Opdateret den: 21. juli 2024

SpicyMatch

& TOPP 14 “Skal besøge” Swinger-websteder som SpicyMatch.com

Vis mig 14 alternativer til SpicyMatch.com

SpicyMatch

Hver dag søger folk en ny og spændende flugt fra deres liv. Vi længes altid efter en sjov, eventyrlystne oplevelse, især med hensyn til dating, sex og forhold. Således er det her, hvor swinger-sider dukker op i scenen, der opfylder alle vores lyster, fantasier og drømme.

Med adskillige valg på internettet i dag er det svært at skelne, hvilket er en fidus, og hvilken der er legitim. Mange websteder hævder, at de er i topklasse, men efterlader deres medlemmer uopfyldte, snydt og spilder en lort-masse penge. God ting, der er en der står over dem alle og løftede ribben for at give livets swingeroplevelse.

URL: https://www.spicymatch.com

Dette websted hedder SpicyMatch. Det er klart, at du måske har hørt fra dette et eller andet sted. På enklere måder er SpicyMatch et godt sted, der har til hensigt at imødekomme datingbehovene hos mennesker, der især deltager i en swinger-livsstil. Hvis du ikke vidste det, er swingers mennesker, single eller engagerede, der mener, at forhold skal være åbent og delt.

Afklædning af SpicyMatch

For at starte er SpicyMatch et online site, hvor swingers mødes lokalt og tilslutter. Dette er nøjagtigt beregnet til singler og par, der er villige til at udforske deres seksuelle side og være åben for andre mennesker seksuelt. Tilsyneladende blev dette websted først introduceret i år 2012, og fra da af har det modtaget over 200,000 besøgende hver dag. Især fungerer webstedet omkring Nicosia, Cypern.

På grund af den udbredte eksplicitte opfattelse af swinger-livsstilen kalder mange det en absurd, ekstravagant og bizar livsstil. Derfor synes enkeltpersoner, der fejrer denne slags livsstil, at det er svært at finde et samfund, der accepterer og deler lignende interesser i swinger-livsstilen.

Derfor er det sådan, SpicyMatch blev levende, det demonstrerer et fantastisk sted for enkeltpersoner at udtrykke, udforske og samle alle sammen og fejre stort set swingers ekstravagante livsstil. Folk kan spore lokale swingers og forkæle sig med sjove og behagelige øjeblikke med enighed.

Hvordan virker det?

Design

Desuden er SpicyMatch-webstedet designet til at give en fremragende grænseflade og brugervenlig navigation til alle brugere og besøgende. Signifikant fungerer det fantastisk ved at bruge dine indsendte data og kontroller automatisk ved at matche dig med andre brugere. Så matchningssystemet er baseret på information, kvalifikationer og alt, hvad der er kompatibelt med dine præferencer. Derefter er en vellykket matchning foreslået på brugerens instrumentbræt, og du kan allerede rulle, klikke og vælge den, der passer til dine behov.

Søgning

Derudover kan brugerne bruge søgefunktion, der giver dem mulighed for at søge i profiler, der passer perfekt til deres præferencer. For at få bedre søgemuligheder og resultater kan du opgradere til et betalt abonnement, da det leverer en udvidet søgefunktion. Efter søgning er kommunikation også en nøgle til at opretholde en swinger-livsstil, så SpicyMatch anvender masser af forbindelses- og kommunikationsmuligheder. Det kan være gennem chat på stedet, deling af billeder, webcam-opkald, e-mail-udveksling og IM'er.

Tilmeld dig og bliv afskediget med det samme!

Er det let?

Når du opretter en konto på SpicyMatch, involverer processen forholdsvis nemme trin, og du vil næppe bruge så meget tid. Under cirka 3 minutter er du klar og klar til at have sex. Derefter indebærer processen med at underskrive at angive et brugernavn, gyldig e-mail-adresse og opsætning af en adgangskode.

Derudover skal du give oplysninger om din status. Det kan enten være enkelt, par eller gruppe. Webstedet kræver, at du er 18 år eller derover for at blive medlem. Hvis ikke, skal du træde væk. Klik derefter på tilmeldingsknappen og begynd at finde din kamp!

