Opdateret den: 24. juli 2024

Scambistipercaso (Swingers ved et tilfælde)

& Top-12 lokale Swinger- og Swinger-datingsider som scambistipercaso.it

Vis mig 12 alternativer til Scambistipercaso.it

Scambistipercaso vigtigste

Er du nysgerrig efter at prøve swinger-livsstilen eller ønsker du at udvide din swingende interesse? Godt nyt, fordi Dudethrill har endnu et swinger-websted at anmelde i dag! Scambistipercaso er Italiens største datingside for swingende og dogging. Det er her, du kan møde tusindvis af lokale swingere for at chatte, mødes og bytte! Scambistipercaso har også annoncer, klubber, grupper, fester og flere sektioner, der henvender sig til din swingende livsstil. Det er bestemt ikke bare et grundlæggende swinger-datingsite, ligesom traditionelle platforme, fordi det tilbyder mere, end du forventer. I hvert fald, lad os gå direkte til sagen og grave Scambistipercaso lidt mere nedenfor.

Officiel webadresse: https://www.scambistipercaso.it/

Scambistipercasos swingende og dogging-livsstil

Scambistipercaso er et spændende sted i Italien. Det har eksisteret siden 2018, men det har tiltrukket masser af brugere i Italien på trods af at det er nyt. Måske har stedet en masse swingers polyamorøse doggers rundt omkring. Jeg er også imponeret over den imødekommende stemning på siden, i betragtning af at de er åbne og tillader alle typer seksualitet at interagere og engagere sig. Så uanset om du er homoseksuel, lesbisk, trans eller hetero, byder Scambistipercaso dig velkommen til det swingende sjove!

Helt sikkert, ved hjælp af Scambistipercasos relevante links, annoncer og anbefalinger, ville det være meget nemmere at finde den perfekte swinger. For ikke at nævne, det har utrolige værktøjer, funktioner og søgefunktioner, der er bekvemt lavet til at gøre din browsing hurtigere.

Scambistipercasos private og voksne chatrum for swingere

Private chats

Det er det, jeg godt kan lide ved Scambistipercaso - det har en chat på stedet og live cam-funktioner, der hjælper dig med at engagere dig med andre swingere, før du møder op. Du kan tilføje nogle swinger-venner og snakke og udveksle billeder eller videoer med dem gennem chats. Der var tusinde brugere tilgængelige online, da jeg skrev denne anmeldelse, så du må hellere slutte dig til dem og se, hvem der lige nu spiller, for noget vildt sjovt!

Voksenkamerashows

Scambistipercaso chatrum

I mellemtiden, hvis du foretrækker mere krydret og varmt, har Scambistipercaso også fantastiske streamingvideoer og cam-shows for alle. Det er ret fedt at tjekke ud og finde erotiske optrædener fra adskillige medlemmer verden over. Lige nu giver webstedet enhver bruger mulighed for at streame maksimalt fem cam-shows og få mest muligt ud af deres tid. Helt ærligt, jeg kan ikke forestille mig at se fem (5) cam-shows samtidigt, fordi personligt foretrækker jeg at fokusere hele mit fokus på én cam-pige.

Gruppechats

Gruppechat-funktionen i Scambistipercaso giver brugerne mulighed for at chatte med andre swingere ved hjælp af dets in-site beskedsystem. Men de eneste, du kan chatte på dette chatrum, er dem, der er i det. Det betyder, at den, der deltager i gruppechatten, vil være de personer, der interagerer. Du kan selvfølgelig invitere bestemte venner til at deltage. Gruppechat-funktionen inkluderer også et webcam, så alle kan se hinanden, når de ønsker det. Mange af brugerne foretrækker at bruge Scambistipercasos gruppechat til at vurdere og tale med andre swingere, før de planlægger et møde.

Swinger Stories på Scambistipercaso.it

Scambistipercaso historier

Jeg var overrasket over at se, at Scambistipercaso også har en sektion, hvor du kan læse nogle erotiske og unikke historier direkte fra swingerne selv. Disse historier er ægte, og du kan lære, hvordan den swingende livsstil fungerer (hvis du stadig er ny her).

