Opdateret: 24. juni 2024

Hvordan og hvor kan man sælge fodbilleder for at tjene penge? (9 af de bedste sider!)

Vis mig 9 bedste websteder til at sælge fodbilleder:

Nogle mennesker fniser over tanken om at sælge fodbilleder online. Men når du ser godt og grundigt på sælgers succeshistorier, er de penge, du kan tjene på tilfældige fodbilleder, ikke til grin. I den lave ende kan et enkelt billede sælges for mellem $5 og $10, men med lidt erfaring, knowhow og tålmodighed indbringer nogle sælgere $100 eller mere for et enkelt fodbillede! Det er en masse pedicure og fodtøj shoppingture. 

Selvom du personligt finder fødder grove, uattraktive eller mærkelige, er der masser af andre mennesker, der er uenige. Faktisk indrømmer 1 ud af 7 personer, at de er ophidsede af fødder. Fra tåsut og kys til fodmassage og ydmygelse er der utallige måder at bruge dine trætte hunde til andet end at gå på trapper og vise dine nyeste hæle frem. 

Men før du begynder at tage tilfældige fodbilleder og forventer, at mænd (og kvinder) kaster penge på din vej, så lyt efter. Der er mere i denne forretning end pedicure-selfies og at stikke tæerne i sandet. 

Du skal faktisk arbejde på det. Men den gode nyhed er, at efter at have læst denne guide, har du den grundlæggende viden, du skal bruge til at fylde både din pengepung og dine største fans frække fodfetichfantasier. 

Forhast ikke processen

Forhast ikke processen

At sælge fodbilleder online er ikke en bliv-rig-hurtig-ordning. Tro det eller ej, købere kender faktisk forskellen mellem kvalitetsfodbilleder og tilfældige billeder, du har taget i sengen og lagt ud på nettet som en tur. 

Ingen betaler $30 for et billede af dine fødder på en uopreddet seng, et snavset tæppe eller instrumentbrættet i din bil. Selvom alle disse baggrunde kunne fungere til et fotoshoot til fods, er de bedre lavet smagfuldt og med stor vægt på dine fødders kurver, linjer og skønhed.

Skrab alle tilfældige fodbilleder, du har på din telefon i øjeblikket, og start på en frisk. Du får ud af denne proces, hvad du lægger i den, hvilket betyder, at hvis du skynder dig at fotografere og poster billeder i dårlig kvalitet, der er slørede eller rodede, skal du være forberedt på at modtage lowball-tilbud eller slet ingen. Brug et par minutter ekstra på at redigere og perfektionere dine fodbilleder, før du sender dem. 

Sørg for, at dine fødder er hovedfokus for hvert billede, og vær tålmodig. Rom blev ikke bygget på en dag, og din karriere som en succesfuld skaberen af ​​fodindhold bliver det heller ikke. 

Overvej at sælge fodbilleder anonymt

Chancerne er, at du ikke ønsker, at din bedstemor Edna, din tante Sue eller din spændte chef skal vide, at du har en travlhed med at sælge fodbilleder på fodfetichwebsteder eller fodbilledmarkedspladser som FunwithFeet. 

Den bedste måde at holde dit tabubelagte tidsfordriv hemmeligt er at blive en anonym sælger. Dette er en ret nem bedrift (ordspil beregnet), da du ikke behøver at poste billeder af dit ansigt eller endda din krop for at tjene penge i denne forretning. Det, folk vil se, er langt syd for dit ansigt, så giv folket det, de beder om! 

Fodbilleder sælges

De fleste platforme som FeetFinder lader brugere oprette et visningsnavn, der ikke inkluderer deres juridiske navn. Du er heller ikke forpligtet til at poste et profilbillede eller forsidebillede, der inkluderer dit ansigt. Lad i stedet dine smukke fødder være forrest på din profil. 

Bare vær opmærksom på ikke at poste billeder, der indeholder andre identificerbare funktioner som den der sommerfugletatovering på din ankel eller det mærkelige modermærke, du har tænkt dig at få tjekket ud. 