Detaljer lig med sex

Derudover åbner brugerne den efterfølgende side, der kræver seksuel orientering. På den næste fane bliver brugerne bedt om at angive deres placering og sprog. Efterhånden som brugerne går videre, vil de henvise til en anden fane, hvor de skal medtage nogle nødvendige oplysninger, herunder fødselsdato, nuværende forholdsstatus, swinger livsstilsoplevelser, seksuelle præferencer og vilje til at rejse eller ikke kun til et dating arrangement.

Desuden er den sidste del af udfyldelsen af ​​din profil at uploade et profilbillede. Som anbefalet skal brugerne indsende et billede, der viser 60% af deres krop og ansigt. Administratorerne af webstedet vil bekræfte og godkende dit billede, og når det først er ratificeret, vises det automatisk på kontoen. Ikke desto mindre er det ikke et obligatorisk krav at vise dit ansigt, hvis privatlivets fred er det, du leder efter.

På den anden side, hvis du vil være mere detaljeret og omfattende om de oplysninger, du viser, vil webstedet anbefale at inkludere øjenfarve, hår, hudfarve, tatovering eller alt andet interessant om dig selv, som du gerne vil dele til alles visning. For at opsummere, jo mere detaljeret beskrivelse du giver, jo større chancer får du opmærksomhed og passende match.

Design og anvendelighed af SpicyMatch

Brugervenligt design

SpicyMatch-webstedet er designet til at gøre brugeroplevelsen mere venlig og nem at navigere. Faktisk bemærkede jeg, at jeg ved rulning bemærkede, at menuindstillingen og andre funktioner på siden har en lignende grænseflade som Facebook. Dette er mere praktisk, fordi alle allerede er fortrolige med design og funktionalitet på webstedet.

Desuden er der en support-bot, der guider brugeren med nogle oplysninger om de nyttige funktioner i SpicyMatch, hvilket gør hele oplevelsen ekstra praktisk. Således vil du inden for få minutter efter at have gennemset og rulle finde dig selv at få fat i webstedet dybere.

Bedre funktioner, bedre sex

Sammenlignet med Facebook-kontoen giver SpicyMatch-funktionerne brugerne mulighed for at sende billeder, videoer, tekster og status på deres profiler. Du får også opdateringer og nylige indlæg af dine kampe på din tidslinje. Desuden kan du også oprette grupper eller deltage i en, svarende til hvad Facebook kan gøre. Faktisk er mange fantastiske funktioner på dette websted velkendte, og det er derfor ikke forvirrende, når det bruges.

Der er også andre funktioner, der giver brugerne et mere praktisk øjeblik i brugen af ​​webstedet. For eksempel "hastighedsdatoer", hvor du kan se webstedets foreslåede matches for dig og "besøg", der viser lister over brugere, der har set og besøgt din profil. Derudover fungerer "Members Option" som en søgefelt, hvor du kan køre grundlæggende søgning eller avancere browsing med adgang til kort.

SpicyMatch afholdt også særlige begivenheder, rejser eller ferier, både officielle og uofficielle, der er tilgængelige via afsnittet "Begivenheder". Desuden giver SpicyMatch dig mulighed for let at oprette forbindelse og kommunikere via sine messaging-tjenester på stedet, meddelelser, venneanmodninger og aktive medlemmer tilgængelige. Utvivlsomt leverer SpicyMatch et enestående, fascinerende og underholdende datingeventyr online.

Gratis tilslutninger?

Hver fantastiske funktion kommer med en pris. Men i SpicyMatch kræver oprettelse af en konto og tilmelding som medlem ikke en masse penge. Overraskende nok er det gratis for alle! Ikke desto mindre kan grundlæggende konti begrænse brugeren i at få mest muligt ud af webstedets fantastiske funktionalitet.

På den anden side gælder det for betalte medlemmer eksklusive funktioner, herunder beskeder og browsing anonymt. Desuden er webstedets eksklusivitet mere bekvemt ved at finde match, fordi betalte medlemmer har privilegiet at bruge forhåndsmatchingsalgoritmer til at fastgøre de mest præcise og nøjagtige resultater. Uanset hvad er der også nogle fantastiske tilbud til grundlæggende konti. Dette inkluderer f.eks. Automatiske matchningsforslag og visning af andre brugeres profiler.

Få Kinky i SpicyMatch-appen

Menneskerne bag SpicyMatch er dukket op i en samarbejdsidé. De bestræbte sig på at udvikle en mere bekvem måde for swingers at udtrykke og udforske deres livsstil gennem en app. Ja, du læste det rigtigt. SpicyMatch er tilgængelig til download både ib Android- og iOS-enheder. For Android-brugere kræver det version 4.4 eller nyere end at installere, mens iOS-brugere har brug for version 11 eller nyere end det.