Bestemt, disse Scambistipercaso er ikke bare almindelige fortællinger, men den er propfyldt med fantastiske historier og oplevelser. Du kan finde disse historier andre steder, så jeg er ret sikker på, at du vil elske at læse hver af dem. Jeg havde et par læsninger for et stykke tid siden, og oh boy, jeg tog ikke fejl! Det satte bestemt standarden for at sætte gang i min fantasi. Og hvis du også vil dele din, er du velkommen til at gøre det. Denne funktion er gratis og lader hele Italien (eller verden) læse, hvor sjov og spændende den swingende livsstil og det at være i et swingerfællesskab er!

Scambistipercaso's Dogging Service

Scambistipercaso dogging

Hvad mener du med "dogging?" Nogle af jer kender måske ikke til dogging, da vi har været orienteret med den swingende livsstil. Dogging ligner i hvert fald swinger, endnu sjovere og ekshibitionistisk. Det er en form for seksuel aktivitet, der udføres offentligt for erotisk underholdning. Mange mennesker, der praktiserer den swingende livsstil, er også interesserede eller har været involveret i dogging. Hvem ville ikke, vel? Det er sjovt, fantasiopfyldende og bestemt tilfredsstillende!

Heldigt for os har Scambistipercaso en tiltænkt sektion, hvor du kan eksperimentere med dogging-livsstilen. Denne funktion startede som blot en anmodning, indtil efterspørgslen blev højere, så Scambistipercaso sørgede for at opfylde den ASAP. Nu kan folk nyde at engagere sig med flere medlemmer - hvad enten det er par, singler eller bare hvem som helst, der er åben for hunde.

Desuden har Scambistipercaso listet nogle fantastiske steder, steder og steder, hvor det er sikkert at vise hundeaktiviteter frem. Faktisk har mange mennesker brugt disse pletter og med succes udtrykt deres seksualitet offentligt. Dogging er en spændende oplevelse, men det kan blive til et rædselsvækkende møde uden megen omhyggelig øvelse og overvejelse. Naturligvis sikrer Scambistipercaso, at deres anbefalinger er sikre og lovlige til dogging formål.

Regler for dogging

Så før du accepterer en dogging-ordning, skal du sørge for, at du forstår alle reglerne for denne form for aktivitet. Du skal have en grundig forståelse af, hvordan det her fungerer. Den første ting at huske er dogging vil altid ende i sex. Der er også tiltænkte annoncer for dogging på siden, så sørg for at bruge dem for at sikre en vellykket oplevelse. I sidste ende, glem ikke at nyde og have det sjovt med hundeoplevelsen! Det er alt, der betyder noget.

Swingerklubber, grupper og fester på Scambistipercaso.it

Erotiske klubber for swingere

Scambistipercaso klubber

Scambistipercaso har en omfattende liste over tilgængelige swingerklubber rundt om i Italien. Find de perfekte klubber eller eksklusive arrangementer for swingere som dig, hvis du vil deltage i det sjove. Du kan læse anmeldelser og detaljerede oplysninger på listen, så jeg er ret sikker på, at Scambistipercaso virkelig kan hjælpe dig. Jeg har tjekket nogle af de anbefalede klubber rundt i området, og de er alle gode. Hver har forskellige temaer og rummer i henhold til unikke præferencer.

Her er nogle af de klubber, jeg tjekkede ud: Elite Club Exclusive Naturist Spa, Club Privè Aphrodite, Club Privé Ferment og La Maison de l'Amour Club Prive. Capriccio Club Prive, Bolero Palace, Fashion Club Milan, Glam and Chic, Flirt Club, Le Chic – Naturist Club, Certain Nights – Spa & Privee var også gode steder!

Swinger grupper

Scambistipercaso-grupper

Ikke alle swingere nyder en lignende swingende livsstil, nogle kan lide mere specifikke, mens andre foretrækker andre ting. Derfor har Scambistipercaso oprettet en sektion på deres side dedikeret til Swingers Groups. Denne sektion giver folk mulighed for at møde andre swingere og dele interesser. Men hvad jeg kan lide mere ved denne gruppe er, at den ikke udelukkende fokuserer på swingere, fordi den er åben for andre områder som sport, havearbejde, madlavning og mere.

Jeg var ret nysgerrig, så jeg testede det af og fandt spændende grupper som Sex Has No Age – Real BSX og modne par, Pleasure Ifølge Bad Wolf, Group for Games Mantua, The Fellatrici Club og Puglia Bari & Surroundings.

