Opdateret den: 21. juli 2024

BDSMDate anmeldelse

& Top 12 fetish- og BDSM-websteder som BDSMdate.com

Besøg AdultFriendFinder.com nu - et # 1 BDSM Date alternativ!

Vis 12 alternativer til BDSMDate.com:

bdsmdate par

I BDSM Fetish-genren er BDSM Date et godkendt og populært online dating-websted. Platformen er beregnet til folk, der er fordomsfri og på udkig efter nogen, som de kan dele deres lidenskaber med og deltage i sådanne avancerede seksuelle spil. Siden 2000 er dette netværk blevet en funktion af datingsider, der er knyttet til den samme database med forbrugerprofiler. Dette er det rigtige sted at gå, hvis du har stort behov for uartige tilslutninger.

Officiel webadresse: https://bdsmdate.com

BDSMDate-tilslutningsplatformen er en gruppe mennesker, der er involveret i forskellige seksuelle eksperimenter, såsom trældom og BDSM. Det primære mål med BDSM-tilslutning er at gøre det let for fetishister at finde en ægtefælle, date, mester eller underdanig eller endda en ven, der deler deres interesse i ikke-traditionelle seksuelle møder. Du vil hurtigt møde ligesindede enkeltpersoner for at hjælpe dig med at nå dine mål.

Den største forklaring på det store antal fetishfans på BDSMDate.com er, at kinky mennesker, der leder efter andre ligesindede til rollespil med, kan finde dem der. Dette er datingsamfundet, hvor du kan udtrykke dit beskidte sind.

Bliver kinky og sexet i BDSMDate

Hvis du er utilfreds med din nuværende seksuelle situation, skal du besøge BDSMDate-webstedet. Dette er en onlinetjeneste oprettet til voksne, der ønsker at have et specielt seksuelt forhold ved hjælp af kink dating online teknikker. Dette websted er designet til at hjælpe fetishister med at finde deres ideelle partnere et par nætter eller hjælpere, der deler deres lidenskaber. Det er også nemt at indsnævre lokalet, demonstreret effektivitet kinky dating lokale i dit område en leg! Hvis mødet personligt ikke er i kortene, kan du nemt oprette et online-link.

Et forum for fetishdating, der er helt gratis at komme ind for dem, der søger potentielle kink-minded partnere. Hvis du er i dybdegående søgning efter en nattilslutning eller en mere langsigtet forpligtelse, vil BDSM Date binde dig med singler, par eller endda små grupper, der deler dine fetishinteresser.

BDSMDate.com Design og tilgængelighed

Du har ingen problemer med at få adgang til BDSMDate.com. Webstedet er brugervenligt og praktisk at navigere. Alle de vitale krav til beskyttelse og brugsbetingelser kan findes nederst på listen. På den anden side kan du få adgang til BDSMDate-datingsides ressourcer øverst på hjemmesiden.

Hele hjemmesiden er designet med et traditionelt farveskema i sort, rød og hvid. Der vil ikke være noget, der afleder dit sind væk fra formålet med din tur. Startsidens navigationspanel er placeret i hjørnet. Du kan få adgang til register- og login-siderne derfra. Det giver dig også adgang til gennemsøgningsområdet, chatrummet, videofanen, webmagasinet og indlæggene.

Der er også et segment kaldet "Hjælp", hvor du kan få svar på eventuelle spørgsmål, du måtte have. På hjemmesiden til BDSMDate.com finder du også et hurtigt søgeafsnit, hvor du kan finjustere søgningen ved at vælge oplysninger om den sexpartner, du søger efter.

BDSM-hjemmeformat

Hovedfunktioner og funktioner

Et fantastisk aspekt ved dette lovende sted er, at du kan lære din potentielle partner at kende angive dine ønskede attributter. Hvert medlem eller bruger vil give oplysninger om sig selv, disse beskrivelser inkluderer alder, geografisk område og naturligvis kønspræferencer. Som et resultat spilder du ikke meget af din tid. Brugere vil vælge mellem en bred vifte af træk til at identificere deres ideelle kompis, og softwaren vil generere en liste over personer, der har samme karakter eller træk.