Tag også en hurtig scanning af baggrunden på dine billeder. Gadeskilte, certifikater, der viser dit navn, og endda familiebilleder taget i baggrunden af ​​dine fodbilleder er en død giveaway og kan føre til, at mere end blot dine tuder bliver afsløret. 

Flirt, men gå ikke over grænsen

Flirt, men kryds ikke grænsen

Hvis du har spil, kan du sikkert tjene godt på at sælge fodbilleder online. At tage attraktive billeder er kun halvdelen af ​​ligningen. At få succes i denne branche betyder også at have en vindende personlighed og evnen til at føre en behagelig samtale. Bliv ikke overrasket, når potentielle købere glider ind i dine DM'er og beder om at afgive tilpassede ordrer. 

Tænk på disse udvekslinger mere som en fræk forretningsaftale end noget andet. Chat om personens specifikke interesser eller feticher, hvilken type indhold de ønsker, og hvor meget de er villige til at betale. De kan endda stille dig spørgsmål om din fodplejerutine, yndlingssko, eller hvilken farve dine tånegle i øjeblikket er malet. Disse spørgsmål er ret harmløse og fine at underholde. 

Pas dog på, at samtalen tager en venstredrejning mod voksen-naturlig sms. Hvis kunden begynder at stille dybt personlige spørgsmål eller får dig til at føle dig utilpas, skal du ikke være bange for at afslutte samtalen og annullere transaktionen. Nej betyder nej, selv når du sælger fodbilleder!

Dine fødder er dit lærred

Hvis du nogensinde har ønsket dig en undskyldning for at få en pedicure, købe nye sko, betale for en fodmassage eller investere i dyre fodplejeprodukter, så er den her! Når det kommer til at sælge fodbilleder, er dine fødder dit lærred.

De fleste købere leder efter attraktive fodbilleder. Ingen ønsker at se på dine hårdhændede fødder, forvoksede tånegle eller tørre revnede hæle. Vær lidt stolt af dig selv og skab et smukt tomt lærred at arbejde med.

Feet Pics penge

Når dine fødder og ankler ser bedst ud, er det tid til at lege dress up! Hvis du ikke har naturlige tatoveringer, så leg med henna. Dette er også den eneste gang, at bære tåringe efter 1990 anses for acceptabelt. Ankelarmbånd er også okay. Du kan også eksperimentere med forskellige sko, sokker og rekvisitter, herunder bånd, bondage-reb og mere. Uanset hvad du gør, tilføj ikke for mange ekstramateriale, der fjerner den naturlige skønhed og tiltrækning af dine fødder.

Pris dem rimeligt

Pris dem rimeligt

En af de største fejl, folk begår, er at prissætte deres fodbilleder enten for højt eller for lavt. Lad os se det i øjnene – du er ikke en Kardashian, og det betyder, at ingen betaler hundredvis af dollars for at savle over dine fødder. På den anden side (eller skal vi sige fod?) hvis du prissætter dit fodindhold for lavt, kan du ende med at tabe penge. 

Det gennemsnitlige fodbillede sælges for mellem $5 og $20. Selvom dette er i den nederste ende af lønskalaen, kan du tjene en hurtig hundrede dollars, hvis du lander et par salg. Når du først har fået en loyal tilhængerskare og opbygget et positivt omdømme som en pålidelig skaber af fodindhold, kan du langsomt begynde at øge dine priser. 

Du kan også opkræve mere for brugerdefinerede ordrer og anmodninger, da kunder kan blive ret kræsne og specifikke med hensyn til deres kinks og feticher.

Tænk uden for skoæsken

Tænk uden for skoæsken

Så mange sælgere af fodbilleder sætter sig fast i et hjulspor, når det kommer til den type billeder og videoer, de poster. Det er tid til at udvide din horisont og begynde at tænke uden for skoæsken. Selvom det er fint (og anbefales) at fokusere på en specifik kategori eller niche som foot bondage eller fodtilbedelse, skal du ikke begrænse dig selv. Jo mere forskelligartet din portefølje er, jo bedre. 