Swingerfester

Scambistipercaso fest

Intet er mere fremragende end at være til en fest fuld af swingere. Det må være en himmelsk følelse at være omgivet af mennesker, der deler samme interesse og livsstil som dig. Så hvis det lyder fantastisk, så tjek Scambistipercasos Swinger Party-liste. Det har masser af annoncer, hvor du kan mødes og få mindeværdige venner rundt om i Italien. Spring over det virtuelle bullshit og fest bare!

Scambistipercasos Swinger personlige annoncer

Scambistipercaso annoncer

Scambistipercaso har forskellige personlige annoncer tilgængelige på siden, hvor du kan finde perfekte swingere til en aften med spænding og sjov. Den har masser af annoncer for par, mænd, kvinder, homoseksuelle, lesbiske, trans og mere. Så jeg er ret sikker på, at du vil finde det perfekte match.

Siden har annoncer for par, mænd og kvinder på udkig efter parswingere til parsektionen. Annoncerne for homoseksuelle par har også personlige annoncer, der søger homoseksuelle par, mænd eller kvinder. I mellemtiden er der annoncer beregnet til kvinder, mænd og par, der søger swingerkvinder. Nogle af annoncerne fokuserede på samme måde på mænd eller homoseksuelle på udkig efter mænd/homoseksuelle. Endelig har annoncer for par, mænd og kvinder, der søger gruppeswingere, ikke haft nogen annoncer i et stykke tid.

Italiens lokale swingere på Scambistipercaso.it

Scambistipercaso lokale swingere

Jeg var fuldstændig imponeret, da jeg så den massive swinger-mappe af Scambistipercaso. Det har masser af steder, hvor du kan finde alle swingere i hele Italien - det være sig single, par eller grupper. Jeg har set flere populære steder her, inklusive Bari med 270+ medlemmer, Bergamo med 260+ medlemmer, Bologna med 350+ medlemmer og Cagliari med 160+ medlemmer. Nogle steder har også imponerende medlemmer, som Palermo med 200+ medlemmer, Verona med 270+ medlemmer, Vicenza med 160+ medlemmer og Rimini med 140+ medlemmer.

Desuden har Scambistipercaso swingere i nogle autonome samfund, herunder Abruzzo, Basilicata, Calabrien, Campania, Emilia-Romagna, Friuli-Venezia Giulia, Lazio, Ligurien, Lombardiet, Marche, Piemonte, Puglia, Sardinien, Sicilien, Toscana, Trentino-Alto Adige, Umbrien og Veneto. Disse fællesskaber har et gennemsnit på 200 til tusinde medlemmer, så jeg er sikker på, at der vil være en masse swingere, du kan finde.

Sikkerhed og anonymitet for medlemmer

Scambistipercaso chat

Scambistipercaso beskytter sine medlemmers privatliv og anonymitet. De vil aldrig kræve, at du giver private oplysninger om dig selv, herunder dit navn, fødselsdage eller alder. Bestemt, siden har alt diskret, fordi ikke alle ville være glade for at vise deres swingende livsstil. Scambistipercaso respekterer det, så de sikrede, at alle detaljer om dig selv ville være inden for din kontrol. Desuden afskrækker Scambistipercaso dig ikke fra helt at stoppe ideen om at dele personlige ting, men opfordrer dig i stedet til at tage et omhyggeligt ansvar, med hvem du engagerer dig.

Fordele og ulemper ved Scambistipercaso.it

Fordele:

 • Største bibliotek
 • Aktive medlemmer
 • Eksklusivt til swingere og doggers
 • Talrige funktioner
 • Private og anonyme medlemmer
 • Det har fester, grupper og klubber for swingere
 • Gratis at bruge

CONS:

 • Steder er i Italien

Top-12 lokale swinger- og swinger-datingsider, der ligner Scambistipercaso.it:

# 1 - Swingers Date Club

swingersdateclub hjem

En af de første swinger-websteder på internettet tilbage i historien, Swingers Date Club eller SDC fastholder for at styrke sit engagement i at tilbyde et fantastisk sted for swingere. Primært er det baseret i Europa, USA og Storbritannien. Mange swingere fra disse lande tilmelder sig og udtrykker deres Swinger-livsstil frit.

Her er den fulde anmeldelse af Swingers Date Club.

