Opdateret den: 21. juli 2024

RubMaps

Special tilbud

Tilmeld dig min # 1 Rubmaps alternativ - Ashley Madison (Klik her) - og find en kinky massagepartner 100% risikofri!

Vis 9 lignende massagesalgswebsteder til Rubmaps.ch

RUBMAPS

Du skal have hørt om udtrykket "lykkelige afslutninger", der normalt er forbundet med massage og salon. Dette refererer til at få massagebehandlinger, hvor massøren i sidste ende vil hjælpe dig med at få orgasme, som er inkluderet i deres “tjenester”. Ja, dette sker, og de er virkelige. Masser af massagesaloner tilbyder glade afslutninger, og denne service startede på en eller anden måde i Thailand. Det har været kendt for at være en af ​​deres populære turistaktiviteter, selvom dette naturligvis holdes mor, og kun dem, der er i viden, kan vidne om det. Du kan blive overrasket over, at der endda findes sådanne virksomheder rundt om i dit område, da de fleste af de asiatiske lande har denne type tjenester. Og ikke kun i Asien, da disse happy ending massagebehandlinger allerede har nået andre steder, herunder USA.

URL: https://www.rubmaps.ch

Det er en diskret kendsgerning, at massagesaloner tilbyder ekstra tjenester, og nu går de også online. Hvis du er på udkig efter nogle erotiske massagesaloner, så er Rubmaps.ch det bedste sted for dig. De har anmeldelser foretaget af dem, der har prøvet og testet deres tjenester, og deres placering varierer, så uanset hvor du er, ville der være nogle piger i nærheden for at lave massage og give dig den lykkelige afslutning, du vil opnå. Rubmaps vil være et godt sted at hjælpe dig med at finde massagesaloner i USA og venter på, at du får din aftale. Du kan aldrig gå galt med Rubmaps 'diskrete butikker, fordi du kan være sikker på, at de alle er rene og professionelle. Alle damerne i disse butikker ved, hvad de laver, og de gør det hurtigt, men selvfølgelig tilfredsstillende.

Hjemmesiden kalder sine medlemmer "mongers", og du finder seriøs feedback om deres tjenester fra deres massørers fysiske udseende, holdning og massageteknikker. Når du kalder sig selv som hjemsted for erotiske massage, får du vælge mellem deres muligheder for, hvilken slags service du vil benytte: prostata, massage, varm massage, happy endings og Nuru massage. Men husk, at selvom webstedet er lovligt i USA, er glade massage ikke, så de gør dette så diskret som muligt. Du skal være opmærksom på risiciene, hvis du benytter dig af sådanne tjenester.

De fleste af disse massagesaloner fungerer stille på grund af juridiske problemer, men fortsætter med at køre, fordi de nu stoler på mund til mund eller online, så folk kan finde dem. Før var det meget sværere at finde sådanne massagesaloner, medmindre du kender nogen, der besøger sådanne steder, men nu hvor vi har Internettet, er alt lettere, og du behøver ikke svede for at finde et sted til din lykkelige afslutning. Da Rubmaps er tilgængelig i næsten enhver del over hele Amerika, fortæller de dig også afstanden og de estimerede omkostninger, hvis du bestiller deres tjenester. Du kan let forkæle dig selv og frigive din ophængte stress og den seksuelle spænding, du har følt. Så hvis du allerede har tjekket Rubmaps, er der nogle lignende sider, som du kan prøve næste gang til dine glade afslutningsbesøg i disse massagesaloner

9 alternative websteder med massagebehandlinger som Rubmaps.ch:

TOP-alternativ: Adult Friend Finder

URL: https://adultfriendfinder.com

adultfriendfinder instrumentbræt

For alle mennesker, der søger efter intime og afslappede anliggender, er Adult Friend Finder et must-visit-websted. Ikke kun kan du få en one-night stand, men find nogle kinky kvinder, der er villige til at gøre dig en erotisk massage! Desuden samlede den over firs millioner brugere, der bruger websteds foretrukne kommunikationsfunktioner på platformen. Faktisk forfølger de konstant stimulerende relationer og erotiske møder online. Bestemt er der flere utrolige aktiviteter, du kan udforske her og til sidst provokere dine erotiske præferencer. Endelig er det relativt hurtigt at bruge Adult Friend Finder-webstedet, og designet er let at administrere. Frem for alt vil dette kun kræve knap fem minutter at registrere online og være en officiel bruger.

Læs vores fulde anmeldelse af Adultfriendfinder.com.


