Opdateret den 29. maj 2024

Fetish.com anmeldelse

& TOP-12 BDSM og Sex Dating Sites Som fetish.com

Vis mig 12 alternativer til fetish.com

Fetish.com finder

Er du til hård og kinky BDSM lystig appetit? Ikke sikker? Jeg forstår. Nogle mennesker tror, ​​at de ikke er kinky (nok), fordi de er temmelig skamfulde over deres feticher eller har et begrænset udvalg af deres egne ønsker. Jeg er enig - "vanilje" er som en portion komfortføde i sex; du kunne aldrig gå galt med det. Men er du ikke nysgerrig eller måske interesseret i at eksperimentere uden for din “vanilje” -zone?

Officiel webadresse: https://www.fetish.com

Hvis ja, så kan Fetish.com være en nyttig platform til at starte med "eksperimentet". Ingen fetisher er uden grænser her, da dette websted får dig til at undre dig over hver af dine sexhandlinger. På grund af det endeløse udvalg af feticher, der kan findes på Fetish.com, kan du opleve et overvældende niveau af erotisk nydelse. Ingen tvivl, det efterlader dig undrende og ved, hvordan du kan holde dig interesseret.

Det virker også temmelig bemærkelsesværdigt for nybegyndere at opdage og lære alt om knæk, fetisher, sexlegetøj, BDSM og livsstilsvalg, inden de overhovedet tænker på at tilmelde sig. Fetish tilbyder unægtelig flere værdifulde indsigter i den faktiske verden af ​​voksen nydelse. Følg os, og gør dig klar til at udforske dine mørkere ønsker. Lad os tage på en rejse på Fetish.com sammen, efterhånden som vi lærer mere intimt at kende BDSM-romantik, erotiske møder, usle opslagstavler og en risqué-søgning.

Kæder og piske ophidser mig på Fetish.com

Vores kultur har været mere eftergivende, når det kommer til sex for nylig. Åbne relationer, fetish, finurlighed eller jagten på nye fetish-fremgangsmåder er flere nye sex-positive, LGBT og innovative matchmaking-platforme, der dukker op til det specifikke formål. Selvom vi bliver mere åbne for sex, tjener konventionelle datingwebsteder stadig ikke den mere betydningsfulde befolkning af ikke-traditionelle elskere.

Det betyder, at hvis du søger en ledsager, der matcher din kinky lidenskab, din tilladte holdning til intime forhold, eller hvis du er glad for at udforske andre seksuelle fornøjelser, er der de bedste valg til dating/sex -websteder for dig. En af dem er Fetish.com.

Måske er "vanilje" -forholdssituationen ikke præcis det, du leder efter, eller tanken om at bruge et fetish -tilslutningssite gør dig ængstelig og bekymret. Uanset hvilken mulighed du vælger, vil din voyeuristiske nysgerrighed ikke kunne holde sine kiggere skjult meget længere. Nu er dit øjeblik at fjerne din maske og velkommen til kærlighedens mørkeste side - hvor virtuel matchmaking og møde nye mennesker blomstrer.

Dette er en behagelig fetish dating service skabt til at tage alle med på en rejse med kinkier fantasier og levere mange behagelige seksuelle roller. Så hvis du kan lide at glæde dig over fremmede og finde glæde i dine fetisher, er dette stedet for dig. Som jeg kan se, fokuserer Fetish.com ikke kun primært på at give "hjem" til BDSM -dating. Men det er også et blomstrende samfund, hvor folk, der er underlige og uhyggelige, ligesindede og generøse ånd, kan dele deres fantasier åbent, forstå nye ting og komme sammen. Endelig lyder dette til at være præcis den slags ting, der samler fællesskaber og giver et alternativ til romantik.

Sofistikeret design af Fetish.com

Besøgende kan finde hjemmesiden dyster og nervepirrende, som ligner andre voksne websteder, vi har kendt, som kan tolkes som ganske “mørke” og derfor skræmmende for et par nybegyndere. Jeg forstår det fuldstændigt. Selv fandt jeg det skræmmende, men hvem skal jeg dømme, ikke?