Fordele:

 • Millioner af medlemmer med flertallet i USA, Europa og Holland
 • Det tilbyder et 20-dages prøveabonnement og kan bruge 95% af webstedets funktioner til at give dig et overblik, hvis det passer til din smag.
 • Masser af blogs og rådgivning vedrørende sex, sundhed, rejser, swinger, uddannelse og hvad der ikke er

CONS:

 • Kun tilgængelig på hjemmesiden, ingen appversion

# 2 - Flirt.com

flirt.com

Swingere, par og singler taler konstant om en platform ved navn Flirt.com over hele verden. Denne hjemmeside tilbyder en bred vifte af gratis funktioner, der understøtter dets brugere til at opnå erotiske fantasier og intime forhold. Dette har mere end halvfjerds millioner profiler bygget på denne hjemmeside, i henhold til dets optegnelser, og det vil utvivlsomt blive fastklemt.

Desuden garanterer platformen, at alle tjenester, der er tilgængelige på denne side, er helt gratis at bruge, og at der ikke kan opstå yderligere skjulte gebyrer i fremtiden. Et betalt medlemskab kan dog give brugerne det privilegium at vise mere på toppen af ​​søgemaskinens resultater. Registrering er ikke et dilemma for alle, fordi hjemmesiden bruger en rimelig, hurtig og kortfattet metode.

Klik her for den fulde anmeldelse af Flirt.com.

Fordele:

 • Funktionerne er gratis at bruge
 • Websteds design og layout er enkelt og rent
 • Flere privilegier til at chatte med andre medlemmer
 • Appversionen af ​​webstedet kan downloades både på iOS- og Android-enheder

CONS:

 • Ingen garantipolitik

# 3 - Cassidy

kasidie ​​interface

Kasidie ​​er en anden fantastisk hjemmeside, der imødekommer folks behov, især i swinger-livsstilen. Siden henvender sig primært til par, der er villige til at mødes med andre medswingere, deltage i seksuelle aktiviteter og deltage i sociale arrangementer. Kasidie ​​byder på adskillige måder og forbindelser til at møde og praktisere en swinger-livsstil. Siden har også en sexmåler; hvor medlemmerne kan bedømme efter skala andre medlemmers profiler.

Kasidie ​​anmeldelse her.

Fordele:

 • Der er arrangementer afholdt lokalt, nationalt og internationalt
 • Det har rejser og rendezvous i en kort tid tilslutning
 • Brugerbasen er stor, og mange aktive medlemmer hver dag

CONS:

 • Gratis konti kan ikke se andre medlemmers profiler

# 4 - Fabswingere

fabswingere

Fabswingers er et websted baseret i Storbritannien og betragtes som det billigste Swinger-websted på internettet. Siden den blev lanceret, har den haft mere end 200,000 medlemmer og unikke daglige besøgende. Alle funktionerne på siden er tilgængelige uden at betale en eneste krone. Desuden kan du forsikre dig om, at profiler er autentiske, da den anvender en intens verifikationsproces for at forbyde svig i at trænge ind på webstedet.

Fordele:

 • Chats, fora og videokommunikation er tilgængelige
 • Talrige medlemmer rundt omkring i Det Forenede Kongerige

CONS:

 • Ingen appversion endnu

# 5 - FriendFinder-X

FriendFinder-X

FriendFinder-X har skabt sig et navn inden for swinger-datingsider. Det er populært at sørge for underholdning og et fællesskab af indbydende medlemmer. Bedømmelse og kritik har ingen plads inden for denne zone. Alle medlemmer kan frit gøre, hvad de ønsker og nå ud til andre uden bekymringer.

Så hvis du er til en trekant, swingers, orgie, hookups, kinks og mange andre, så er FriendFinder-X perfekt egnet til dig. Med over 1M+ besøgende hver måned ender de fleste af dem med at blive officielle medlemmer. Faktisk er der masser af mennesker, der aktivt søger afslappede møder rundt omkring på webstedet, og du venter dig en god fornøjelse.

Tjek FriendFinder-X anmeldelse.

Fordele:

 • Sorterer automatisk videoer, medlemmer og fotos i henhold til trend og hotness
 • Avanceret sortering og filtrering er tilgængelig
 • Medlemmer kan tilpasse deres profiler i vid udstrækning

CONS:

 • Kommunikation med andre medlemmer er kun for premium-medlemmer
 • Videoer, chats og afsendelse af gaver til en pris

# 6 - Elsker Voodoo

lovevoodoo

Love Voodoo er en swingerside og en social medieplatform på én gang, og er et one-stop-sted for swingere og folk, der er interesseret i sex og swingerlivsstil. Dette er en glimrende mulighed for folk til at navigere i deres seksuelle drifter og udtrykke seksuel spænding hele vejen. Medlemmer her er afslappede og søger aktivt dampende underholdning. Siden giver et bedømmelsesfrit miljø til alle dets medlemmer for nye besøgende eller medlemmer, så du ikke behøver at bekymre dig om at dyppe tæer. Frem for alt er alle følsomme oplysninger og betalingstransaktioner sikre og sikre.