Desuden har selve appen lignende elementer, design og brugervenlighed sammenlignet med desktopversionen. Funktionaliteten på skrivebordet omdannet til en bærbar, kompakt og praktisk platform. Derudover er ingen irriterende reklamer, der lurer rundt på webstedet og pop-ups, ikke oplevelse. Ifølge brugerne er den samlede brugervenlighed og designoplevelsen ekstremt sikret, venlig og enkel. Faktisk er oplevelsen af ​​at engagere og arrangere swingersbegivenheder, datoer og tilslutninger kommet til nytte.

Er du sikret?

Den største udfordring, som nogen rejser, før de rent faktisk bruger et datingside, henviser til sikkerhed. Uden først at ramme tilmeldingsmuligheden, især når det er et uformelt datingside, er det altid klogt at udføre en undersøgelse. Der er faktisk svindlere omkring i dag, så mange online-sider med flere troldprofiler.

For at undgå yderligere indtrængen fra uautoriserede personer har SpicyMatch med dette formål bygget visse beskyttelsesværktøjer, såsom et SSL-certifikat. Hjemmesiden forsyner sine brugere med sikkerhedsværktøjer, der hjælper dem med at identificere, hvornår nogen prøver at bedrage dem. SpicyMatch har en standardbrugeraftale og kan uden tilstrækkelig tilladelse ikke udveksle brugerdata.

Flere af regnskaberne er faktisk ægte, men du skal være forsigtig med ikke at videregive dine oplysninger med de forkerte mennesker. Der er en risiko for, at du kan støde på en falsk identitet, der kan tvinge dig til at afsløre dine detaljer. Sørg for, at mistænkelig adfærd, du finder, bliver rapporteret.

Desuden vil moderatorerne af SpicyMatch gennemgå begivenheden og udføre de nødvendige handlinger. Hvis du agter at opsige dit abonnement, kan brugerne også kontakte dem. Tilsvarende, hvis du nogensinde ikke får adgang til webstedet i over 180 dage, siden du ryddede dine oplysninger fra serverne, fjerner webstedet straks din profil.

Nøglen til vellykket matchning

Webstedet har en simpel grænseflade og nem navigation og bruger fantastiske funktioner til at gøre engagement, forbindelse og kommunikation sjovere og underholdende blandt swingere.

Matching og tilslutning

Derudover har SpicyMatch-webstedet et automatiseret system, der matcher interesser, information og præferencer til andre brugere for mere præcis og præcis matchning. Brugere har nu beføjelse til at vælge, vælge og afgøre, om kampene passer til dem. Denne funktion sparer meget tid og kræfter på at rulle og gennemse potentielle kampe manuelt. Lige så vigtigt hjælper den automatiserede matchning dig med at bestemme, hvilke blandt de tusind registrerede swingers, der deler lignende interesser med dig.

Flirt og chat

En "Interesse" -knap er ligeledes tilgængelig på SpicyMatch. Det har et hjerteformet ikon og placeret ved siden af ​​hver brugers profil. Derfor fungerer dette som en måde at vise andre brugere din interesse for dem på. Knappen betyder også, at de ser attraktive, interessante og spændende ud at se. Normalt er dette en enkel måde at starte en samtale med nogen og komme ind i et sensuelt øjeblik senere.

Søg, find og blive kneppet

For at finde dine matches har SpicyMatch et specielt system, der kaldes et søgefilter. De relevante søgefunktioner er afhængige af arten af ​​det abonnement, du har. Standardversionen giver tilladelse til at søge efter medlemmer med hensyn til alder, region og seksuel præference. Der er specifikke kriterier i den avancerede søgning, såsom højde, vægt, øjne og hårfarve. Det er desværre lige nu åbent for betalte brugere.

Så hvis du søger efter noget ekstra ekstraordinært eller noget, der appellerer mest til dig, vil den avancerede søgning foretage forskningen bare for dig. Når du søger, har den flere flere filtrering, som du kan tilføje. Det er væsentligt, at dette vedrører alle de data, som brugeren viser i deres konto, nemlig fysisk udseende, personlighed, tilbøjeligheden til at ryge og hvad der ikke er.