Registrerede brugere optager også deres videoer og uploade dem til deres profiler for at forbedre deres sandsynlighed for at få en partner. De vil også sætte pris på videoen og eksplicitte fotografier af andre medlemmer af publikum. Tusinder af BDSM Date-brugeres live streams kan også vække din interesse og seksuel appetit.

Tilmeld dig og elske på BDSMdate

Når du besøger hjemmesiden første gang, har du mulighed for at forblive gæst eller deltage i gruppen. Du behøver ikke at gøre noget i første omgang, men dine muligheder for aktiviteter på platformen vil være minimale. Hvis du vil finde en sexkammerat, skal du tilmelde dig BDSMDate.com. Ingen grund til at bekymre sig, da login-siden vises, så snart du går ind på hjemmesiden, har du ingen problemer med at finde den.

For at registrere skal du udfylde en kort formular. Der skal du indtaste din fødselsdato, oprindelsesland og e-mail-adresse. Derefter skriver du nogle “vigtige” personlige oplysninger og skriver et par linjer om dig selv, når du er færdig. Du bliver kun bedt om at tildele dit oprettede brugernavn og din adgangskode, hver gang du besøger webstedet. Som et resultat kan registreringsprocessen ikke tage mere end 5 til 10 minutter af din tid.

Bliv medlem og nyd det sjove

Tusinder af begyndere opretter profiler på BDSMDate i disse dage. Der er over en million deltagere, der nyder ukonventionelle seksuelle vaner. Med dette kan du bruge den til at spille forskellige positioner. Du har valget mellem at være en mester eller en slave, en underdanig eller en dominerende, en legekammerat eller en fuld magtdelingspartner.

Hvis du ikke er sikker på, hvilken af ​​disse positioner der passer til dig, kan du stadig være en almindelig forbruger, der kun ønsker at udforske en anden seksuel aktivitet. En anden begrundelse for at etablere en profil på BDSMDate er, at det ikke betyder noget, hvilken kønsorientering du har. For at gøre brug af denne online portal kan du enten være:

 • Homoseksuelle eller lesbiske
 • Lige
 • Biseksuel
 • Transgender
 • Monogam eller polygam

Alle brugere har adgang til BDSMDate. Den sidste ting, du skal huske, er at hvis du er under 18 år, ville du ikke være i stand til at ansøge.

BDSM-medlems login

Omkostninger og spændende tilbud

Som nævnt behøver du ikke betale noget for at oprette en profil på BDSMDate. Men hvis du vil have fuld adgang til alle funktionerne og få mest muligt ud af din tid på dette websted, kan du købe et af de tilgængelige medlemskaber. De er ikke uoverkommeligt dyre, og hvis du bruger dette websted ofte, ville en premium-profil være dine penge værd.

 • Gratis Version

Denne version er velegnet til personer, der stadig er i færd med at beslutte at prøve at se tjenesterne på dette websted. At benytte den gratis version indebærer også begrænset adgang til funktioner som interaktion gennem live chat, afsendelse af tekstbeskeder, brug af søgeknappen til bestemte brugere og deling af vigtige oplysninger.

 • Premium Version

Efter at have brugt den gratis version og endelig besluttet, at BDSMDate er en vigtig del af din almindelige datingoplevelse, kan du nu benytte premium-kontoen. Denne version giver dig adgang til enkeltpersoners fotografier og streaming af deres videoer. Du kan også filtrere og vælge en bestemt placering af en partner. Premium-versionen giver dig mulighed for at blive inkluderet i hane af online-medlemmer, og du kan også være en del af de øverste resultater på søgelisten.

Denne version har to typer abonnementer, nemlig: Guld og Sølv

 • Guldabonnement
 • $ 29.95 pr. Måned (godt for en måneds abonnement);
 • $ 14.99 pr. Måned (for 3 måneders abonnement);
 • $ 8.95 pr. Måned (godt i et år med ubegrænset abonnement).
 • Sølvabonnement
 • $ 19.95 pr. Måned (godt for en måneds abonnement);
 • $ 11.99 pr. Måned (for 3-måneders abonnement);
 • $ 8.95 pr. Måned (godt i et år med ubegrænset abonnement).

