Opdateret den: 19. juli 2024

SwapFinder

& Lignende 12 bedst bedømte BDSM, Swinger-tilslutningssteder

URL: https://swapfinder.com

Vis 12 Swinger / BDSM Dating-alternativer til Swapfinder.com

byttefinder

Det er en total bummer, når du har brugt uger og møller, der stryger til venstre eller højre på dine datingapps, men stadig ikke kan finde den perfekte person til dig. Hvad der er værre er, når du finder et match, de er ikke nede for det samme eventyr, som du kan lide. 

Du behøver ikke bekymre dig, vi har her en liste over websteder, hvor du nemt kan finde hurtige møder og slynger i et blik. Prøv at besøge disse sider, og dit sexliv ændres med blot et par klik væk.

Et af disse websteder er Swapfinder.com. SwapFinder er et af de vidt kendte swinger-steder i verden. Det har mindst 40 millioner medlemmer over hele verden, hvilket giver dig flere chancer og lettere adgang til at score den perfekte partner, uanset hvor du er. Det har vundet så meget popularitet, da du helt sikkert kan finde en person med de samme interesser.

SwapFinder gør det super nemt for sine brugere at gennemse webstedet og se, da det fungerer ligesom alle andre sociale netværkssider. Det har også et avanceret søgeværktøj, der gør søgning ubesværet. Du har mulighed for at filtrere søgningen baseret på din foretrukne race, køn, størrelse på bryst / penis eller endda kinks.

Tilmelding til webstedet tager ikke mere end fem minutter af din tid. Ikke-betalende medlemmer kan stadig udforske stedet. Du kan også interagere med andre medlemmer ved at kommentere og deltage i chatrum. Men for dem, der er glade for at udforske webstedet, kan du opgradere din konto til premium og nyde de overfyldte funktioner, som webstedet tilbyder.

En af de bedste funktioner, du kan nyde, når du er på premium-medlemskab, er Live Webcam. Hvor sjovt kan et voksneside være, hvis det ikke har nogen live virtuelle eventyr? I live cams kan du bede modellen om at lave ting, der tænder dig, eller du kan bare se dem lege med sig selv. Dette er det ultimative sted for jer, der leder efter tilslutninger og spændingssøgende swingers.

Fordele og ulemper ved swapfinder

Fordele:

 • Organiseret webstedsdesign
 • Enkel og hurtig registrering
 • Bredt aktivt medlemskab

CONS:

 • Ingen mobilapp
 • Få funktioner til gratis medlemmer

12 TOPP Swinger Dating / Tilslutningssteder som Swapfinder.com:

# 1 - AdultFriendFinder

voksen venfinder ikon

AdultFriendFinder er et sted, der bogstaveligt talt handler om sex. Det har også tjent sin plads som et af de populære tilslutningssteder, da det har været i branchen i nogen tid nu. At være et af de mere etablerede tilslutningssteder har det allerede mange medlemmer.

Hvis du leder efter en seriøs forretning, har du sandsynligvis svært ved at finde den her. Men hvis du leder efter afslappet sex og andre stimulerende kink-eventyr, er dette stedet for dig.

Når du tilmelder dig, bruger du bogstaveligt talt mindre. De beder om de mest basale oplysninger om dig, og du har din konto klar. De kræver ikke nødvendigvis fotos i din profil, men du må hellere uploade en for at få større chancer for at finde nogen. 

Fordi der bare er for meget sex på siden, er det faktisk som et hybridpornoside og et socialt netværk. Dette er slet ikke en dårlig ting, da det gør webstedet mere engagerende og lettere at navigere. 

Derudover har AdultFriendFinder funktioner, der inkluderer live cams, flirt, gruppe og chatrum for voksne. De har endda en konkurrence, hvor medlemmer sender deres bidrag til et givet tema, og vinderen afgøres ud fra antallet af likes, som bidraget får.
Tjek den Adultfriendfinder anmeldelse her.