Engager dig for at blive lagt

Den fornuftige ting at gøre, når du betragter nogen som fascinerende, er at tale lidt med dem. Du kan interagere med dine foreslåede kampe via live stream, chat, e-mail, IM og billeddeling på SpicyMatch. Chatfunktionen giver dig mulighed for at opdage andre medlemmer i en dybere grad. Du får også bedre forståelse af dem gennem video- og lydkommunikation. Ved hjælp af søgeværktøjet kan brugerne gå gennem listen over personer, der supplerer deres valg og opdage, hvem der er tilgængelig. Du kan begynde at kommunikere med det samme, når du finder dem.

Selvom de fleste individer kan overveje at svinge ubehageligt og skræmmende, anerkender flere individer swingers fascinerende liv og værdsætter samfundet. Swingere har ekstreme vanskeligheder med at formidle sig på et fælles dating-websted, og SpicyMatch-webstedet er således en effektiv mulighed for mænd, kvinder og par til at vove sig ud og møde mennesker med lignende interesser for at nyde og hænge ud sammen. Tøv ikke med at indsende en ansøgning i dag på SpicyMatch!

SpicyMatchs fordele og ulemper

Fordele:

 • Webstedet giver et sted for ensartede mennesker og interesserede i swinger livsstil
 • Swinger forum er tilgængeligt
 • Processen med tilmelding er let og enkel
 • Der er tilgængelige lokale sammenkomster og arrangementer
 • Medlemmer er aktive hver dag
 • Let at lokalisere mennesker med lignende interesser

CONS:

 • Nogle af de tilgængelige funktioner kan udelukkende tilgås af betalte medlemmer
 • Nogle brugere har rapporteret, at det tager et stykke tid at få fat i webstedsgrænsefladen

TOPP 14 lokale Swinger-websteder som SpicyMatch.com:

# 1 - Adult Friend Finder

AdultFriendFinder

Adult Friend Finder er et fremragende sted, der henvender sig til mennesker, der ønsker at engagere sig i afslappet forbindelse og seksuelle anliggender. Webstedet er etableret og i drift i flere år allerede. Indtil i dag har samfundet vokset, og mange mennesker tilmelder sig hver dag. I Adult Friend Finder oplevede alle de seksuelle lyster, fantasier, kinks og fetish på én gang. Alle kan frit udtrykke og udforske deres skjulte ønsker uden at bekymre sig meget om at komme ind i en rodet forholdsproces. Tilmeld dig nu, find dit match, og nyd tjenesterne på dette websted.

Tjek vores fuld gennemgang af AdultFriendFinder.com.

Fordele:

 • Registrering er let, og processen tager kun et minut
 • Mange brugere er aktive hver dag
 • Åben for alle typer seksuel orientering
 • Opret grupper, og post blogs frit for at indsamle information og interaktion
 • Se videoer og billeder gratis
 • Deling af videoer og billeder anbefales stærkt

CONS:

 • Flere mandlige medlemmer er til stede i denne platform end kvinder

# 2 - 2fuck.com

2 fuck navigation

For dem, der leder efter en afslappet date og tilslutning på et øjeblik, 2fuck.com er et perfekt sted til alle dine behov. Det hjælper virkelig enkeltpersoner med at finde deres bedste match i stedet for at give falske håb til publikum. Med sine 3 millioner unikke besøgende hver dag, og flertallet tilmelder sig, overtager 2fuck.com gradvis internettet med et stænk. Mennesker med forskellig baggrund samles på dette websted kun til et formål: at have sex. Uden tvivl vil du ved slutningen af ​​dagen have et væld af tilslutningsarrangementer gennem deres fantastiske kompatibilitetssystem.

Fordele:

 • Medlemmerne kommer fra forskellige dele af verden
 • Strategisk planlagt og designet siden til brugervenlig navigation
 • Gratis registrering for alle

CONS:

 • Få af dens funktioner er eksklusive for betalte medlemmer

# 3 - Banglocals

banglocals

Fra selve navnet er Banglocals ikke overraskende at finde ud af, hvordan webstedet fungerer. Uanset de mange datingsider på internettet i dag er der kun få, der leverer ægte service med hensyn til tilslutning og dating. Flere personer på dette websted er villige til at slå dig uden streng. Så hvis seksuel sjov og eventyr er det, du ønsker, forkæl dig selv og tilmeld dig.