Det er også en garanti for, at webstedet og dets system beskytter disse premium-brugere mod at få en uventet besked fra dem med gratis konti. Derfor anbefales det at benytte et abonnement for at reducere risikoen for svindel.

Mobilversion

BDSMDate.com har en smartphone-app, som er en af ​​de største fordele ved at være medlem. Med hensyn til funktioner er det det samme som webudgaven. Som et resultat kan du nemt tale, gennemse konti, se videoer og modtage stemmemeddelelser, når du er på farten, og holde kontakten, uanset hvor du er.

Der er ikke behov for at installere nogen software. Alt hvad du skal gøre er at gå til BDSMDate.com på din mobile enhed og begynde at hygge dig.

Fortrolighed og sikkerhed på BDSMDate

Hvis du ikke er medlem af internettet, ville du ikke kunne se nogen konti. Dette giver dig en minimumsgrad af anonymitet. På Bdsmdate er der ingen måde at skjule dine billeder på, for alle kan se dig.

I de fleste tilfælde vil du tilføje en sekvens af fotos til din profil. Bdsmdate giver dig mulighed for at medtage private billeder og begrænse adgangen til kun de medlemmer, du accepterer. Alle datingapps har en panikknap, der gør det muligt for folk at blive omdirigeret til et andet sted med det samme. Bdsmdate har ikke denne funktionalitet. På bdsmdate.com sendes alle data via et SSL-link, hvilket gør det i det væsentlige vanskeligt for nogen at læse og få adgang til meddelelserne.

BDSM WEB-design

BDSMDates fordele og ulemper

Fordele:

 • Fuldt tilgængelig BDSM og kinky tjenester
 • Fortrolighed og sikkerhedsforanstaltninger er tydelige
 • Tilbyder udvalg af engagerende interagerende spillesteder

CONS:

 • Begrænsede understøttede sprog
 • Medlemskab kræves for at få adgang til alle funktioner

Top 12 fetish- og BDSM-websteder, der ligner BDSMDate.com:

# 1 - AdultFriendFinder

AdultFriendFinder

Webstedet Adult Friend Finder er meget populært over hele verden og har over firs millioner medlemmer, der søger afslappede og seksuelle møder med forskellige piger. Også dette websted blev populært i USA og udgjorde en fremragende platform for brugere til at søge et perfekt seksuelt match ved hjælp af dets kommunikationsfunktioner.

Desuden tilbyder det mange afslappede arrangementer, herunder polygame forhold, monogami, pardeling, FuBu og mange andre. Faktisk er det et fantastisk websted at udforske seksuelle præferencer og krydre ting i sengen, især blandt enlige mennesker og par, der er villige til at undersøge deres seksualitet. Med nem navigering og en hurtig måde at registrere sig på, slutter brugerne inden for 5 minutter eller derunder.

Her er den fuld anmeldelse af AdultFriendFinder

Fordele:

 • Gratis registrering
 • Medlemmer af webstedet søger afslappede forhold
 • Åben for biseksuelle og homoseksuelle medlemmer
 • Der er masser af funktioner til kommunikation med hinanden
 • Medlemmer har lov til at oprette blogs og grupper til informationsudveksling
 • Gratis funktion til at se videoer og se fotos
 • Medlemmer har lov til og frit at dele alle typer videoer og fotos

CONS:

 • Der er flere mænd end kvinder

# 2 - AshleyMadison

ashleymadison

Ashley Madison escortwebsite er ikke kun et typisk escortwebsted, du ser online. Webstedet blev grundlagt i 2001 og gav engagerede mennesker, gift eller i et tilknyttet forhold, friheden til at søge diskrete forhold med nogen. Indtil dette øjeblik forbliver Ashley Madison fortsat at tilbyde et miljø uden dom, og anliggender frarådes ikke.

I årenes løb ændrer udbuddet af tjenester på Ashley Madison-webstedet sig i henhold til kravene og skiftende livsstil og måder at snyde medlemmerne på. Dette websted har mange interesser, herunder fordelene ved at have polygame, monogame, åbne forhold, trekanter og andre. På grund af de ekstraordinære funktioner blev populære og fortsætter med at være på toppen af ​​denne dag og vinder ry over hele verden.