Prøv højhælede billeder for størrelse eller tag et par billeder af dine beskidte såler efter en lang gåtur udenfor barfodet. Du vil blive overrasket over, hvilken slags ukonventionelle billeder folk er til. Du kan også ændre dine fotosamlinger ved at tilføje videoer eller være vært for live cam-sessioner. 

Vær din største cheerleader

Vær din største cheerleader

At sælge fodbilleder online er ikke som den Field of Dreams – bare fordi du opbygger en mangfoldig portefølje eller endda en personlig hjemmeside, betyder det ikke, at købere bare "kommer", og salg vil strømme ind fra ingenting. Du skal lægge arbejdet i at promovere dig selv og opbygge dit brand.

Et af de bedste steder at gøre dette er sociale medier. Vidste du, at der i juni 2023 er næsten 5 milliarder brugere af sociale medier rundt om i verden? Fra TikTok og Snapchat til Instagram, Facebook og alt derimellem bruger de fleste flere timer om dagen på at scrolle sociale medier. Hvis du ønsker at få mest muligt ud af din reklameindsats, skal du drage fordel af verdens besættelse af disse online-forretninger.

I livet bør du ikke blande forretning med fornøjelse, hvilket er en af ​​grundene til at åbne nye sociale medieprofiler dedikeret specifikt til dine fodbilleder. Det sidste, du ønsker, er dine fødder, der vises på samme side som dit barns førskoleeksamen. Vælg to eller tre platforme for at starte, de største platforme er FunwithFeet, Feetify og FeetFinder. 

Dette giver dig mulighed for at dedikere nok tid og opmærksomhed til hver konto. Opbyg en fanbase ved at interagere med dine følgere, svare på deres kommentarer og like deres opslag til gengæld. 

De fleste sociale medieplatforme rynker på næsen af ​​NSFW eller voksenindhold, så prøv ikke at sælge dine fodbilleder direkte gennem disse forretninger. Tilføj i stedet links til dine salgssider i din bio. Tænk på sociale medier som et middel til at drive trafik til dine fodbilleder på andre websteder. 

Disse kan omfatte OnlyFans, et vilkårligt antal markedspladser til fodbilleder og endda et personligt websted. Glem ikke at drage fordel af andre nyttige værktøjer såsom Facebook- og Instagram-hjul og historier, live-feeds, hashtags og fællesskabsfora og -grupper. Hvis der findes en fodfetichgruppe, finder du den på sociale medier. 

En lille indsats kommer langt

En ting de fleste mennesker ikke er klar over om at sælge fodbilleder online er, at en lille indsats rækker langt. Nej, du behøver ikke bruge timevis på at redigere dine fodbilleder, chatte med købere og promovere dine sider. Dit fodindhold vil dog ikke sælge sig selv. At lykkes i denne branche kræver en blanding af kvalitetsbilleder, en charmerende personlighed og masser af selvtillid. 

Hvis du kender din vej rundt i en smartphone og internettet, kan du med rimelighed tjen penge på dine pirrende tudeløbere. Så hvad venter du på? Fodbilledindustrien er HOT lige nu, og der har aldrig været et bedre tidspunkt at få foden indenfor – ordspil! 


Top 9 platforme til at sælge fodbilleder online:

Top 9 platforme til at sælge fodbilleder

#1 — Sjov med fødder

Sjov med fødder

En af de største spillere i fodbilleder-industrien OG en af ​​de højest vurderede. Det er nemt at tilmelde sig, og der er tusindvis af købere på platformen.

Platformen startede i 2022 og er vokset massivt. Det er blevet vist i verdens største publikationer, og et væld af celebs fra z-listen er strømmet til platformen for at sælge deres billeder.

#2 — Kun fans

OnlyFans

Den største platform i verden, når det kommer til at hjælpe uafhængige sælgere. Købere vil dog have mere end blot fodbilleder, og i modsætning til andre platforme skal du markedsføre dig selv i stedet for, at købere allerede er på platformen

#3 - Instagram

Instagram

Hvis du kan få følgende til din fodbillede-profil, kunne det være en god måde at sælge fodbilleder på. Men selvfølgelig er Instagram ikke niche til fodbilleder, og du kan blive forbudt at sende eksplicitte billeder

# 4 - Twitter

Twitter

Samme som ovenfor, dog er der mere mildhed på voksenmateriale.