Fordele:

 • Brugerbasen er forskellig og unik
 • Webstedet er let at bruge, og grænsefladen er nem at navigere
 • Der er en FAQ-side, hvor du kan bruge til at forstå webstedet mere eller løse mindre problemer
 • Registrering er hurtig, og tilslutning er øjeblikkelig
 • Det er meget muligt at tilslutte sig en person i nærheden af ​​din placering

CONS:

 • Påkrævet betalt abonnement for at bruge webstedet

# 4 - Swingers Date Club

swingers date klub

Et af de første swinger-websteder på internettet tilbage i historien, Swingers Date Club eller SDC fastholder for at styrke sit engagement i at give et fantastisk sted for swingers. For det meste er det baseret i Europa, USA og Det Forenede Kongerige. Mange swingers fra disse lande tilmelder sig og udtrykker deres Swinger-livsstil frit.

Fordele:

 • Millioner af medlemmer med flertallet i USA, Europa og Holland
 • Det tilbyder et 20-dages prøveabonnement og kan bruge 95% af webstedets funktioner til at give dig et overblik, hvis det passer til din smag.
 • Masser af blogs og rådgivning vedrørende sex, sundhed, rejser, swinger, uddannelse og hvad der ikke er

CONS:

 • Kun tilgængelig på hjemmesiden, ingen appversion

# 5 - Fabswingere

fabswingere

Fabswingers er et websted med base i Storbritannien og betragtes som det billigste Swinger-websted på internettet. Det har mere end 200,000 medlemmer, og unikke daglige besøgende vokser siden lanceringen. Alle funktionerne på siden er tilgængelige uden at betale en eneste krone. Desuden kan du forsikre dig om, at profiler er autentiske, da det anvender en intens verifikationsproces for at forbyde svig fra at trænge ind på webstedet.

Fordele:

 • Chats, fora og videokommunikation er tilgængelige
 • Talrige medlemmer rundt omkring i Det Forenede Kongerige

CONS:

 • Ingen appversion endnu

# 6 - Swing Livsstil

swinglivsstil

SLS eller almindeligvis kendt som Swing LifeStyle er et USA-baseret websted, der giver swingers den bedste platform til at udforske, udvide og opleve swinger-livsstilen. Dens populære tagline, "Start Your Sexual Revolution" demonstrerer, hvor begejstrede folkene bag dette websted med hensyn til ikke-konventionelle forhold og bytte af partnere.

Mere om Swinglifestyle.com.

Fordele:

 • Et af de ældste websteder dedikeret til swinger livsstil
 • Medlemmerne er meget aktive hver dag på siden
 • Talrige begivenheder er planlagt i større byer
 • Der er tilgængelige lister over swinger klubber landsdækkende til din reference

CONS:

 • Kun Premium-medlemskab giver dig mulighed for at sende beskeder til folk

# 7 - Cassidy

kasidie

Kasidie ​​er et andet fantastisk websted, der imødekommer folks behov, især i swinger-livsstilen. Webstedet henvender sig mest til par, der er villige til at mødes med andre swingers og deltage i seksuelle aktiviteter og deltage i sociale arrangementer. Kasidie ​​har adskillige måder og forbindelser til at møde og praktisere en swinger livsstil. Webstedet har også en sexmåler, hvor medlemmerne kan bedømme i henhold til skala profilerne for andre medlemmer.

Til betaling vores fulde anmeldelse af Kasidie.com.

Fordele:

 • Der er arrangementer afholdt lokalt, nationalt og internationalt
 • Det har rejser og rendezvous i en kort tid tilslutning
 • Brugerbasen er stor og mange aktive medlemmer hver dag

CONS:

 • Gratis konti kan ikke se andre medlemmers profiler

# 8 - Squirt.org

squirt.org

Squirt er platformen til online videodating, der gør det muligt for homoseksuelle fra hele verden at videokonversere gennem et enkelt live videofeed. I år 1999 etablerede og fortsætter Squirt blandt de første hjemmesider til homoseksuel datering. Oprindeligt betød det som et sted, hvor homoseksuelle singler kan koordinere spontane datoer og udforske cruising steder. Siden da har platformens formål relativt aldrig ændret sig.