Fordele:

 • Pålideligt websted
 • App tilgængelig til både Android og iOS
 • Masser af medium til udtryk

CONS:

 • Grafik på siden kan være irriterende

# 2 - Dating.com

dating.com

For dem af jer, der ikke kun er på udkig efter afslappede tilslutninger, men også livslange partnere, har dette websted noget eller nogen til dig. Dating.com lover singlerne, at de vil ændre denne status på ingen tid gennem deres websted. På trods af at webstedet allerede har eksisteret i årevis, er de fleste af dets medlemmer de unge.

Det er virkelig hurtigt og nemt at tilmelde sig webstedet. Du bliver bedt om et par detaljer om dig, og din konto er allerede indstillet. Du kan bare fremme din profil efter tilmeldingsprocessen, hvis du vil, men du har også valget om at udfylde den lige efter du har udforsket. Der er ikke behov for e-mail-verifikation, før du kan begynde at gennemse webstedet.

Dating.com giver dig mange måder at interagere med andre medlemmer på - du kan chatte / sende beskeder, du kan videochat, sende gaver og sende blink, hvis du stadig er genert. Der er også en Let's Mingle-funktion, der giver dig mulighed for at interagere med flere medlemmer samtidigt.

Tjek en fuld anmeldelse af Dating.com.

Hvis du er mere komfortabel med at bruge dine mobiltelefoner, har webstedet også en app, som du kan bruge.

Fordele:

 • Konti kan verificeres
 • Ingen ekstra omkostninger for private fotos
 • Refusion for bedragede medlemmer

CONS:

 • Begrænsede funktioner for ikke-betalende medlemmer

# 3 - 2Fuck.com

2 fuck navigation

Når du besøger webstedet, bliver du straks mødt med en venlig hjemmeside, der øjeblikkeligt minder dig om et socialt netværkswebsted. Det har en enkel side, der hjælper dig med at navigere let på siden. 2 Fuck kan prale af sine mere end 2 millioner medlemmer, der er aktive, vil helt sikkert give dig forskellige forbindelser, som du aldrig forventer, du ville komme på siden. På grund af dette store medlemskab er dine chancer for ikke at få en partner meget små. Webstedsmedlemmer er for det meste kvinder, og de fleste af dem er nede for ethvert seksuelt eventyr. 

Det er let at tilmelde sig webstedet, at du endda bare kan bruge din Facebook-konto til at tilmelde dig. Hvis du ikke vil bruge din Facebook, kan du udføre den manuelle registrering. Webstedet beder dig om dine præferencer baseret på race, alder, fetisher og endda så specifikke som kroppstyperne hos den person, du ønsker. Dette er for lettere matchende dynamik. Du kan dog altid vælge ikke at besvare spørgsmålene, hvis du foretrækker at udforske et bredere spektrum af potentialer og mere varierede muligheder.

Bortset fra det faktum, at det er gratis at deltage, tilbyder det allerede masser af funktioner, selv for de ikke-betalende medlemmer. Men hvis du bedre vil udforske fordelene ved webstedet, kan du nemt få din konto opgraderet.

Fordele:

 • Stort medlemskab; mange kvinder
 • Hurtig og enkel interaktion
 • Mobilapp tilgængelig

CONS:

 • Der er mange omdirigeringer
 • Få sikkerhedsproblemer

# 4 - Fuckbook

fuckbook

At dømme efter dets navn, som er et ordspil af fuck og Facebook, er det et netværk for dem, der ønsker at have sex. Dette websted er blevet berømt for sit sex-positive miljø. Mindre end et år fra lanceringen blev det et af de største datingwebsteder i 2014.

Med dette mærke på skulderen bør du ikke længere tænke to gange over at besøge dette websted. Det har bevist, hvor effektivt det er at matche mennesker i opkoblingskulturen.

Webstedsregistrering er allerede let, men det er endnu lettere at bruge webstedet. Med det avancerede søgeværktøj kan du filtrere den person, du leder efter, baseret på deres etnicitet, kønsorientering og endda dine fetisher. 

Fuckbooks medlemskab er vokset over hele verden; det har nået ca. 30 millioner medlemmer til dato. De fleste af brugerne er den unge befolkning. Du vil aldrig løbe tør for mennesker til at interagere inden for dette websted, da de fleste af medlemmerne også er sexkærlige, hvis ikke allerede sexkyndige.