#5 — FeetFinder

Feet Finder

En stor platform, når det kommer til salg af fodbilleder. Denne platform er den største rival til FunwithFeet, men hvis man ser på siden, er den ret forældet... og ingen kan rigtig godt lide lilla!

Men den har en stor tilhængerskare. Da det er relativt lavt prissat, kan FeetFinder for nogle mennesker være en god sekundær mulighed efter FunwithFeet.

#6 - Dit websted

Dit websted

Hvis du kan poste indhold og rangere på Google for fodbillede-relaterede termer, er verden din østers! Men det er et konkurrencepræget miljø, og det er ikke nemt at komme til den første side af Google uden betydelige investeringer.

#7 — Voksenwebsteder

Voksensider

Det er på kanten, men du kan oprette videoer og uploade dem til websteder for voksne. Dine videoer skal så have links til din platform, hvor du faktisk sælger fodbilleder. Der er millioner af visninger på websteder for voksne hver time, så hvis du kan få dine videoer til at slå igennem, er der penge at tjene!

#8 — FeetPics

Fødder billeder

Det samme som FunwithFeet, men næsten ingen købere. Det rangerer ikke på de første sider for fodtermer, og der er ingen tilstedeværelse på sociale medier... Det ser ikke godt ud for sælgere. Men ønsker man så meget eksponering som muligt, så er det en billig og hurtig tillægsmetode.

#9 - Bloggere

Bloggere

Lad os sige, at der er et websted, der rangerer godt og har tusindvis af besøgende for "mudrede fødder"-relaterede termer. Det kan være en god idé at kontakte dem for at skrive om dig og din profil i det indlæg. Når der så sælges via deres besøgende, giver du dem en affiliate-kommission. 

Dette sparer dig for at oprette din egen platform og kunne være en hurtig måde at komme i gang på.

lignende websteder ikon Alle 15 andre websteder i denne kategori, der er værd at tjekke ud:

Læs anmeldelse

Professionelle tips om, hvordan man henter kvinder på en voksen datingsider Uanset hvad nogen siger, er datingsider nye barer. Det er der, liderlige mennesker tager hen for at møde singler og starte kortsigtede eventyr. Men ikke alle kunne hente en kvinde i en bar, ligesom de fleste mænd ikke kan hente en kvinde […]

Læs anmeldelse

Hvordan gør du online dating til hookups? 5 effektive tips til afslappede forhold Nu, hvor internettet har gjort alting nemt, kan alle med en smartphone nemt blive afslappet. I modsætning til tidligere, hvor casual hookups var uhørt, prioriterer den moderne tidsalder selvopdagelse. Derfor har dette fokus på personlig lykke druknet det traditionelle stigma omkring […]

Læs anmeldelse

Tied Up in Ecstasy: Bondage & BDSM Myths debunked! BDSM! Ikke mere skyld nu! Trældom og disciplin/domination og underkastelse/sadisme og masochisme (BDSM), der engang blev anset for tabu eller forbundet med afvigende seksuel praksis, har nu vundet accept og popularitet verden over. Fra mainstream-medierne til sociale kredse er BDSM-diskussioner ikke længere dæmpede hvisken, men snarere åben diskurs […]

Læs anmeldelse

Rub Rankings & 12 bedste erotiske massagesider som RubRankings.com Vis mig 12 alternativer til RubRankings.com Rub-rangeringer! Da jeg hørte navnet, tænkte jeg først på massageolier og duften af ​​en afslappende spa. Jeg kunne mærke intensiteten af ​​en hardcore massage med en dejlig og attraktiv massør, der gjorde jobbet. Hold da op, […]

