig. Hvad værre er, når du finder et match, de [...]

Læs anmeldelse

Swingular URL: https://swingular.com Vis 12 alternative Swinger Dating-sider som Swingular.com Swingular er en community-platform, der respekterer privatlivets fred under sociale netværk. Det er et voksen dating site, hvor enkeltpersoner og partnere med lignende smag kan gennemse medlemmernes synspunkter for at komme i kontakt med hinanden. Det er netværk, hvor information om dig aldrig vil være [...]

Læs anmeldelse

Hvis du ikke er i et strengt forhold, og seksuel udforskning er noget, der begejstrer dig - du vil måske være på udkig efter mennesker med lignende kinks eller fetisher eller bare den samme swinger-livsstil. Vi har udarbejdet en liste over websteder, som du kan finde forskellige swinger-partnere. Så tjek disse ud (nr. 1 betyder ikke nødvendigvis [...]

Rul til top