# 1: Voksnesøgning

URL: https://adultsearch.com

1-voksne søgning

Et hollandsk-baseret erotisk massageside, der giver voksne, der giver samtykke, mulighed for at deltage i massage og seksuelle aktiviteter i bytte for nogle kontanter. Denne webside har eksisteret i de sidste 20 år, og som vi har bemærket, får de omkring 14 millioner visninger hver måned, hvilket gør dem til en velkendt sexmarked over hele verden. Du kan aldrig løbe tør for aktiviteter og tjenester, der kan benyttes på siden, da de har en lang liste med voksne ting på deres lister. De har organiseret deres lister efter land, og du kan bare begynde at udforske derfra, hvis du ikke er fra nogen større byer. Det er generelt et godt sted, fordi de ikke kun tilbyder erotiske massagesaloner, du kan også finde stripklubber og ledsagelsesfortegnelser, bøssebadehuse og endda swingers klub. Voksne fora er også tilgængelige, hvilket fremmer interaktion mellem medlemmer, og alle kan bare tilfældigt åbne sexemner og lignende. Uanset hvor din placering er, kan du finde en erotisk massagestue eller to i nærheden af ​​dig. Du kan tjekke deres anmeldelser først, hvis du føler dig skeptisk, men du ved, at disse er legitime, da mange mennesker efterlader ærlige anmeldelser for deres tjenester.

Tjek vores fulde gennemgang af Adultsearch.

Fordele:

 • En omfattende liste over erotiske massagesaloner
 • Masser af ærlige anmeldelser med medierne
 • Interaktive brugerfora
 • Tilbyder kuponer og rabatter

CONS:

 • Nogle gennemgangssider er brudte
 • Områder, der er angivet på webstedet, er begrænsede
 • Anmeldelser foretages af ikke-bekræftede profiler

# 2: Sengeside

URL: https://www.bedpage.com

sengeside-2

Ligner dit typiske Craigslist- eller Backpage-websted, viser det byer over hele verden og lægger dem ned efter provins eller stat, så du nemt kan navigere og kontrollere, om der er en nærliggende massagesal i nærheden af ​​dig. De har mange tilgængelige steder, og deres kategorier er så omfattende, at du finder en liste over forskellige ting, fra de normale og typiske tjenester til seksuelle tjenester, hvilket er det, vi er her for. De har voksenfortegnelser, og du kan vælge erotisk massage, voksenjob, BDSM, escorttjenester og Bodyrub-kategorier. Hvis du har fundet kategorier, som du kan lide at benytte og har søgt inden for din placering, kan du begynde at slå lokale massører op og gå din vej til en lykkelig afslutning. BedPages lister inkluderer billeder, så du kan få en idé om, hvordan din massør for natten ser ud, og kontaktoplysninger, så du nemt kan nå dem.

Her er en komplet gennemgang af Bedpage.

Fordele:

 • Verdensomspændende dækning af lokale erotiske massagesaloner
 • Ingen registrering påkrævet
 • Mange lister over forskellige kategorier

CONS:

 • Ingen miniaturer på indlæg
 • Masser af seksuel gibberish og emojis på listen titler
 • Ingen brugeranmeldelser

# 3: Erotisk abe

URL: https://www.eroticmonkey.ch

erotisk abe-1

Dette websted er sandsynligvis en af ​​de største platforme, der ligner den udbredte Backpage. Hovedsageligt baseret i USA giver det dig adgang og detaljer til en bred vifte af hotte piger fra forskellige stater. Dette websted er ikke tilgængeligt for andre lande, så hvis du er uden for USA, kan du prøve lykken et andet sted.

Erotisk abes websted er meget alsidig. De har alle mulige lister over voksne, og du kan hyppigt besøge deres forum, hvor brugere diskuterer en bred vifte af emner, og du også får mulighed for at interagere med dem. En anden del af siden er en Backpage-inspireret massagesalong, hvor du kan kontakte piger og få deres tjenester. Bortset fra det har de også live shows, som du kan hygge dig, mens du ser varme piger laver alle mulige ting foran dig.

Erotisk abe anmeldelse her.

Fordele:

 • Minimalistisk grænseflade
 • Let at navigere
 • Fungerer godt på mobile enheder

CONS:

 • Fås kun i USA
 • Irriterende links fra lyssky brugere
 • En hel del annoncer

# 4: AAMP-kort (findes ikke længere)

aamp-kort

Dette er et Rubmaps valgfag og kan hjælpe dig med at kigge efter din tilfredsstillende erotiske massagestue i nærheden af ​​dig. De har for det meste asiatiske kvinder til at massere klienter, og ved at besøge AAMP-kort vil du kende nogle svar vedrørende alle former for massage og kvaliteten og omkostningerne, det ville tage. De har også omfattende undersøgelser vedrørende de forskellige typer massage, som du kan benytte, så du vil støde på rygsmerter, Nuru-massage, prostata og krop til krop på dette sted. For fuldt ud at nyde webstedet skal du først registrere dig for en konto, da gratis brugere kun får et lille indblik i, hvad der virkelig er på siden. Når du har tilmeldt dig en konto, kan du få adgang til specielle funktioner på stedet, der fører dig til en lykkelig afslutning ved at opfylde din smag, behov og mere. I forummet kan du kommentere og gennemgå de steder, du har været, og andre ville gøre det samme. Du ved, hvilke steder der er de bedste med hensyn til massagekvalitet og mange flere.