Fordele:

 • Medlemmerne er mange og forskellige
 • Medlemmernes profiler er omfattende og detaljerede
 • Søgning efter funktioner bruger placeringsbaser for at gøre det lettere

CONS:

 • Endnu ikke tilgængelig som en app
 • Ikke for folk, der søger langsigtede relationer

# 9 - Fling.com

Fling har spændende funktioner pakket alt i én dating destination. Det fokuserer på at hjælpe enkeltpersoner og par med at finde forbindelser til personlige eller virtuelle sexoplevelser, enten heteroseksuelle eller på anden måde. Fling.com er blevet et kolossalt paradis for fornøjelserne i mere end 2 årtier i interesse for at give par udforske tilfredshed og tilfredshed. Udforsk sexede billeder, privat information, glæde fra verdens fineste voksen dating-websted for millioner af enkeltpersoner rundt om i verden.

Fordele:

 • Seksuelt stimulerende interface og designens dynamiske karakter
 • Brugerbasen er stor og massiv
 • Webstedet har en 3-måneders garanti for, at du bliver lagt

CONS:

 • En kompatibilitetstest er ikke tilgængelig

# 10 - FriendFinder-X

FriendFinder-X

I en verden af ​​swinger-datingwebsteder har FriendFinder-X opbygget et ry for sig selv. At tilbyde underholdning og en gruppe af deltagere, der accepterer, er udbredt. Inden for dette rum har domme og kritik ikke plads. Alle deltagere kan gøre alt, hvad de vil, åbent og vove sig uden tvivl for nogen. Så hvis du er interesseret i et seksuelt forhold, swingers, orgie, husfester, fetisher og flere, så har du ret til FriendFinder-X. Der er sandt, mange individer rundt på nettet søger desperat efter intime tilslutninger, og alle er på udkig efter en fantastisk fornøjelse.

Mere om Friendfinder-x her.

Fordele:

 • Sorter medlemmer, videoer, billeder med hensyn til hvad der er varmt og populært
 • Sorteringsfunktion og forhåndsfiltre er tilgængelige
 • Tilpasning af profiler tilskyndes

CONS:

 • Du kan kun sende besked til andre medlemmer, hvis du abonnerer på at blive et premiummedlem

# 11 - ALT.com

alt.com hjem

ALT.com er en platform for enkeltpersoner, der involverer i ukonventionelle typer af intime forhold og intimitet. Dette websted indeholder muligheder, som du bestemt ikke kan finde på den mest populære platform på Internettet i dag med alt fra usædvanlige fetisher til ukonventionelle drømme. Oplev den erotiske glæde ved ukonventionel sex. Tilbyder raunchy bondage sex, BDSM, eventyrlystne sex, romantiske elskere, dybeste ønsker, swingers, sex dating og mange flere.

Fuld gennemgang af ALT.com.

Fordele:

 • Aktive medlemmer søger afslappede møder
 • Brugerbasen er stor
 • Gratis medlemskab af siden er tilgængelig

CONS:

 • Interface og design er ret forvirrende
 • Begrænsede funktioner til gratis konti

# 12 - FreeHookupAffair

Gratis tilslutningsaffære

Freehookupaffair.com er en værdig platform til romantik og afslappet sex. Det er her, du kan opdage og opleve millioner af ligesindede, der har det sjovt og opfylder hinandens erotiske ønsker. Webstedet fremmer et specielt koncept til at rumme personer med lignende intentioner i afslappet dating. I et forsøg på at opdage partnerskaber uden forpligtelser kommer folk massivt hertil. De anvender et par sæt regler og procedurer, der tilskynder enkeltpersoner i en begrænset periode til at forfølge forbindelser, men de vil til sidst have meget tid sammen.

Fordele:

 • Perfekt til folk, der søger forhold uden tilknytning
 • Webstedsdesignet er enkelt, men alligevel elegant
 • Navigationen er jævn og enkel
 • Du kan læse positive vidnesbyrd om webstedet

CONS:

 • FAQ-sektionen er ikke tilgængelig
 • Kundesupport er kun eksklusivt for betalte medlemmer

# 13 - Swinger Social (Alt Legeplads)

SwingerSocial

SwingerSocial har de nøjagtige funktioner for både nybegyndere eller erfarne swingers. Du vil være vidne til faktiske swingers, der er villige til at spille på denne platform. Alle er åbne, og deres sprog er ikke underlagt kontrol. Kom i kontakt og planlæg lokale arrangementer til en orgie, firkant eller endda intim sex med flere deltagere på webstedet. Når du tilmelder dig, er alt hvad du behøver at angive en verificeret e-mail-adresse, og du er klar til at blande SwingerSocial bruger et let, men rent webstedsdesign, der gør det muligt for brugere at navigere på siden let.