Men det, der virkelig tager Fetish.com ud over det, er dets pulserende, let scintillerende slag af violet og glimt af grøn nuance. Med denne muntre finurlighed udstillet, skal resten af ​​din Fetish.com -rejse leve op til dine forventninger. Ingen tvivl!

Selvom der til tider ser ud til, at Google Chrome's Fetish.com -genvej er temmelig buggy, har dets overordnede visuelle udseende en behagelig æstetik. Det præsenterer på en eller anden måde et meget poleret udseende og stemning. Efter min mening bliver fetish online datingtjenester i dag mere moderniserede, til det punkt, hvor jeg mener, at de når ud over den moderne digitale tidsalder.

Open & Kink-Curious Community of Fetish.com

Fetish.com -fællesskab

Ikke kun et fantastisk datingsted for samfundets tilhængere, men Fetish.com er ligeledes et fantastisk eventyrland for elskere af kanten. Det er faktisk et tilflugtssted for folk med eventyrlystne ånder, og jeg vedder på, at det er dig. Fetish.com er stolte over at være venlig over for alle og acceptere alle forskellige præferencer. Hvis du er straight, homoseksuelle/lesbiske og ikke-binære/køn-ikke-konforme mennesker, vil du blive budt velkommen her med åbne arme.

Tro aldrig, at du er “underlig”, hvis du har spekuleret over forskellige fetisher på et bestemt tidspunkt i dit liv. Mange af os gjorde det, og det er jeg også skyldig i. Der var tidspunkter, hvor vi skulle stille nysgerrige spørgsmål som "hvordan føles det" eller "Kan jeg lide denne?" eller måske "Hvad har alle gavn af det?" Himlen er faktisk grænsen, når det kommer til bekymringer og meninger om fetisher. Sikker på, at alle ønsker unikke og spændende ting i livet; ikke alle deltager dog i disse oplevelser. Nogle foretrækker at dagdrømme om ting, der ophidser dem. Husk altid, at Fetish.com tilbyder et sikkert sted, hvor du kan nyde alt, hvad din krop og sind ønsker.

Uanset din seksuelle præference, kønsidentitet eller endda hvilke feticher du nyder, kan du gennemse dette websted uden fordomme og diskrimination. Andre end mennesker, der lever denne livsstil, er alle andre interesserede i at lære den skjulte side af sig selv åbne for at gøre det. Uden tvivl er Fetish.com et sikkert og indbydende miljø for dem, der har en nysgerrighed i fetichisme, møder nye mennesker og udvikler et venskab. Jeg er stolt over at sige, at det ikke kun er lykkedes at respektere alles fetish lige meget, men det har endda opnået noget, andre fetish-baserede datingsider har kæmpet for at tilbyde alle deltagere fair behandling og respekt.

Mænd vs Kvinder: Medlemskvalitet

Fetish.com finder kink

Jeg er imponeret over den konstante vækst i brugerbasen af ​​dette websted efter dets første drift. For nylig er medlemskabet over 150+og tilføjer tusindvis af nye aktive brugere månedligt. Hvad angår køn, har det en 63% mandlig målgruppe, der tegner sig for det meste af webstedets brugerbase. Men bare rolig! Fetish.com handler om "usædvanligt", så "seksualitet" ville ikke længere være en væsentlig faktor især for et websted som dette, der fokuserer på feticher, der kan afvige fra den "gennemsnitlige" befolkning. Alle er så imødekommende og engagerede i at tilfredsstille og interagere med hvem som helst, uanset køn.

Du kan endda angive dine seksuelle præferencer, herunder hetero, mand til mand, svingende, lesbisk, gruppe eller mulige ting, du kan forestille dig. Så vær ikke bange for at vise verden. Fællesskabet af Fetish.com har på en eller anden måde ikke et bestemt sæt kulturelle eller sociale idealer, de følger og er fleksibel til at eksperimentere med nye koncepter.