Denne webside er desværre ikke længere online.

Fordele:

 • Omfattende detaljer om forskellige former for massage
 • Let at navigere
 • Interaktivt forum

CONS:

 • Webstedsdesign ser forældede ud
 • Nogle irriterende annoncer
 • Kun et par detaljer vedrørende damemassører
 • IKKE LÆNGERE ONLINE

# 5: Erotisk MP

URL: http://www.eroticmp.com

erotiskmp

Mange anmeldelser kan findes på dette websted, og de fleste af dem er skrevet ærligt, så du kan få en idé om, hvilken der er god eller ej, hvilke steder der er legitime og sketchy. Hvis du leder efter et websted, der får dig til at få varme ryg og ekstra tjenester, så er EroticMP et must-besøg, fordi det aldrig har været nemmere at booke aftaler med dette websted. Hvis du er ivrig efter at få din massage fra steder, der vises på listen over websteder, er det et must, at du først foretager en lille check, så du kan være sikker på, at du kommer til det rigtige sted. EroticMP sigter mod at hjælpe dig med at komme til den bedste afslapningsmassage og selvfølgelig blive lagt bagefter.

Fordele:

 • Ærlige anmeldelser
 • Mange medlemmer kan attestere eksisterende saloner
 • Webstedet har eksisteret i lang tid

CONS:

 • Ikke tilgængelig i en mobilapp
 • Webstedet ser ret almindeligt ud
 • Ingen avanceret søgning

# 6: Spa-jægere

URL: http://www.spahunters.com

spahuntere

Introduktion til et meget massivt forum, der giver medlemmer mulighed for at kommentere og bedømme enhver massagestue, de nogensinde har været i, Spa Hunters er nu et af de bedste websteder, der ligner RubMaps og endda Backpage. Topanbefalinger opdateres også nu og da, så hvis du har lidt tid til overs, eller hvis du bare vil slappe af efter en lang og stressende uge, så kan Spa Hunters komme og hjælpe dig. Særlige “talenter” kan også findes på dette websted. Disse er smukke damer, der kan give dig massage og en hård-on, så du vil nyde dit ophold i enhver salon efter eget valg.

Fordele:

 • Masser af massagesaloner
 • Massivt forum med ærlige anmeldelser
 • Happy endings tilbydes i de fleste stalde på stedet

CONS:

 • Webstedet ser uorganiseret ud
 • Kun få funktioner
 • Meget få billeder på listerne

# 7: MPReviews

URL: https://www.mpreviews.com

mppreviews-1

Dette websted er kendt for deres anmeldelser af høj kvalitet og har eksisteret siden 2001, og mange mennesker kommer på stedet for at lede efter de bedste steder og søge efter erotiske massage og glade afslutninger. De afslører ikke direkte den erotiske massagedel; de tilbyder tip og brugerkommentarer til, hvordan man oplever den mest tilfredsstillende og vellykkede massage og giver endda dig mulighed for at få en viden, som skjulte gebyrer, før du beslutter dig for at sprøjte på den. Mere end 10,000 ærlige anmeldelser er skrevet af MPReviews mest tilfredse kunder, så du ved, hvor du skal hen, hvis du også vil have noget lignende. Brugernes privatliv er meget vigtigt på dette websted, da de holder alle anonyme, så du ikke behøver at bekymre dig om at udtrykke dine virkelige meninger og oplevelser, så det ville være nyttigt for andre brugere, der også vil have den slags frigivelse.

Fordele:

 • Tilbyder venlige tip til at få en massage
 • Anonymitet er meget vigtigt på dette websted
 • Mere end 10,000 reelle anmeldelser

CONS:

 • Kun få steder, hovedsagelig kun omkring USA
 • Ingen avanceret søgning

# 8: CityXGuide

URL: http://cityxguide.com

byguide

På dette websted finder du mange piger, der er villige til at levere ekstra tjenester til dig. Mere som et escort-bibliotek, ville du finde mange lande på deres liste, og opslag opdateres regelmæssigt, så du nemt kan finde en erotisk massør i nærheden. De fleste af pigerne på dette websted er en del af større tredjeparts tjenester, så du ved, at de alle er lovlige og legitime. Selvom siden fokuserer på det amerikanske marked, er det stadig overraskende at have et par andre lande med på deres liste. Hvis du har nogen, der har vakt din interesse, kan du kontakte hende direkte, og du er på vej til en lykkelig afslutning. Med CityXGuide er alt simpelt og glat. Ingen ekstra gebyrer og ikke engang et papirspor efterladt, fordi webstedet værdsætter brugernes skøn og privatliv.