BEMÆRK VENLIGST: Det er fusioneret med ALTPlayground.com.

Fordele:

 • Gratis oprettelse af chatrum, videoopkald eller lydchats for en mere bekvem kommunikation
 • Mobilversionen af ​​webstedet fungerer ligesom desktopversionen
 • Du kan se fotos med varme og erotiske temaer gratis

CONS:

 • Ingen refusionspolitik tilgængelig
 • USA og Canada er mere fordelagtige ved at bruge dette websted

# 14 - Flirt.com

Flirt.com

Swingere, par og singler taler konstant om en platform ved navn Flirt.com over hele verden. Dette websted tilbyder en bred vifte af gratis funktioner, der bidrager til at opnå erotiske fantasier og intime forhold ved at støtte sine brugere. Dette har mere end XNUMX millioner profiler bygget på dette websted i henhold til dets optegnelser, og det vil helt sikkert blive fastklemt.

Desuden garanterer platformen, at alle tjenester, der er tilgængelige på dette websted, er helt gratis at bruge, og at der ikke kan opstå nul yderligere skjulte gebyrer i fremtiden. Et betalt medlemskab kan dog give brugerne privilegiet at vise mere på førsteklasses resultater af søgemaskinerne. Registrering er ikke et dilemma for alle, fordi hjemmesiden anvender en rimelig, hurtig og kortfattet metode.

Fordele:

 • Funktionerne er gratis at bruge
 • Websteds design og layout er enkelt og rent
 • Flere privilegier til at chatte med andre medlemmer
 • Appversionen af ​​webstedet kan downloades både på iOS- og Android-enheder

CONS:

 • Ingen garantipolitik

Tag væk

I swingers livsstil kan det være ekstremt kompliceret at finde den bedste og fineste platform, der accepterer dens ukonventionelle datingveje. Til dette formål er de fleste af datingwebsites nu catering til traditionelle forbindelser og konventionelle tilslutninger. Godt, brede innovationer kommer til rampelyset nu, og mange mennesker imødekommer swingers eksklusive behov.

For at spare masser af tid skal du rulle og gennemse de ovennævnte sider, da de alle giver en lovende vej til swinger-livsstilen. Alle de mennesker, der deltager på hvert af webstederne, har lov til at udforske, opleve og udtrykke deres ønske og nysgerrighed ved at svinge uden at bekymre sig for meget om dommen og kritikken omkring.

Hvis du synes at være forvirret af de enorme valg ovenfor, her er mine top tre personlige præferencer bortset fra SpicyMatch.com:

Alle disse er designet til at omdanne traditionel dating og tilslutninger til et mere spændende og sjovt eventyr. Virkelig en ekstraordinær mulighed for at opfylde de ultimative dybeste ønsker og seksuelle fantasier sammen med folk, der deler lignende tro. Hvis du er parat til at blive medlem af et voksende samfund af swingers, så dykke ned i et behageligt, forbløffende og glædeligt seksuelt eventyr.

lignende websteder ikon Alle 13 andre websteder i denne kategori, der er værd at tjekke ud:

Læs anmeldelse

Rigtige swingers & 12 bedste swinger-datingsider som RealSwingers.com Vis mig 12 alternativer til RealSwingers.com Gør dig klar til en rejse til RealSwingers.com, stedet hvor swingere kan forbinde sig og tilføje noget krydderi til deres liv. Jeg har hørt mange gode ting om denne side, og hvor mange swingerfantasier den har opfyldt. Men af ​​[…]

Læs anmeldelse

Swinger Zone Central & Top-12 Awesome Swinger Dating Sites og andre Sex Dating Sites Som SwingerZoneCentral.com Vis mig 12 alternativer til SwingerZoneCentral.com Hej, spænd op hvis du er Sherlock Holmes af swinger dating og altid på udkig efter mind-blowing dating nærmer sig! SwingerZoneCentral.com er ligesom rockstjernen på online datingsider, der hævder at være den bedste i […]

Læs anmeldelse

Swingles anmeldelse og 12 must-besøg swinger-datingsider som Swingles.com Vis mig 12 alternativer til Swingles.com Swingles er den ultimative legeplads for swingere, der er sultne efter sexede skænderier! Dette er ikke din bedstemors datingside; det er et hotspot for dem, der har lyst til afslappet sjov. Lige fra starten er Swingles klar over sin stemning – ingen tæsk; […]