Bliv et Kinky medlem af Fetish.com

Fetish.com register

Tilmeldingsprocessen til Fetish.com er hurtig og ligetil. Det handler bare om nogle af de vitale detaljer, du har, i stedet for de mange henvendelser, du måtte få om andre datingtjenester. Normalt er disse oplysninger fødselsdato, lokation og andre private oplysninger om dine seksuelle interesser. Husk, at alle køn er velkomne her, så giv venligst din “seksuelle identitet” til kende, når du tilmelder dig.

Du kan også tilpasse din datingoplevelse fuldt ud ved at angive, hvem og hvad dine interesser er. Nedenfor er vist nogle af de spændende ting, du kan opdage her:

 • Langsigtede forpligtelser
 • Swinger livsstil
 • Ren venskab
 • Ingen strenge knyttet forbindelse
 • Cybersex
 • BDSM -par
 • Kinky tilslutningsdatoer

Magasiner, artikler og mere

Fetish.com magasin

Det unikke ved Fetish.com er dets Magazine -funktion. Ja det er rigtigt. Det er som et magasin, vi køber på stande, men beregnet til fetichisters behov, tips og ekstra viden! De fik værdifulde og nyttige emner, du kan tjekke, herunder nogle forslag til sexlegetøj, anbefalinger om bedste manchetter, trældom, kraver, sexstillinger for at opnå den mest ophidsende fornøjelse og mange flere. Der er en afbalanceret vægt på tilfredshed og ansvar, men det gøres også uden at blive dogmatisk.

Jeg er glad for at se nogle af disse indlæg, som en artikel om at forklare BDSM -livsstilen for andre mennesker, guider til dobbelt penetration eller tips om at finde en fetish -partner. De er imødekommende og værdifulde for mange af os, især for nybegyndere. At læse dem en efter en hjælper mig endnu mere vidende om hele konceptet med BDSM -livsstilen og måske holder mig på forkant med hink -fællesskabets hændelser.

Special Kinky Features på Fetish.com

Fetish.com funktioner
 • "Spankene"

Andre websteder, som Tinder, bruger strygefunktion til at finde kampe. Men her på Fetish.com bruger de “spanks” til at sende din interesse til andre medlemmer. Den virtuelle smæk er en fantastisk tilføjelse til webstedets funktioner, der matcher dig med de rigtige personer, der rører din interesse. Ret kort tid modtager du mange glade kinksters bip i din meddelelsesboks.

 • forums

"Forum" er et godt sted at opdage nye ideer. Jo mere kinky forbindelser du laver, jo mere fascinerende opdagelser finder du. Søgning gennem forskellige erotik og noveller er en god måde at begynde at bidrage til eller opdage dine seksuelle interesser. På samme måde, hvis du har problemer eller bekymringer vedrørende en bestemt seksuel fetish eller knæk, er online diskussionsfora et fantastisk sted at begynde at lede efter svar. Folk fra hele verden kan også lave originale diskussionsemner for deres ønske.

 • Fetish søgning

Er du spændt på at opdage nye fetisher, der er trendy i dag? Eller leder du efter en unik fetish? Uanset hvad det er - selvom du leder efter noget helt særligt, finder du det på Fetish.com. Ved hjælp af funktionen Fetish Search får du uendelig adgang til en lang række uventede finesser og trang, der deles på denne side.

 • Chatrooms
Fetish.com chat

Folk, der søger langsigtede, virkelige venskaber og samtaler, skal gennemse Fetish.com 'chatrooms. I øjeblikket kaldes det mest aktive chatrum på Fetish.com "Lobby". Mange medlemmer samles i dette chatrum, og dybest set bliver det sidens sociale hotspot.

 • Omfattende fetishliste

Hvis du lige for nylig har opdaget særegenheder og kinky, skal du ikke bekymre dig, for Fetish.com hjælper dig med at komme i gang. Websitet indeholder et afsnit med over 200+ omfattende oversigter over fetish og kommer med en detaljeret forklaring. Faktisk kan Fetish.com prale af sit mangfoldige samfund, da kinksters fra mange samfundslag dagligt begynder at registrere sig for webstedet. Hvis du er nysgerrig, kan du prøve at læse listen og se, om det bliver din næste yndlingsbesættelse.