Klik her for AshleyMadison fuld gennemgang

Fordele:

 • Opretholder skøn over foto og personlige oplysninger
 • Tilskynder til diskret upload af fotos
 • Gratis registrering og nem registreringsproces
 • Fås som apps på Android- og iOS-telefoner og kræver ikke for meget hukommelsesplads
 • Et stort samfund af medlemmer over hele verden

CONS:

 • Nogle profiler indeholder ikke mange detaljer
 • Nogle udfylder ikke profiloplysninger

# 3 - Dating.com

dating.com

DATING.COM - har hævdet at være stedet for singler, der leder efter et seriøst forhold. Sandt nok til denne påstand har den allerede mange succesrige historier for par, der mødtes der. Efter at have været i branchen i næsten tre årtier har den dog ikke kun henvendt sig til singler på udkig efter kærlighed. Nogle brugere, der kun leder efter tilslutninger, finder også succes på siden.

Det har specielle funktioner såsom standardbeskeder og mingling, hvor du kan sende beskeder til andre medlemmer samtidigt. Hvis du vil øge samtalen et hak, har de også en videochat-mulighed. Du kan også give gaver. Selvom de fleste, hvis ikke alle, disse funktioner er til betalende brugere, kan gratis medlemmer stadig søge, sende blink og sende fotos.

Fordele:

 • Meget aktiv kundesupport
 • Mobilapp tilgængelig
 • Overkommelige premiumpakker

CONS:

 • Få funktioner til ikke-betalende brugere

# 4 - VictoriaMilan

victoriamilan hoved

De hævder at være nummer et sted for gifte mennesker og dem i det tilknyttede forhold en platform til at snyde. Et sådant websted giver fortrolige og anonyme oplevelser og personlige oplysninger, som folk kan opleve. De rummer mennesker engagerede og gift og klar til at krydre deres seksuelle oplevelse til det næste niveau.

Dit ansigt er sløret og beskyttet for at holde dig uidentificeret for alle og skjult. Brugere har endda lov til at holde tingene diskret, mens de søger efter et perfekt match over hele verden. Og i det øjeblik ting opvarmes, men pludselig er du ved at blive fanget, har webstedet en nødknap eller populært kendt som panik-knappen, hvor du kan klikke og omdirigere dig til et intetanende sted. Fra nu af har den over seks millioner medlemmer på verdensplan fra forskellige kategorier.

VictoriaMilan anmeldelse her.

Fordele:

 • Enkle og nemme trin i gratis registrering
 • Webstedet kan downloades til iOS- og Android-brugere
 • De fleste af medlemmerne er fra Sverige, Polen og Holland
 • Eksklusive fotos med tilhørende private nøgler

CONS:

 • Premium-medlemmer har kun frynsegoder ved at sende meddelelser og se

# 5 - 2fuck.com

2 fuck navigation

Med alle eskortewebstederne på Internettet er der kun få, der skiller sig ud. En af disse er 2fuck.com, et Escort-websted med tre millioner registrerede medlemmer over hele verden. Det vokser gradvist hver dag. Webstedet kan prale med sine ægte og autentiske tjenester til alle, der ønsker sex hver dag.

Når du er blevet medlem, gennemgår din profil automatisk kompatibilitetsmatchning og giver dig lister over medlemmer, der er kompatible med dine præferencer. Det er let at sige, at 2fuck.com ikke tilfældigt søger efter medlemmer for din bekvemmelighed, men i stedet anvender en analytisk proces for at gøre matchning mere præcis.

2fuck.com anmeldelse her.

Fordele:

 • Medlemmer over hele verden når op til millioner og vokser hver dag
 • Webstedsdesignet er brugervenligt og ligetil
 • Gratis registrering for alle

CONS:

 • Premium-medlemmer har eksklusive funktioner, der kun kan få adgang til dem

# 6 - BeNaughty

fræk

BeNaughty har tiltrukket mange brugere over hele verden. Det ser ud som om det er som ethvert andet almindeligt datingside. Men faktisk henvender det sig mest til dem, der leder efter afslappede tilslutninger, cybersex-partnere eller begge dele. Dette har appelleret til mange mennesker, især dem, der ønsker at være diskrete med deres seksuelle eventyr.