Fordele:

 • Engagere og kommunikere med rigtige swingers
 • Erfarne og amatør swingers er velkomne
 • Den gratis version har adgang til de fleste af dens funktioner

CONS:

 • Webstedsdesign er gammelt og kan være forvirrende at navigere

# 7 - Swingles.com

svinger

Et kvalitetswebsted, der giver omfattende værktøjer og funktioner til swinger-livsstilen, er kommet her. Swingles har tusindvis af medlemmer og tilbyder singler, par og swingere muligheden for at udforske swinger-livsstilen uden at dømme. Den har en hurtig og nem registreringsproces, og din konto er klar til brug. Hvis du føler dig utilpas ved at vise dig selv online, giver webstedet dig mulighed for at gå i usynlig tilstand og uploade sexede billeder. Andre medlemmer kan kun se det i henhold til invitationen fra kontoejeren.

Fordele:

 • Masser af medlemmer interesseret i at svinge
 • Chatrum og live chats er tilgængelige

CONS:

 • Nybegyndere på webstedet kan finde webstedet forvirrende i starten

# 8 - SpicyMatch

SpicyMatch

Kendt for sin fornøjelse, information, gratis og underholdning, bringer SpicyMatch-webstedet swingersamfundet på et førsteklasses varme. Ved at bruge en gratis konto kan medlemmer navigere i alle funktionerne på siden og finde par, singler og grupper i en begivenhed eller fest for swingere.

SpicyMatch giver medlemmerne frihed til at holde deres konti indhold offentligt eller privat. Nogle mennesker føler sig måske ikke trygge ved at holde ting ude, så andre kan se dem. Frem for alt forsikrer sidens valideringssystem alle dets medlemmer om, at svindlere ikke må lokke rundt. Grundlæggerne byggede dette websted kun for at give et mødested for swinger-livsstilen.

Her er en anmeldelse af SpicyMatch.

Fordele:

 • Fora til swingers er tilgængelige
 • Registrering er hurtig og nem
 • Mobilappen kan downloades
 • Funktionerne er forskellige og nyttige
 • Talrige medlemmer er aktive hver dag
 • Det er let at finde medlemmer af lignende interesser

CONS:

 • Der er funktioner tilgængelige på webstedet, som kun betalte medlemmer har adgang til

# 9 - Altlegeplads

SwingerSocial

Uanset om du er nybegynder eller veteran swinger, har Altplayground (alias SwingerSocial) lige præcis den funktionalitet til dig. På denne side vil du se rigtige swingere komme for at spille. Alle er åbne, og kritik er ikke på deres ordforråd. Kom i kontakt med andre medlemmer og aftal lokale dates til en trekant, orgie eller romantisk sex. Alt du skal gøre er at give en gyldig e-mailadresse, når du tilmelder dig, og du er godt i gang. Altplayground-webstedet har en frisk, men alligevel ligetil grænseflade, der giver folk mulighed for at navigere på webstedet uden besvær. SwingerSocial er nu fusioneret med AltPlayground.com.

Fordele:

 • Medlemmer kan oprette chatrum til at kommunikere med andre medlemmer via video- eller stemmechats
 • Mobilversionen er tilgængelig og fungerer godt
 • Sexede og erotiske fotogallerier er tilgængelige til visning

CONS:

 • Ingen refusionspolitik for betalt medlemskab
 • Swingere i Canada og USA er mere fordelagtige på dette websted

# 10 - Swinger livsstil

swingerlivsstil

Mottoet for Swinger Lifestyle-siden kan sammenlignes med Swingtowns. Det er mere end en typisk datingplatform, fordi medlemmer har mulighed for at lære om livsstilen, før de dykker ned i afslappede sexmøder. Dette er en fordel blandt nybegyndere, da de vil få en omfattende forståelse og forventninger til swinging. Oplysningerne i Swinger-livsstilen inkluderer ordbøger, drinks og andet.