Fordele og ulemper ved Fetish.com

Fordele:

 • Understøtter mobil browsing
 • Omfattende liste over feticher
 • Fantastisk website design
 • Matcher hurtigt med potentielle partnere
 • Chatrum er gratis at bruge
 • Tilmeldingsprocessen er let og hurtig
 • Åben for alle køn og seksualitet
 • Aktivt fællesskab

CONS:

 • Medlemmerne er for det meste mandlige
 • Kræver premium -medlemskab for at få adgang til alle funktioner

TOP-12 BDSM- og sexdating-websteder, der ligner fetish.com:

# 1 - FetLife

fetlife hjem

FetLife er et datingwebsted for voksne og blev udviklet tilbage i år 2008. Det fokuserer hovedsageligt på personer, der søger og ønsker at opfylde menneskers seksuelle fantasier, herunder feticher, knæk og BDSM. På grund af den stigende efterspørgsel efter fantasyopfyldelse får FetLife hver dag flere og flere medlemmer, indtil den nåede over otte millioner medlemmer verden over. Gennem FetLife kan medlemmerne frit udtrykke deres skjulte seksualitet og fantasier uden dom og hjælpe dem med at omfavne dem.

Det, der gør det endnu bedre, er det dedikerede supportteam, der er villigt til at fremme den fortsatte forbedring af webstedets tjenester. Ligesom Facebook er grænsefladen og proceduren for FetLife relativt ens, herunder tilføjelse af venner, vægpostering, følgefunktion og messenger-lignende messaging-funktion.

Her er den fuld anmeldelse af FetLife

Fordele:

 • Medlemmerne er fordomsfri om BDSM, fetisher og kinks
 • Størstedelen af ​​medlemmerne er fra USA
 • Medlemmernes aldersgruppe er mellem 25 og 34 år
 • Gratis registrering
 • Gratis udveksling af meddelelser til andre medlemmer
 • Fanen Udforsk-funktion hjælper med at indsnævre specifikke medlemmer

CONS:

 • Det er ikke muligt at linke andre sociale mediekonti
 • Endnu ikke tilgængelig til download i App Store eller Google Playstore

# 2 - Alt.com

alt.com hjem

Alt.com, det fineste kink dating -websted, blev etableret i 1997, og på trods af at det var eksemplet dengang, har det bevaret sit ry siden da. Lanceringen og succesen med "50 Shades of Grey" øgede antallet af brugere på webstedet, fordi flere mennesker var åbne over for BDSM og kinks, hvilket gav alt.com hele 5 millioner brugere på verdensplan.

Alt giver dig en bred vifte af muligheder, lige fra den mest afslappede tilslutning til den alternative verden af ​​knæk og fetisher. Dette websted vil aldrig skuffe. Du kan gøre mange ting på webstedet, fra at lede efter en partner for at nyde dit seksuelle eventyr, eller du kan enten scanne gennem de videoer, der allerede er lagt ud på webstedet.

Fuld Alt.com anmeldelse her.

Fordele:

 • Understøtter ti sprog
 • Du kan uploade videoer eller lave live streaming
 • Sikkerhed og sikkerhed for private oplysninger
 • Masser af aktive medlemmer hele dagen
 • Gratis medlemskab til rådighed
 • Sikkert sted

CONS:

 • Ingen Android -app er tilgængelig
 • Profilering kan være kedelig
 • Tilstedeværelsen af ​​falske profiler

# 3 - BDSMDate

bdsmdate.com

Det føles bestemt så lækkert godt. Her i BDSMDate kan du finde tusindvis af mænd og kvinder, der elsker beskidt og kinky sex. Nyd glæden ved at sende flirtende beskeder til din kommende slave, når du ser live streaming -videoer. Heldigvis kan du forblive anonym på dette websted, da registreringsprocessen ikke indeholder indgribende spørgsmål eller fortrolige oplysninger. Selvom webstedets grænseflade har ligheder med det andet websted, er det meget åbent og viser nogle mobilvenlige muligheder.

BDSMDate anmeldelse her.