Da webstedet ikke er meget strengt under registreringen, tilføjede de en funktion for at imødegå mulige falske profiler. De har en fuld sikker tilstand, hvor kun konti, der er bekræftet, kan sende dig en besked. En anden er den grundlæggende tilstand, hvor den automatisk blokerer konti, der blev markeret på grund af mistænkelig opførsel, hvis du tænder den.

Fordele:

 • Massemeddelelsessystem
 • Mange medlemmer
 • App tilgængelig til både Android og iOS

CONS:

 • Liveunderretninger kan være irriterende
 • Omdirigerende links, der er stillet som webstedsfunktion

# 7 - FetLife

fetlife hjem

Fetlife er et af de mere populære steder, når det kommer til fetisher og kinks, så du ville virkelig forvente, at du ville møde en masse mennesker her. På trods af det enorme antal medlemskaber har webstedet imidlertid et ret venligt miljø i strid med andres antagelser om denne slags websteder. Hvis du er helt vild med kinks og BDSM, vil stedets medlemmer helt sikkert byde dig velkommen med åbne arme.

Her er mere om Fetlife og dets alternativer.

Fordele:

 • Samfundet accepterer og støtter
 • Medlemskab er meget overkommeligt
 • Forskellige kinks

CONS:

 • Interfacet er lidt forældet
 • Nogle brugere er meget diskrete på en ugunstig måde

# 8 - BDSM singler

bdsm singler

BDSM Singles kan prale med sin brugervenlige grænseflade. Webstedet er til singler på udkig efter nogle dampende BDSM-sessioner med andre ligesindede. Det har ikke mange medlemmer endnu, men det leverer, hvad de alligevel lover. Webstedsalgoritmen anbefaler matches baseret på din placering. Det tilbyder en gratis prøveversion for dem, der endnu ikke er overbeviste om deres effektivitet.

BDSM Singles er et mødeside, hvor BDSM-singler kan interagere og blande sig. Der foregår bestemt en masse ting, når du først ankommer til indgangssiden. BDSMSingles.com har en sammensmeltning af røde og sorte raunchy nuancer. Det registrerer straks din IP-adresse og viser hotte singler i dit nabolag.

Fordele:

 • Talrige mennesker søger efter dominerende / mestre
 • Den har en "Little Black Book" -funktion til at gemme kinky mennesker
 • Gratis prøveperiode
 • Den hurtige og nemme tilmeldingsproces
 • De slipper straks af falske profiler

CONS:

 • Masser af irriterende reklamer

# 9 - Alt.com

altcom

Alt giver dig en bred vifte af muligheder. Fra den mest afslappede tilslutning til den alternative verden af ​​knæk og fetisher. Dette websted vil aldrig skuffe. Der er mange ting, du kan gøre på siden, fra at lede efter en partner for at nyde dit seksuelle eventyr, eller du kan enten bare scanne gennem de videoer, der allerede er lagt ud på webstedet.

Til betaling Alt.com og dets alternativer.

Fordele:

 • Masser af aktive medlemmer hele dagen
 • Gratis medlemskab til rådighed
 • Sikkert sted

CONS:

 • Interfacet er lidt kompliceret
 • Profilering kan være kedelig
 • Tilstedeværelsen af ​​falske profiler

# 10 - fetish.com

fetish.com

Fetish.com-webstedet har et så majestætisk navn og giver bestemt lignende majestætiske tjenester til alle. Så for folk, der kan lide kinky sex og nyder fetisher, er dette et go-to-websted for dig. Slip din uhyggelige side løs, og find mennesker, som du kan udforske dine seksuelle ønsker.

Fordele:

 • Must-Visit-websted for folk, der nyder fetish og kink
 • Fantastisk webdesign og brugervenlighed er simpelt
 • Indholdet er forskelligt og store valg af fetisher
 • Sikkerhed og beskyttelse er førsteklasses

CONS:

 • Det har ikke et stort antal medlemmer

# 11 - Bondage.com

bondage.com hjemmeside

I modsætning til det billede, webstedet projicerer, har det faktisk et afslappet og venligt samfund. Bondage er en del af det større Friend Finder Network. Som sådan er du sikker på, at webstedet er godt vedligeholdt og er et legitimt sted. Det har et ret anstændigt antal medlemmer, men på trods af at det ikke er så stort som dets andre konkurrenter, er de fleste af dets medlemmer aktive. Du kan se i Bondage Club, hvor medlemmer interagerer i deres forum, der deler personlige oplevelser og meninger.