Læs anmeldelse

99FLAVOURS & Top-12 Swinger-datingsider og andre gratis og premium datingsider som 99flavors.com Vis mig 12 alternativer til 99flavors.com Hej, føler du dig eventyrlysten og leder efter spænding i dit kærlighedsliv? Så kan 99flavors.com være den perfekte platform for dig! Denne online platform er skræddersyet til folk, der er åbne for at udforske […]

Læs anmeldelse

Wasteland & Top 12 Fetish- og BDSM-websteder som Wasteland.com Vis mig 12 alternativer til Wasteland.com Snup nogle kinky ting og forskellige skatte på Wasteland.com. Dette websteds navn lyder ironisk med de godbidder, det giver. Dine fetichtrang vil blive mættet med den enorme samling af BDSM og andre orgasmiske porno-scenarier. Wasteland er en ekspert […]

Læs anmeldelse

Scambistipercaso (Swingers ved et tilfælde) & Top-12 lokale swinger- og swinger-datingsider som scambistipercaso.it Vis mig 12 alternativer til Scambistipercaso.it Er du nysgerrig efter at prøve swinger-livsstilen eller ønsker du at udvide din swingende interesse? Godt nyt, fordi Dudethrill har endnu et swinger-websted at anmelde i dag! Scambistipercaso er Italiens nummer et swingende og dogging […]

Læs anmeldelse

Fetish.com Anmeldelse & TOP-12 BDSM og sex-dating sites Som fetish.com Vis mig 12 alternativer til fetish.com Er du til hård og kinky BDSM lystig appetit? Ikke sikker? Jeg forstår. Nogle mennesker tror, ​​at de ikke er kinky (nok), fordi de er temmelig skamfulde over deres feticher eller har et begrænset udvalg af deres egne ønsker. Jeg er enig […]

Læs anmeldelse

BDSMDate Review & Top 12 Fetish og BDSM Sites som BDSMdate.com Vis 12 alternativer til BDSMDate.com: I BDSM Fetish-genren er BDSM Date et godkendt og populært online dating-websted. Platformen er beregnet til folk, der er fordomsfri og på udkig efter nogen, som de kan dele deres lidenskaber med og deltage i så avancerede [...]

Læs anmeldelse

SpicyMatch & TOPP 14 “Skal besøge” Swinger-websteder som SpicyMatch.com Vis mig 14 alternativer til SpicyMatch.com Hver dag søger folk nye og spændende flugt fra deres liv. Vi længes altid efter en sjov, eventyrlystne oplevelse, især med hensyn til dating, sex og forhold. Således er det her, hvor swinger-sider dukker op i scenen, der opfylder alle [...]

Læs anmeldelse

Swingtowns & 11 TOPPENDE Swinger Dating-sider som Swingtowns.com Vis mig 11 alternativer til Swingtowns.com Med hensyn til sex er flere mennesker måske fortrolige med ordet swinging. Personer, der beskæftiger sig med at svinge, dækker normalt både singler og engagerede relationer. Generelt gøres dette af forskellige årsager, enten for at øge kønskvaliteten og kvantiteten [...]

Læs anmeldelse

SwapFinder & lignende 12 bedst bedømte BDSM, Swinger-tilslutningswebsteder URL: https://swapfinder.com Vis 12 Swinger / BDSM-datingalternativer til Swapfinder.com Det er en total bummer, når du har brugt uger og møl, der skubber til venstre eller højre på din dating apps, men kan stadig ikke finde den perfekte person til dig. Hvad værre er, når du finder et match, de [...]

Læs anmeldelse

Swingular URL: https://swingular.com Vis 12 alternative Swinger Dating-sider som Swingular.com Swingular er en community-platform, der respekterer privatlivets fred under sociale netværk. Det er et voksen dating site, hvor enkeltpersoner og partnere med lignende smag kan gennemse medlemmernes synspunkter for at komme i kontakt med hinanden. Det er netværk, hvor information om dig aldrig vil være [...]

Læs anmeldelse

Hvis du ikke er i et strengt forhold, og seksuel udforskning er noget, der begejstrer dig - du vil måske være på udkig efter mennesker med lignende kinks eller fetisher eller bare den samme swinger-livsstil. Vi har udarbejdet en liste over websteder, som du kan finde forskellige swinger-partnere. Så tjek disse ud (nr. 1 betyder ikke nødvendigvis [...]

Rul til top