Fordele:

 • Webstedet har amerikanske og britiske versioner
 • Tilmelding er gratis
 • Fokuserer på lokale kinks og BDSM
 • Flere kvindelige medlemmer sammenlignet med mænd

CONS:

 • Alle medlemmer vil kneppe
 • Tilbagevendende automatisk betaling

# 4 - Tinder

tinder

Tinder er en sex -dating -app, der giver dig mulighed for at bruge dens funktioner gratis. Flere af dens funktioner og tjenester, som andre dating -apps giver til en pris; i Tinder er alle disse gratis. Såsom at sende beskeder, downloade, uploade fotos og finde medlemmer i nærheden er gratis tilgængelige.

På grund af dette fik appen mere end en million abonnenter verden over. Dermed åbner det også chancen for hurtigere at finde kampe. Derudover er mange af dets medlemmer til afslappet sjov og aktiviteter. Så hvis sex, flirt og afslappede forhold er det, du kan lide. Ganske vist kan du finde det hele her på Tinder -appen.

Fordele:

 • Matchmaking-systemet bruger placeringer
 • Gratis afsendelse af beskeder
 • Gratis upload af fotos
 • Alle medlemmer har gratis adgang til videoopkald
 • Der er millioner af medlemmer at tjekke ud
 • Aktive medlemmer er høje hver dag
 • Meget nem at bruge
 • Hurtig registreringsproces

CONS:

 • Nogle mennesker svarer ikke på beskeder
 • Har kun 100 swipes om dagen

# 5 - Bondage.com

bondage.com hjemmeside

I modsætning til det billede, webstedet projekterer, har det et afslappet og venligt fællesskab. Bondage er en del af det større Friend Finder Network. Som sådan er du sikret, at webstedet er godt vedligeholdt og er et legitimt websted. Det har et temmelig anstændigt antal medlemmer, men på trods af at det ikke er så stort som dets andre konkurrenter, er de fleste af dets medlemmer aktive. Du kan se i Bondage Club, hvor medlemmer interagerer i deres forum og deler personlige oplevelser og meninger.

På Bondage.com kan du slutte dig til mere end 300 samfund med forskellige BDSM -interesser. Indtast bare dine seksuelle præferencer, og systemet hjælper dig med at finde de bedste grupper at deltage i. Dette websted er åbent for singler, par, straight, homoseksuelle eller lesbiske. Du kan også bruge chatrum og onlinemeddelelser til ubesværet at kommunikere med mennesker med samme knæk og steder.

Fordele:

 • Eksklusivt for folk interesseret i BDSM
 • Brugervenlig blandt begyndere
 • Søgning og tilslutning til bestemte fetishgrupper er tilgængelige
 • Regelmæssige opdateringer på blogs og fora
 • Aktive og støttende medlemmer

CONS:

 • Kræver registrering, når du vil se komplette profiler
 • Beskeder er kun for betalt medlemskab

# 6 - XDating

XDating hjemmeside

XDating, et unikt sex -dating -websted for hver voksen. Det er bestemt den bedste måde at finde seksuelle partnere, tilslutninger og afslappede forhold på. Så hvis du er til seriøse langsigtede forbindelser eller finder din soulmate, passer den helt sikkert XDating fint til din smag. Ved at tilmelde dig på webstedet giver det dig adgang til ubegrænsede funktioner, det har. Faktisk er det let at finde attraktiv og seksuelt interesseret ligesom dig her. Alle de sjove fællesskaber mellem forskellige kvinder og mænd fra forskellige dele af verden opleves ubesværet på XDating -webstedet.

Fuld XDating anmeldelse her.

Fordele:

 • Det har Dating Center, der hjælper brugere med at finde kampe hurtigere
 • Processen med at oprette en profil er hurtig
 • Du kan frit vælge de detaljer, du vil dele i din profil
 • Der er forskellige muligheder for at chatte
 • Fremragende fordele for premium -medlemmer
 • Registrering er gratis og enkel
 • Organiseret webstedsdesign
 • Masser af nyttige funktioner er tilgængelige

CONS:

 • Gebyrer for premium-medlemskab er dyre
 • Der rapporteres falske profiler

# 7 - FootFetishDating

fodfetishdating

FootFetishDating.com har eksisteret i ti år, og gennem den lange periode har det samlet mere end en million individer, der er interesseret i smukke fetishønsker og forskellige typer fodspil. Så hvis du elsker fodfetish, har du helt sikkert gode muligheder her.