Fordele:

 • Let at navigere
 • Overkommeligt medlemskab
 • Mange måder at kommunikere på

CONS:

 • For mange annoncer
 • Beskeder fra bots
 • Ingen app tilgængelig

# 5 - Fling.com

Sammenlignet med sine andre konkurrerende dating-sider, hvad angår medlemskab, har Fling ikke så mange medlemmer. Webstedet har begrænset adgang til kun flere lande, hvorfor deres rækkevidde ikke er så bred. De lande, der ikke understøttes, omdirigeres til et andet datingside. På trods af dette har dette beskedne websted mange aktive medlemmer med millioner af besøgende dagligt.

Fling.com leverer ikke kun partnere, du kan tilslutte hele natten, men også cybersex-partnere, hvis du foretrækker at gøre det virtuelt. 

Webstedsgrænsefladen giver dig straks en sexet stemning til at skabe stemningen. Du vil aldrig bekymre dig om at interagere på siden, da der er forskellige måder at oprette forbindelse til andre medlemmer på. Du vil også blive lagt på ingen tid ved at øge din profil og tilpasse din konto.

Fordele:

 • Dynamisk medlemskab
 • Mange aktive brugere
 • Nem adgang og navigation

CONS:

 • Ikke tilgængelig for andre lande
 • De fleste funktioner er til premiumbrugere
 • Masser af nødvendige oplysninger

# 6 - Jamen hej

wellhello

Hvis du ikke har tålmodighed eller tid til at udforske profilerne for enhver mulig kamp, ​​der leveres af de fleste af de store dating-sider, kan dette være stedet for dig. WellHello har muligvis ikke mange medlemmer, men disse aktive medlemmer er alle nede for en natstand og hurtig slynger. Nogle kan endda lede efter nogle seriøse ting. 

Webstedets side er preppy, chic og nem at navigere. Registrering er hurtig; webstedet beder kun om grundlæggende oplysninger. 

Hvis du ikke beslutter dig for at investere i webstedet, tilbyder det en prøveperiode på $ 1. Du får derefter lov til at sende beskeder og tjekke andre medlemmers profiler, der sandsynligvis vil overbevise dig om at gå ud og opgradere dit medlemskab til premium.

Fordele:

 • Hurtig registreringsproces
 • Favoritliste
 • Overkommelige gebyrer

CONS:

 • Kommunikation er kun for dem med betalt medlemskab
 • Nogle værtinde kan være bots
 • Irriterende pop op-annoncer

# 7 - XMatch.com

xmatch.com

XMatch.com er et af de mest pålidelige afslappede datingsider. Det har en af ​​de højeste medlemsaktiviteter, der gør det populært i branchen, og dets aktive medlemmer er normalt mænd fra USA.

Hvis du er en aktiv søger, skal du opgradere dit medlemskab, fordi de fleste af de interaktive funktioner, nemlig: flirt, messaging og se udsendelse er eksklusivt kun for Gold-medlemmer. Men hvis du foretrækker at have et grundlæggende medlemskab, kan du stadig deltage i voksne chatrooms og oprette din hotlist. Registrering er bogstaveligt talt kun fem trin, og du er færdig.

Websteds matchningsskema vil matche dig baseret på din angivne præference. Hvis du er i dybere erotiske fantasier med knæk og fetisher, kan du besvare et spørgeskema afhængigt af hvor ekstrem dine seksuelle tilbøjeligheder er. Dette hjælper webstedet med at matche dig med medlemmer med samme præference. Dette er blot en af ​​de mange funktioner, du kan udforske og nyde på webstedet.