Fordele:

 • Brugervenlig grænseflade
 • Regelmæssige opdateringer på blogs og fora
 • Aktive og støttende medlemmer

CONS:

 • Beskeder er kun for betalt medlemskab
 • Tilstedeværelsen af ​​falske profiler

# 12 - Foster

Foster

Fetster er et sted at besøge både BDSM-nybegyndere og professionelle. Webstedet er bare et paradis for alle ting BDSM. Hvis du tjekker siden, vil du bemærke, hvor meget information der er om BDSM. Du får helt sikkert en masse information om kinks og BDSM, som du aldrig forventer og aldrig vil lære i andre almindelige medier. En anden bedste ting ved dette websted er, at det er helt gratis. Du kan være en del af dets samfund uden at bruge en eneste krone.

Fordele:

 • Meget informativ
 • Helt gratis
 • Accepterer samfund

CONS:

 • Designet kunne bruge en vis opgradering
 • Ingen realtidsfunktion
 • Medlemmer er ikke så mange som andre lignende websteder

Tag væk

Faktisk viser det sig, at det ikke er svært at finde en ægtefælle til at forfølge noget andet i sex. Og de mest private ønsker kan opfyldes med BDSMDate. Når du har oprettet din profil, føler du dig sikker på at indsende dine personlige oplysninger til dine samtalepartnere. Dette websted er tilgængeligt via computer og mobile enheder. Hvis du vil være mere tilfreds med platformen, kan du opgradere til en premium-udgave, hvilket er lettere, hvis du betaler forud i flere måneder. Selvom du har en gratis konto, kan du stadig bruge mange funktioner, og hvis du har problemer med din profil, kan du kontakte kundesupport ved at sende breve.

Så spar tid og opdag, at så mange ægte BDSM-datingfans vælger BDSM-dato for at falde for en, der kun tilfældigvis er kinky, når det kommer til at møde nye potentielle seksuelle partnere. Takket være de fantastiske tropper bag BDSMDate.com er forbindelse med et autentisk datingnetværk perfekt enklere end nogensinde!

For at give dig en idé om mine mest populære websteder er her mine top 3 personlige favoritter bortset fra BDSMDate.com:

 1. VoksenFriendepage
 2. AshleyMadison.com
 3. Dating.com

Tjek dem ud i dag!

lignende websteder ikon Alle 13 andre websteder i denne kategori, der er værd at tjekke ud:

Læs anmeldelse

Rigtige swingers & 12 bedste swinger-datingsider som RealSwingers.com Vis mig 12 alternativer til RealSwingers.com Gør dig klar til en rejse til RealSwingers.com, stedet hvor swingere kan forbinde sig og tilføje noget krydderi til deres liv. Jeg har hørt mange gode ting om denne side, og hvor mange swingerfantasier den har opfyldt. Men af ​​[…]

Læs anmeldelse

Swinger Zone Central & Top-12 Awesome Swinger Dating Sites og andre Sex Dating Sites Som SwingerZoneCentral.com Vis mig 12 alternativer til SwingerZoneCentral.com Hej, spænd op hvis du er Sherlock Holmes af swinger dating og altid på udkig efter mind-blowing dating nærmer sig! SwingerZoneCentral.com er ligesom rockstjernen på online datingsider, der hævder at være den bedste i […]

Læs anmeldelse

Swingles anmeldelse og 12 must-besøg swinger-datingsider som Swingles.com Vis mig 12 alternativer til Swingles.com Swingles er den ultimative legeplads for swingere, der er sultne efter sexede skænderier! Dette er ikke din bedstemors datingside; det er et hotspot for dem, der har lyst til afslappet sjov. Lige fra starten er Swingles klar over sin stemning – ingen tæsk; […]