Du finder mange profiler af kvinder, der elsker at prale med deres søde fødder og sexede tæer på dette websted. Medlemmer elsker at dele billeder af sig selv iført varme stiletter eller gå barfodet - enhver fodfetishist ville føle sig tilfreds. Tilmeld dig fetish dating platformen, så bliver du ikke skuffet.

Fordele:

 • Der er ingen svindlere på platformen, fordi den blokerer alle konti uanset deres unikke adresse

CONS:

 • Upload af video er ikke mulig
 • Der er ingen videochat tilgængelig

# 8 - Flingster

flingster

Flingster er et sex -dating -websted, der gør det muligt for singler verden over at koble til og nyde at have sex. Selvom registreringsprocessen er ligetil, gør de eksklusive funktioner på webstedet hele oplevelsen tilfredsstillende. Også, sammenlignet med andre sex -dating sider i dag, er Flingster gratis. Andre unikke funktioner kræver dog et betalt medlemskab for at få adgang.

Her er en Flingster anmeldelse.

Fordele:

 • Åben for alle former for seksualitet og køn
 • Du kan bruge en anonym identitet
 • Gratis registrering og bruger en simpel proces
 • Simpelt webstedsdesign og ikke irriterende

CONS:

 • Nogle medlemmer har rapporteret falske konti

# 9 - BDSMSingler

bdsm singler

BDSM Singles kan prale af en brugervenlig grænseflade. Webstedet er for singler, der leder efter nogle dampende BDSM-sessioner med andre ligesindede. Det har ikke mange medlemmer endnu, men det leverer hvad de lover alligevel. Webstedsalgoritmen anbefaler match baseret på din placering. Det tilbyder en gratis prøveperiode for dem, der endnu ikke er overbevist om effektiviteten.

BDSM Singles er et mødeside, hvor BDSM-singler kan interagere og blande sig. Der foregår bestemt en masse ting, når du først ankommer til indgangssiden. BDSMSingles.com har en sammensmeltning af røde og sorte raunchy nuancer. Det registrerer straks din IP-adresse og viser hotte singler i dit nabolag.

Fordele:

 • Talrige mennesker søger efter dominerende / mestre
 • Den har en "Little Black Book" -funktion til at gemme kinky mennesker
 • Gratis prøveperiode
 • Den hurtige og nemme tilmeldingsproces
 • De slipper straks af falske profiler

CONS:

 • Masser af irriterende reklamer

# 10 - Instabang

instabang-funktioner

I Instabang samles alle ligesindede og opfylder et ultimativt mål: at tilslutte sig og arrangere sexdater. Faktisk er dette websted omhyggeligt bygget til at give medlemmerne en stor arbejdsbyrde via sin lovende hurtige support for at have en bekvem tilfredshed med deres seksuelle behov. Derfor, hvis du søger efter afslappede forbindelser og venlige interaktioner med voksne, så er Instabang et must-visit-websted. Deltagerne ville heller aldrig stå over for problemer med at finde en fuck -kammerat fra sit store udvalg af sexede damer.

Klik for en fuld anmeldelse af Instabang.

Fordele:

 • Gallerier er tilgængelige til visning
 • Ikke-engelsktalende kan bruge andre sprog tilgængelige på hjemmesiden
 • Du kan bruge "sikker tilstand" til at sløre billeder, når du er i offentlige områder
 • Nøjagtig søgning kan ske gennem et avanceret søgefilter
 • Webstedets design er let at bruge
 • Du kan få vist videoer, før du foretager betaling

CONS:

 • Du skal betale for medlemskab, før du kan sende en besked
 • Nogle rapporterede falske konti

# 11 - Foster

Foster

Fetster er et go-to sted for både BDSM nybegyndere og proffer. Webstedet er bare et paradis for alle ting BDSM. Hvis du tjekker siden, vil du bemærke, hvor mange oplysninger der er om BDSM. Du vil helt sikkert fange en masse info om knæk og BDSM, du aldrig forventer og aldrig vil lære i andre almindelige medier. En anden fineste ting ved dette websted er, at det er helt gratis. Du kan være en del af dets samfund uden at bruge en eneste krone.