Du kan også tjekke vores fulde anmeldelse af CityXGuide her.

Fordele:

 • Webstedet er meget simpelt at bruge
 • Alt er gratis
 • Gyldig information om piger gives

CONS:

 • Masser af irriterende annoncer
 • Kun et par anmeldelser

# 9: Lokal krop gnider

URL: http://www.localbodyrubs.com

lokale busker

Dette websted opdateres dagligt, så du altid kan gå og se efter massage anmeldelser, især dem omkring dit område. Uanset hvilken type massage du har benyttet, vil dine anmeldelser blive meget værdsat her, da mange brugere kontrollerer fra tid til anden, før de også benytter sig af sådanne tjenester. Local Body Rubs har massagesaloner med de hotteste massører, så du vil aldrig fortryde at gå ind for ekstra service og at tro, at de alle kommer fra forskellige etniciteter. Det ville være en bestemt øjenfest, som du kan nyde, mens du går efter den ekstra komfort og stressfrigivelse, som du fortjener. Massagesaloner er diskrete og lowkey, så du behøver ikke bekymre dig om, at din identitet bliver udsat, hvis du nogensinde benytter dig af en af ​​deres erotiske tjenester.

Fordele:

 • Har en lang liste over tilgængelige massagesaloner
 • De fleste af deres massører er fra forskellige etniske grupper
 • Kørselsvejledning er veludstyret samt kontaktoplysninger

CONS:

 • Nogle tjenester koster en hel del
 • Webstedet ser almindeligt og kedeligt ud
 • Ingen avanceret søgning og andre funktioner

Final Word

Hvis du leder efter noget godt gammelt handjob, men du er for doven til at klage dig selv, skal du begynde at kigge på disse websteder for at få nogen til at gøre det for dig! Og det bedste med disse erotiske massagesaloner, du vil ikke bare cum, du vil også blive afslappet, da de gør deres massage godt. Disse sanselige steder vil være himlen for dig at opfylde dine seksuelle fantasier og nå din "lykkelige afslutning". De eneste ulemper er, at de fleste af disse websteder kun er tilgængelige i de fleste amerikanske lande, så hvis du kommer fra andre steder, er du mindre tilbøjelige til at finde en. Måske vil du, hvis du er i Asien, da det er en kendt kendsgerning, som nævnt ovenfor, at de fleste lande har dem, men de er ikke angivet på sider som disse. Du behøver kun at høre fra ordet for at kende de ting.

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal bruge - giver jeg dig et tip. Du kan ikke gå galt med:

- Rubmaps;
- CityXGuide;
- og EroticMonkey.ch

Alle disse websteder er venlige nok til at give oplysninger om deres varme massører, så du kan finde nogen, som du kan lide. De fleste af pigerne ligner porno-skuespillerinder, og en ting er sikkert, de ved, hvordan man spiller i sengen, og de vil efterlade dig mere. Saloner er også meget åbne over for andre seksuelle handlinger, så du ved, hvilke de vil tillade, og hvilken type massage du ønsker. Dette er en uundværlig oplevelse for mænd, fordi du aldrig ved, hvornår du har brug for god massage med lidt ekstra service.

lignende websteder ikon Alle 3 andre websteder i denne kategori, der er værd at tjekke ud:

Læs anmeldelse

Massage Planet & 12 bedste erotiske massagesider som MassagePlanet.net Vis mig 12 alternativer til MassagePlanet.net Disse muskelsmerter forhindrer mig i at gøre mine bedste evner i dag. Hvorfor får jeg ikke nogle recepter fra mine yndlingsseksuelle læger? På mindre end minutter fik jeg min diagnose. For fanden, disse eksperter foreslår en dampende massage til min […]

Læs anmeldelse

RubMaps Vis 9 lignende websider til massagestalde til Rubmaps.ch Du skal have hørt om udtrykket "lykkelige afslutninger", der normalt er forbundet med massage og stalde. Dette refererer til at få massagebehandlinger, hvor massøren i sidste ende vil hjælpe dig med at få orgasme, som er inkluderet i deres “tjenester”. Ja, dette sker, og de er virkelige. Masser af […]

Læs anmeldelse

Vis mig listen over 11 Nevada Bordellos På et eller andet tidspunkt vil du høre om bordeller, når du er i Nevada. Det er et lykkeligt sted for mænd - et sted, hvor de kan gå, når de vil betale for sex. Prostitution er lovligt i Nevada (men kun for amter med beboere under 700,000), så bordeller er […]

Rul til top