Læs anmeldelse

99FLAVOURS & Top-12 Swinger-datingsider og andre gratis og premium datingsider som 99flavors.com Vis mig 12 alternativer til 99flavors.com Hej, føler du dig eventyrlysten og leder efter spænding i dit kærlighedsliv? Så kan 99flavors.com være den perfekte platform for dig! Denne online platform er skræddersyet til folk, der er åbne for at udforske […]

Læs anmeldelse

Wasteland & Top 12 Fetish- og BDSM-websteder som Wasteland.com Vis mig 12 alternativer til Wasteland.com Snup nogle kinky ting og forskellige skatte på Wasteland.com. Dette websteds navn lyder ironisk med de godbidder, det giver. Dine fetichtrang vil blive mættet med den enorme samling af BDSM og andre orgasmiske porno-scenarier. Wasteland er en ekspert […]

Læs anmeldelse

Scambistipercaso (Swingers ved et tilfælde) & Top-12 lokale swinger- og swinger-datingsider som scambistipercaso.it Vis mig 12 alternativer til Scambistipercaso.it Er du nysgerrig efter at prøve swinger-livsstilen eller ønsker du at udvide din swingende interesse? Godt nyt, fordi Dudethrill har endnu et swinger-websted at anmelde i dag! Scambistipercaso er Italiens nummer et swingende og dogging […]

Læs anmeldelse

Fetish.com Anmeldelse & TOP-12 BDSM og sex-dating sites Som fetish.com Vis mig 12 alternativer til fetish.com Er du til hård og kinky BDSM lystig appetit? Ikke sikker? Jeg forstår. Nogle mennesker tror, ​​at de ikke er kinky (nok), fordi de er temmelig skamfulde over deres feticher eller har et begrænset udvalg af deres egne ønsker. Jeg er enig […]

Læs anmeldelse

BDSMDate Review & Top 12 Fetish og BDSM Sites som BDSMdate.com Vis 12 alternativer til BDSMDate.com: I BDSM Fetish-genren er BDSM Date et godkendt og populært online dating-websted. Platformen er beregnet til folk, der er fordomsfri og på udkig efter nogen, som de kan dele deres lidenskaber med og deltage i så avancerede [...]

Læs anmeldelse

SpicyMatch & TOPP 14 “Skal besøge” Swinger-websteder som SpicyMatch.com Vis mig 14 alternativer til SpicyMatch.com Hver dag søger folk nye og spændende flugt fra deres liv. Vi længes altid efter en sjov, eventyrlystne oplevelse, især med hensyn til dating, sex og forhold. Således er det her, hvor swinger-sider dukker op i scenen, der opfylder alle [...]

Læs anmeldelse

Swingtowns & 11 TOPPENDE Swinger Dating-sider som Swingtowns.com Vis mig 11 alternativer til Swingtowns.com Med hensyn til sex er flere mennesker måske fortrolige med ordet swinging. Personer, der beskæftiger sig med at svinge, dækker normalt både singler og engagerede relationer. Generelt gøres dette af forskellige årsager, enten for at øge kønskvaliteten og kvantiteten [...]

Læs anmeldelse

SwapFinder & lignende 12 bedst bedømte BDSM, Swinger-tilslutningswebsteder URL: https://swapfinder.com Vis 12 Swinger / BDSM-datingalternativer til Swapfinder.com Det er en total bummer, når du har brugt uger og møl, der skubber til venstre eller højre på din dating apps, men kan stadig ikke finde den perfekte person til dig. Hvad værre er, når du finder et match, de [...]

Læs anmeldelse

Swingular URL: https://swingular.com Vis 12 alternative Swinger Dating-sider som Swingular.com Swingular er en community-platform, der respekterer privatlivets fred under sociale netværk. Det er et voksen dating site, hvor enkeltpersoner og partnere med lignende smag kan gennemse medlemmernes synspunkter for at komme i kontakt med hinanden. Det er netværk, hvor information om dig aldrig vil være [...]

Læs anmeldelse

Hvis du ikke er i et strengt forhold, og seksuel udforskning er noget, der begejstrer dig - du vil måske være på udkig efter mennesker med lignende kinks eller fetisher eller bare den samme swinger-livsstil. Vi har udarbejdet en liste over websteder, som du kan finde forskellige swinger-partnere. Så tjek disse ud (nr. 1 betyder ikke nødvendigvis [...]

Rul til top