Fordele:

 • Meget informativ
 • Helt gratis
 • Accepterer samfund

CONS:

 • Designet kunne bruge en vis opgradering
 • Ingen realtidsfunktion
 • Medlemmer er ikke så mange som andre lignende websteder

# 12 - MatchBDSM

MatchBDSM

MatchBDSM -webstedet er et af de bedste og berømte bondage -websteder i dag. Det henvender sig til BDSM -livsstil og hjælper folk med at finde passende kampe at nyde. Du kan også søge efter kinky singler og få parret med medlemmer baseret på placering. Desuden er søgefunktionen helt gratis at bruge. Så uanset hvilken by du befinder dig i, kan du finde den passende BDSM -partner, du ønsker.

Fordele:

 • Det har retningslinjer for medlemmer til at bevare sikkerhed og sikkerhed, når de mødes
 • Hjemmesiden er gratis at bruge
 • Det bringer folk sammen ved hjælp af gruppechatsessioner
 • Overkommelig pris for medlemskab

CONS:

 • Irriterende pop op-vinduer for at opgradere medlemskab

Afsluttende tanker

Hvis du er sikker på at give dine skjulte ønsker en chance for endelig at komme ud og prøve nogle bizarre seksuelle præferencer, er Fetish.com en absolut gave fra dig! Generelt følte vi, at Fetish.com er et fantastisk sted at gå online for at møde mennesker, der deler lignende feticher, tvangstanker, fantasier og eksotiske knæk. Det er netop der, hvor enkeltpersoner møder venner og bekendte, deltager i forskellige seksuelle fornøjelser eller deltager i forskellige aktiviteter.

Oven i dette kan alle medlemmer få gratis adgang til tjenester og starte interaktion inden for samfundet uden at skulle betale noget. Faktisk er dets premium -medlemskab rimeligt prissat i forhold til, hvad du normalt bruger på andre dating -sexwebsteder. Bestemt kan Fetish.com være lige det, du leder efter, hvis du leder efter en mere varm og accepterende platform til at dele dine mest eksplicitte seksuelle fantasier. Hvis du er enig med mig, så tror jeg, at vi ses der snart!

lignende websteder ikon Alle 13 andre websteder i denne kategori, der er værd at tjekke ud:

Læs anmeldelse

Rigtige swingers & 12 bedste swinger-datingsider som RealSwingers.com Vis mig 12 alternativer til RealSwingers.com Gør dig klar til en rejse til RealSwingers.com, stedet hvor swingere kan forbinde sig og tilføje noget krydderi til deres liv. Jeg har hørt mange gode ting om denne side, og hvor mange swingerfantasier den har opfyldt. Men af ​​[…]

Læs anmeldelse

Swinger Zone Central & Top-12 Awesome Swinger Dating Sites og andre Sex Dating Sites Som SwingerZoneCentral.com Vis mig 12 alternativer til SwingerZoneCentral.com Hej, spænd op hvis du er Sherlock Holmes af swinger dating og altid på udkig efter mind-blowing dating nærmer sig! SwingerZoneCentral.com er ligesom rockstjernen på online datingsider, der hævder at være den bedste i […]

Læs anmeldelse

Swingles anmeldelse og 12 must-besøg swinger-datingsider som Swingles.com Vis mig 12 alternativer til Swingles.com Swingles er den ultimative legeplads for swingere, der er sultne efter sexede skænderier! Dette er ikke din bedstemors datingside; det er et hotspot for dem, der har lyst til afslappet sjov. Lige fra starten er Swingles klar over sin stemning – ingen tæsk; […]

Læs anmeldelse

99FLAVOURS & Top-12 Swinger-datingsider og andre gratis og premium datingsider som 99flavors.com Vis mig 12 alternativer til 99flavors.com Hej, føler du dig eventyrlysten og leder efter spænding i dit kærlighedsliv? Så kan 99flavors.com være den perfekte platform for dig! Denne online platform er skræddersyet til folk, der er åbne for at udforske […]