Fordele:

 • Forskellige muligheder for søgning og udforskning
 • Sikret websted
 • Omfattende knækprofilering
 • Gennemsnitlige omkostninger

CONS:

 • Overlapper medlemmer fra søsterselskabet Friend Finder
 • Få gratis funktioner

# 8 - BiCupid

bicupid

Dette tilslutningssted har et mere målrettet marked, som er biseksuelle. Som det ses på dets hjemmeside, bliver du ved registrering spurgt, hvilken type biseksuel du er. Ikke desto mindre bør dette ikke afskrække straights eller bi-nysgerrige at registrere også. Interessant nok opfordrer webstedet også par til at tilmelde sig dem. Mens nogle mennesker i forhold registrerer sig som single i datingapps, accepterer BiCupd dem, der registrerer sig som par og faktisk er nede for noget gruppesex eller trekløver.

I modsætning til andre dating / tilslutningssider har BiCupid en simpel registreringsprocedure, der ikke længere kræver, at du besvarer nogle personlighedsquizzer og andre lange verifikationsprocesser.

Webstedet har nogle specielle funktioner, som du helt sikkert vil nyde godt af. Men så igen er disse funktioner kun tilgængelige for dem med betalt medlemskab.

Fordele:

 • Målrettet dating site
 • App tilgængelig for både Android og iOS
 • Overkommelige gebyrer
 • Masser af interessante funktioner

CONS:

 • Gammelt sidedesign
 • Begrænsede funktioner til gratis medlemmer

# 9 - ALT.com

alt.com hjem

Mere end folk at tilslutte sig om natten tilbyder dette websted dig andre ikke-konventionelle seksuelle forhold og erotiske metoder. Hvis du er interesseret i BDSM, trældom, rollespil og andre seksuelle kinks og fetisher, er dette stedet for dig.

Tilmelding med webstedet er helt gratis. Du har mulighed for at registrere dig som din egen, som et par eller endda en gruppe. Gratis medlemmer behøver ikke bekymre sig om tilgængelighed, fordi der er mange funktioner - inklusive live webcam, som et gratis medlem kan nyde.

ALT.com har mange interessante funktioner, der inkluderer astrologisk kompatibilitet. Mens andre datingsider matcher dig med folk med lignende præferencer, ser dette websted efter dem, som du er astrologisk tilpasset til.

Fordele:

 • Masser af aktive medlemmer
 • Links til forskellige alternative sexsamfund
 • Masser af gratis funktioner

CONS:

 • Webstedsgrænsefladen er ret øje
 • Lang profilering
 • Falske profiler

# 10 - SDC.com

swingers date klub

En af verdens største og første dating / tilslutningssider, der stadig eksisterer. Det blev lanceret for næsten to årtier siden, nogle hvis dets brugere sandsynligvis er yngre end webstedet. SDC har allerede bevist sit brand, ikke kun inden for datingområdet, men mest i sin ekspertise inden for sex og andre seksuelle eventyr.

Der er ikke meget censur på siden, da de fleste medlemmer er seksuelt befriet. De udtrykker frit deres seksuelle interesser og præferencer. Så hvis du er en del af de dristige, er dette sted noget for dig.

SDC's interface og funktioner er ret enkle, du ville straks vide, at den ikke blev lavet for nylig. Men enkelheden ved siden er, hvad der giver den elegante stemning til den. Mørkt og simpelt.

Hvis du er meget sikker på at opgradere din konto til premium, tilbyder webstedet en 7-dages gratis premium-prøveversion og har fri adgang til alle premium-funktionerne uden at bruge en eneste krone.

Fordele:

 • Masser af gratis funktioner
 • Gratis app til download i App Store og Google Play
 • Det har en detaljeret profilbekræftelsesproces

CONS:

 • Webstedsnavigation kan være en udfordring
 • Prisklassen er over gennemsnittet

# 11 - Swinger livsstil (SwingLifestyle.com)

Hvis du er single eller i et åbent forhold på udkig efter seksuel spænding, er dette et must-visit-sted. Swinger Lifestyle har været i branchen så længe, ​​at den er blevet så succesrig. På et tidspunkt har det endda delt sin succes med sine abonnenter ved at give deres alle-betalte ferier.

Tilmelding med webstedet er det samme som andre sociale netværks- og online dating-sider. Det har dog begrænsede funktioner for de gratis medlemmer. Så hvis du vil nyde hele pakken på siden, skal du abonnere og betale for medlemskabet. Webstedets særlige funktioner inkluderer klubber, hvor du kan være medlem af, rejser og hot-dates.