Læs anmeldelse

Hvordan bruger man voksenlegetøj til at pifte dit kedelige soveværelsesliv op? Der er så mange forskellige måder at se dette emne på. Men uanset hvor rodet du synes, det kan blive, er kærlighed umagen værd at jage efter. Og når det kommer til kærlighed, er legetøj perfekt til at finde ud af, hvad din elsker kan lide og […]

Læs anmeldelse

Vis mig 9 bedste websteder til at sælge fodbilleder: Nogle mennesker fniser over tanken om at sælge fodbilleder online. Men når du ser godt og grundigt på sælgers succeshistorier, er de penge, du kan tjene på tilfældige fodbilleder, ikke til grin. I den lave ende kan et enkelt billede sælges for mellem […]

Læs anmeldelse

Ethvert forhold, uanset afstanden, fortjener en chance for succes. Så hvis du sandsynligvis ser nogen online, eller din partner er nødt til at flytte væk på grund af arbejde eller en anden grund, er det kun naturligt, at du vil være bekymret for muligheden for, at forholdet kan fungere over en lang afstand. Men så længe, ​​hvad du […]

Læs anmeldelse

For mange mennesker er deres romantiske liv meget vigtigt, især når de er sammen med en, de elsker. I årenes løb er soveværelsesaktiviteter blevet hverdagsagtige og traditionelle med mindre opmærksomhed på de nyeste metoder. Dette har gjort, at mange pars romantiske liv er blevet en indsats. Hvis du ønsker at forbedre soveværelsets tilfredshed for din partner, er her nogle […]

Læs anmeldelse

Fortællingen om, hvordan folk kan holde længere i sengen og forbedre deres sexliv, har altid været diskuteret. Mens mange mennesker antog, at de er naturligt stærke og kan håndtere alle i soveværelset, mener andre, at de ikke kan ændre deres seksuelle viden. Men som alt andet i livet er det muligt at forbedre en færdighed, når du […]

Læs anmeldelse

Hvis du er mere til sjove dress-ups til Halloween, så er du ikke alene. Som et resultat har vi sammensat de bedste sjove Halloween kostume ideer til i år. Uanset om du har brug for noget episk eller ude af blues, vil du være sikker på at få folk til at grine. Ønsker du at skildre din sans for humor under dette års […]

Læs anmeldelse

En af de mest afgørende færdigheder, vi nogensinde kan udvikle som mennesker, er egenomsorg. Ethvert sundt forhold har brug for det, men det er også en færdighed, som mange mennesker kæmper med. Egenomsorg indebærer, at man først tager sig af sine egne behov, før man investerer i andre mennesker. Uanset om du er i et kærligt forhold eller bare vil sikre […]

Læs anmeldelse

Ligesom kærlighed er intimitet en af ​​de følelser, du kan beskrive levende med ord. Du ved dog, hvornår du begynder at mærke det. Intimitet i et forhold drejer sig om mere end samleje. Der er meget ud over det. I denne artikel vil du lære, hvad intimitet betyder, og nogle tips til at opbygge intimitet i et […]

Læs anmeldelse

Vis mig den mest effektive løsning til ED Når mænd bliver seksuelt ophidsede, opstår en erektion på grund af blod, der fylder vævet i penis. En erektion involverer hormoner, blodkar, forskellige nerver og muskler til at arbejde sammen. Erektion er meget hyppig gennem en mands daglige liv, men så er der tidspunkter, hvor det vil [...]

Læs anmeldelse

Vis mig de 6 bedste websteder til en natstandard At få en one-night stand betyder at have det sjovt og spændende. Jeg kan personligt godt lide, hvordan vi starter det fra et simpelt "hej" og eskalerer til noget varmt sex på bare et par timer ... og alle disse bekræfter bare ens tillid til deres spil. Jeg tror altid [...]

Læs anmeldelse

Vis BJ-bjælkelisten Byen Pattaya i Thailand, også kendt som et "mandsparadis", er bestemt den bedste destination for liderlige mænd, bachelorpartier og bare en hurtig flugt fra den daglige rutine. For ikke så længe siden kom jeg tilbage fra en tur til Pattaya, og jeg kan sige, at det var en af ​​[...]

Rul til top