Læs anmeldelse

Wasteland & Top 12 Fetish- og BDSM-websteder som Wasteland.com Vis mig 12 alternativer til Wasteland.com Snup nogle kinky ting og forskellige skatte på Wasteland.com. Dette websteds navn lyder ironisk med de godbidder, det giver. Dine fetichtrang vil blive mættet med den enorme samling af BDSM og andre orgasmiske porno-scenarier. Wasteland er en ekspert […]

Læs anmeldelse

Scambistipercaso (Swingers ved et tilfælde) & Top-12 lokale swinger- og swinger-datingsider som scambistipercaso.it Vis mig 12 alternativer til Scambistipercaso.it Er du nysgerrig efter at prøve swinger-livsstilen eller ønsker du at udvide din swingende interesse? Godt nyt, fordi Dudethrill har endnu et swinger-websted at anmelde i dag! Scambistipercaso er Italiens nummer et swingende og dogging […]

Læs anmeldelse

Fetish.com Anmeldelse & TOP-12 BDSM og sex-dating sites Som fetish.com Vis mig 12 alternativer til fetish.com Er du til hård og kinky BDSM lystig appetit? Ikke sikker? Jeg forstår. Nogle mennesker tror, ​​at de ikke er kinky (nok), fordi de er temmelig skamfulde over deres feticher eller har et begrænset udvalg af deres egne ønsker. Jeg er enig […]

Læs anmeldelse

BDSMDate Review & Top 12 Fetish og BDSM Sites som BDSMdate.com Vis 12 alternativer til BDSMDate.com: I BDSM Fetish-genren er BDSM Date et godkendt og populært online dating-websted. Platformen er beregnet til folk, der er fordomsfri og på udkig efter nogen, som de kan dele deres lidenskaber med og deltage i så avancerede [...]

Læs anmeldelse

SpicyMatch & TOPP 14 “Skal besøge” Swinger-websteder som SpicyMatch.com Vis mig 14 alternativer til SpicyMatch.com Hver dag søger folk nye og spændende flugt fra deres liv. Vi længes altid efter en sjov, eventyrlystne oplevelse, især med hensyn til dating, sex og forhold. Således er det her, hvor swinger-sider dukker op i scenen, der opfylder alle [...]

Læs anmeldelse

Swingtowns & 11 TOPPENDE Swinger Dating-sider som Swingtowns.com Vis mig 11 alternativer til Swingtowns.com Med hensyn til sex er flere mennesker måske fortrolige med ordet swinging. Personer, der beskæftiger sig med at svinge, dækker normalt både singler og engagerede relationer. Generelt gøres dette af forskellige årsager, enten for at øge kønskvaliteten og kvantiteten [...]

Læs anmeldelse

SwapFinder & lignende 12 bedst bedømte BDSM, Swinger-tilslutningswebsteder URL: https://swapfinder.com Vis 12 Swinger / BDSM-datingalternativer til Swapfinder.com Det er en total bummer, når du har brugt uger og møl, der skubber til venstre eller højre på din dating apps, men kan stadig ikke finde den perfekte person til dig. Hvad værre er, når du finder et match, de [...]

Læs anmeldelse

Swingular URL: https://swingular.com Vis 12 alternative Swinger Dating-sider som Swingular.com Swingular er en community-platform, der respekterer privatlivets fred under sociale netværk. Det er et voksen dating site, hvor enkeltpersoner og partnere med lignende smag kan gennemse medlemmernes synspunkter for at komme i kontakt med hinanden. Det er netværk, hvor information om dig aldrig vil være [...]

Læs anmeldelse

Hvis du ikke er i et strengt forhold, og seksuel udforskning er noget, der begejstrer dig - du vil måske være på udkig efter mennesker med lignende kinks eller fetisher eller bare den samme swinger-livsstil. Vi har udarbejdet en liste over websteder, som du kan finde forskellige swinger-partnere. Så tjek disse ud (nr. 1 betyder ikke nødvendigvis [...]

Rul til top