Fordele:

 • Medlemmer er aktive hver dag
 • Begivenheder er tilgængelige og planlagt i betydelige byer, der er inkluderet på webstedet
 • Der er over 16 millioner medlemmer registreret over hele verden
 • Hver måned er der mere end fem millioner besøgende over hele verden

CONS:

 • Premium-medlemmer kan kun bruge messaging
 • Brug af Facebook som en registreringsmulighed er ikke tilgængelig

# 11 - 99 SMAGER

99 SMAGER

Betragtet som en med den højeste rækkevidde og den førende dating- og swingerside, kan 99flavors prale af 95 millioner medlemmer over hele verden. Siden er blevet berømt for at lede efter intense seksuelle eventyr og udforskning. Dem, der leder efter permanente forhold, bør nok springe siden over.

Medlemmer kan øjeblikkeligt sende beskeder til hinanden; den har også et 2-vejs webcam for bedre videokommunikation, de kan også udveksle billeder. Datoer og møder kan afholdes med det samme. Andre spændende funktioner inkluderer "Sex Academy", hvor medlemmer kan lære nye soveværelsestricks, og "Contest".

Fordele:

 • Detaljerede profiler
 • Når først du er registreret, er grænsefladen brugervenlig

CONS:

 • Siden er svær at finde
 • Færre medlemmer sammenligner med andre swinger-steder
 • Dyrt medlemskab
 • Besværlig registrering

# 12 - SwapFinder

byttefinder

SwapFinder gør det nemt for brugere at gennemse webstedet og se, da det fungerer ligesom alle andre sociale netværkssider. Den har også et avanceret søgeværktøj, der gør det nemt at søge. Du har mulighed for at filtrere søgningen baseret på din foretrukne race, køn, bryst-/penisstørrelse eller endda knæk.

Tjek for anmeldelse af SwapFinder

Fordele:

 • Organiseret webstedsdesign
 • Enkel og hurtig registrering
 • Bredt aktivt medlemskab

CONS:

 • Ingen mobilapp
 • Få funktioner til gratis medlemmer

Bedømmelse

Samlet set er Scambistipercaso en komplet pakke med alt hvad du behøver til en swingende og dogging-livsstil. Dens funktioner som chats, liveshows, klubber, fester, swingerannoncer, grupper og historier gør virkelig din søgning nemmere og hurtigere. Intet andet websted tilbyder sådanne tjenester uden at betale en eneste krone! Ja, du læste rigtigt. Alle disse fantastiske ting - fra registrering til at arrangere en hookup, er GRATIS!

Lige nu opererer de udelukkende i Italien, men med denne form for swingende websted håber jeg, at de vil udvide i forskellige dele af verden. Det er ikke umuligt, da sidens medlemspulje er enorm, og hver dag kommer der flere og flere swingere for at deltage i det sjove. Helt ærligt, jeg ville virkelig ønske, at Scambistipercaso.it ville henvende sig til verdensomspændende swingere, ikke kun i Italien. Jeg er sikker på, at der er et lort af mennesker, der venter på at opleve deres fremragende tjenester.

lignende websteder ikon Alle 13 andre websteder i denne kategori, der er værd at tjekke ud:

Læs anmeldelse

Rigtige swingers & 12 bedste swinger-datingsider som RealSwingers.com Vis mig 12 alternativer til RealSwingers.com Gør dig klar til en rejse til RealSwingers.com, stedet hvor swingere kan forbinde sig og tilføje noget krydderi til deres liv. Jeg har hørt mange gode ting om denne side, og hvor mange swingerfantasier den har opfyldt. Men af ​​[…]

Læs anmeldelse

Swinger Zone Central & Top-12 Awesome Swinger Dating Sites og andre Sex Dating Sites Som SwingerZoneCentral.com Vis mig 12 alternativer til SwingerZoneCentral.com Hej, spænd op hvis du er Sherlock Holmes af swinger dating og altid på udkig efter mind-blowing dating nærmer sig! SwingerZoneCentral.com er ligesom rockstjernen på online datingsider, der hævder at være den bedste i […]

Læs anmeldelse

Swingles anmeldelse og 12 must-besøg swinger-datingsider som Swingles.com Vis mig 12 alternativer til Swingles.com Swingles er den ultimative legeplads for swingere, der er sultne efter sexede skænderier! Dette er ikke din bedstemors datingside; det er et hotspot for dem, der har lyst til afslappet sjov. Lige fra starten er Swingles klar over sin stemning – ingen tæsk; […]