Du kan tjekke mere om SwingLifestyle og dens 'lignende sider her.

Fordele:

 • Masser af aktive medlemmer til enhver tid
 • Interaktioner vil helt sikkert føre til potentielle tilslutninger
 • Privatliv og sikkerhed er højeste prioritet for siden

CONS:

 • Ingen videochat
 • Begrænsede funktioner til gratis medlemmer
 • Interface er forældet

# 12 - BDSM.com

BDSM Dato hjem

Hvis du besøger dette websted, vil du indse, at det har meget fælles med ALT.com, da de drives af det samme netværk. Men hvis du begynder at udforske begge sider, vil du vide, at hver har sin egen niche i online datingverdenen.

Webstedets særlige funktioner inkluderer en hotlist, der giver dig mulighed for at holde kontakten med dine yndlingsfolk. Du kan også se, hvem blandt de andre medlemmer er din kamp. En anden er, at du kan se, hvem der ser eller interesserer dig.

Websteds beskedfunktion er faktisk imponerende, da du kan indstille et automatisk svar, hvis du er væk. Du kan også filtrere beskederne og straks afvise andre medlemmer, der ikke er af samme interesse.

Fordele:

 • Åbn grupper til forskellige slags emner
 • Overkommelige
 • Det giver adgang til alternative sexsamfund

CONS:

 • Langt registreringsspørgeskema
 • Begrænsede funktioner til gratis medlemmer
 • Falske profiler

Final Word

Alle disse swinger- og afslappede datingsider giver dig den sjov og spænding, du har brug for, kan det være en simpel one night stand til en all-out orgie. Det er bare et spørgsmål om at beslutte, hvor ekstrem du er villig til at gå til det klimaks, du har længtes efter.

Hvis du er usikker på, hvilke du skal prøve, Personligt kan jeg bestemt anbefale:
# 1: VoksenFriendepage - en førende platform til forskellige sexmøder.
# 2: SwingerLifestyle.com - bare et godt sted for swingers.
# 3: og selvfølgelig Fuckbook.com - du kan få alle dine ønsker opfyldt her. Især med deres lukrative GRATIS prøve tilbud.

lignende websteder ikon Alle 13 andre websteder i denne kategori, der er værd at tjekke ud:

Læs anmeldelse

Rigtige swingers & 12 bedste swinger-datingsider som RealSwingers.com Vis mig 12 alternativer til RealSwingers.com Gør dig klar til en rejse til RealSwingers.com, stedet hvor swingere kan forbinde sig og tilføje noget krydderi til deres liv. Jeg har hørt mange gode ting om denne side, og hvor mange swingerfantasier den har opfyldt. Men af ​​[…]

Læs anmeldelse

Swinger Zone Central & Top-12 Awesome Swinger Dating Sites og andre Sex Dating Sites Som SwingerZoneCentral.com Vis mig 12 alternativer til SwingerZoneCentral.com Hej, spænd op hvis du er Sherlock Holmes af swinger dating og altid på udkig efter mind-blowing dating nærmer sig! SwingerZoneCentral.com er ligesom rockstjernen på online datingsider, der hævder at være den bedste i […]

Læs anmeldelse

Swingles anmeldelse og 12 must-besøg swinger-datingsider som Swingles.com Vis mig 12 alternativer til Swingles.com Swingles er den ultimative legeplads for swingere, der er sultne efter sexede skænderier! Dette er ikke din bedstemors datingside; det er et hotspot for dem, der har lyst til afslappet sjov. Lige fra starten er Swingles klar over sin stemning – ingen tæsk; […]

Læs anmeldelse

99FLAVOURS & Top-12 Swinger-datingsider og andre gratis og premium datingsider som 99flavors.com Vis mig 12 alternativer til 99flavors.com Hej, føler du dig eventyrlysten og leder efter spænding i dit kærlighedsliv? Så kan 99flavors.com være den perfekte platform for dig! Denne online platform er skræddersyet til folk, der er åbne for at udforske […]