Læs anmeldelse

99FLAVOURS & Top-12 Swinger-datingsider og andre gratis og premium datingsider som 99flavors.com Vis mig 12 alternativer til 99flavors.com Hej, føler du dig eventyrlysten og leder efter spænding i dit kærlighedsliv? Så kan 99flavors.com være den perfekte platform for dig! Denne online platform er skræddersyet til folk, der er åbne for at udforske […]

Læs anmeldelse

Wasteland & Top 12 Fetish- og BDSM-websteder som Wasteland.com Vis mig 12 alternativer til Wasteland.com Snup nogle kinky ting og forskellige skatte på Wasteland.com. Dette websteds navn lyder ironisk med de godbidder, det giver. Dine fetichtrang vil blive mættet med den enorme samling af BDSM og andre orgasmiske porno-scenarier. Wasteland er en ekspert […]

Læs anmeldelse

Scambistipercaso (Swingers ved et tilfælde) & Top-12 lokale swinger- og swinger-datingsider som scambistipercaso.it Vis mig 12 alternativer til Scambistipercaso.it Er du nysgerrig efter at prøve swinger-livsstilen eller ønsker du at udvide din swingende interesse? Godt nyt, fordi Dudethrill har endnu et swinger-websted at anmelde i dag! Scambistipercaso er Italiens nummer et swingende og dogging […]

Læs anmeldelse

Fetish.com Anmeldelse & TOP-12 BDSM og sex-dating sites Som fetish.com Vis mig 12 alternativer til fetish.com Er du til hård og kinky BDSM lystig appetit? Ikke sikker? Jeg forstår. Nogle mennesker tror, ​​at de ikke er kinky (nok), fordi de er temmelig skamfulde over deres feticher eller har et begrænset udvalg af deres egne ønsker. Jeg er enig […]

Læs anmeldelse

BDSMDate Review & Top 12 Fetish og BDSM Sites som BDSMdate.com Vis 12 alternativer til BDSMDate.com: I BDSM Fetish-genren er BDSM Date et godkendt og populært online dating-websted. Platformen er beregnet til folk, der er fordomsfri og på udkig efter nogen, som de kan dele deres lidenskaber med og deltage i så avancerede [...]

Læs anmeldelse

SpicyMatch & TOPP 14 “Skal besøge” Swinger-websteder som SpicyMatch.com Vis mig 14 alternativer til SpicyMatch.com Hver dag søger folk nye og spændende flugt fra deres liv. Vi længes altid efter en sjov, eventyrlystne oplevelse, især med hensyn til dating, sex og forhold. Således er det her, hvor swinger-sider dukker op i scenen, der opfylder alle [...]

Læs anmeldelse

Swingtowns & 11 TOPPENDE Swinger Dating-sider som Swingtowns.com Vis mig 11 alternativer til Swingtowns.com Med hensyn til sex er flere mennesker måske fortrolige med ordet swinging. Personer, der beskæftiger sig med at svinge, dækker normalt både singler og engagerede relationer. Generelt gøres dette af forskellige årsager, enten for at øge kønskvaliteten og kvantiteten [...]

Læs anmeldelse

SwapFinder & lignende 12 bedst bedømte BDSM, Swinger-tilslutningswebsteder URL: https://swapfinder.com Vis 12 Swinger / BDSM-datingalternativer til Swapfinder.com Det er en total bummer, når du har brugt uger og møl, der skubber til venstre eller højre på din dating apps, men kan stadig ikke finde den perfekte person til dig. Hvad værre er, når du finder et match, de [...]

Læs anmeldelse

Swingular URL: https://swingular.com Vis 12 alternative Swinger Dating-sider som Swingular.com Swingular er en community-platform, der respekterer privatlivets fred under sociale netværk. Det er et voksen dating site, hvor enkeltpersoner og partnere med lignende smag kan gennemse medlemmernes synspunkter for at komme i kontakt med hinanden. Det er netværk, hvor information om dig aldrig vil være [...]

Læs anmeldelse

Hvis du ikke er i et strengt forhold, og seksuel udforskning er noget, der begejstrer dig - du vil måske være på udkig efter mennesker med lignende kinks eller fetisher eller bare den samme swinger-livsstil. Vi har udarbejdet en liste over websteder, som du kan finde forskellige swinger-partnere. Så tjek disse ud (nr. 1 betyder ikke nødvendigvis [...]

Rul til top