Læs anmeldelse

Wasteland & Top 12 Fetish- og BDSM-websteder som Wasteland.com Vis mig 12 alternativer til Wasteland.com Snup nogle kinky ting og forskellige skatte på Wasteland.com. Dette websteds navn lyder ironisk med de godbidder, det giver. Dine fetichtrang vil blive mættet med den enorme samling af BDSM og andre orgasmiske porno-scenarier. Wasteland er en ekspert […]

Læs anmeldelse

Scambistipercaso (Swingers ved et tilfælde) & Top-12 lokale swinger- og swinger-datingsider som scambistipercaso.it Vis mig 12 alternativer til Scambistipercaso.it Er du nysgerrig efter at prøve swinger-livsstilen eller ønsker du at udvide din swingende interesse? Godt nyt, fordi Dudethrill har endnu et swinger-websted at anmelde i dag! Scambistipercaso er Italiens nummer et swingende og dogging […]

Læs anmeldelse

Fetish.com Anmeldelse & TOP-12 BDSM og sex-dating sites Som fetish.com Vis mig 12 alternativer til fetish.com Er du til hård og kinky BDSM lystig appetit? Ikke sikker? Jeg forstår. Nogle mennesker tror, ​​at de ikke er kinky (nok), fordi de er temmelig skamfulde over deres feticher eller har et begrænset udvalg af deres egne ønsker. Jeg er enig […]

Læs anmeldelse

BDSMDate Review & Top 12 Fetish og BDSM Sites som BDSMdate.com Vis 12 alternativer til BDSMDate.com: I BDSM Fetish-genren er BDSM Date et godkendt og populært online dating-websted. Platformen er beregnet til folk, der er fordomsfri og på udkig efter nogen, som de kan dele deres lidenskaber med og deltage i så avancerede [...]

Læs anmeldelse

SpicyMatch & TOPP 14 “Skal besøge” Swinger-websteder som SpicyMatch.com Vis mig 14 alternativer til SpicyMatch.com Hver dag søger folk nye og spændende flugt fra deres liv. Vi længes altid efter en sjov, eventyrlystne oplevelse, især med hensyn til dating, sex og forhold. Således er det her, hvor swinger-sider dukker op i scenen, der opfylder alle [...]

Læs anmeldelse

Swingtowns & 11 TOPPENDE Swinger Dating-sider som Swingtowns.com Vis mig 11 alternativer til Swingtowns.com Med hensyn til sex er flere mennesker måske fortrolige med ordet swinging. Personer, der beskæftiger sig med at svinge, dækker normalt både singler og engagerede relationer. Generelt gøres dette af forskellige årsager, enten for at øge kønskvaliteten og kvantiteten [...]

Læs anmeldelse

SwapFinder & lignende 12 bedst bedømte BDSM, Swinger-tilslutningswebsteder URL: https://swapfinder.com Vis 12 Swinger / BDSM-datingalternativer til Swapfinder.com Det er en total bummer, når du har brugt uger og møl, der skubber til venstre eller højre på din dating apps, men kan stadig ikke finde den perfekte person til dig. Hvad værre er, når du finder et match, de [...]

Læs anmeldelse

Swingular URL: https://swingular.com Vis 12 alternative Swinger Dating-sider som Swingular.com Swingular er en community-platform, der respekterer privatlivets fred under sociale netværk. Det er et voksen dating site, hvor enkeltpersoner og partnere med lignende smag kan gennemse medlemmernes synspunkter for at komme i kontakt med hinanden. Det er netværk, hvor information om dig aldrig vil være [...]

Læs anmeldelse

Hvis du ikke er i et strengt forhold, og seksuel udforskning er noget, der begejstrer dig - du vil måske være på udkig efter mennesker med lignende kinks eller fetisher eller bare den samme swinger-livsstil. Vi har udarbejdet en liste over websteder, som du kan finde forskellige swinger-partnere. Så tjek disse ud (nr. 1 betyder ikke nødvendigvis [...]

Rul til top