Opdateret: 24. juni 2024

Hustru Ønsker at spille

& Top-12 pornoforumsider svarende til wifewantstoplay.com

Vis mig 12 alternativer til wifewantstoplay.com

WifeWantsToPlay main

Har du nogensinde drømt om en hotwife, der slår en eller anden fyr? Er du en kone, der keder dig, der føler sig liderlig og eventyrlysten i sex, eller er du en liderlig mand, der er ivrig efter at øge sexen til et andet niveau? Nå, hanekur kan være en god idé. Men det kan være ret udfordrende at lede efter et bestemt websted, der kun taler om haner. Der er en god chance for, at svaret på dit problem er WifeWantsToPlay-forummet. Dette online gærnefællesskab har eksisteret i årevis og giver alle et åbent, ikke-dømmende sted at dele, diskutere og tale om hanelivsstilen. Efter at have fundet ud af dette websted, blev jeg spændt på at forstå de sjove ting ved denne fetich. Hvis du er ligesom mig, en nybegynder i denne verden, så lad os udforske WifeWantsToPlay sammen.

Officiel webadresse: https://www.wifewantstoplay.com

The Rise of WifeWantsToPlay Forum

“Velkommen til Hotwife & Cuckold-fællesskabet!” — det er det enorme banner, der vil hilse på dig, når du besøger WifeWantsToPlay-siden. Siden 2014 er dette websted aldrig holdt op med at være et fantastisk sted for folk fra alle samfundslag at opleve hanelivsstilen. Efter mange års drift er WifeWantsToPlay stadig i stand til at bevare sin massive tilhængerskare. Hver dag får siden tusindvis af unikke besøgende, og mange af dem er allerede almindelige brugere.

I dag får WifeWantsToPlay allerede mere opmærksomhed fra internetfolkene. Måske er en af ​​grundene folks stadigt skiftende kønspræferencer. Flere og flere er åbne og accepterer mærkelige feticher.

Derudover har pandemien også bidraget til ægtepars trang til yderligere at udforske grænserne for deres seksuelle aktiviteter. Så jeg er ikke overrasket over, hvordan WifeWantsToPlay formår at holde sig på toppen og vedligeholde sine tjenester på trods af adskillige fora, der dukker op i disse dage.

Hvad fanden er Cuckold?

WifeWantsToPlay kone

Hvis du nogensinde er stødt på udtrykket "hanrej", kender du det sikkert. Men er du velbevandret i dens dybere forestillinger? Da udtrykket "hanrej" oprindeligt blev skabt, betød det noget meget tydeligt, end det gør i dag. Faktisk er den historiske definition af "hanrej" meget ældre, end du måske tror.

Historisk set refererede udtrykket "hanrej" til en mand, der blev mishandlet af sin utro kone og var blevet overladt til sig selv. Dette koncept understreger, at manden er fuldstændig uvidende om sin kones bedrag. Fordi det er meningen, at det skal gøre grin med ham, er det en fornærmelse mod dem at udnævne nogen til en "hanrej". Bortset fra det faktum, at han ikke er "maskulin nok" til at beskytte sin ægtefælle mod at forlade ham, er han åbenbart en idiot, der ikke aner, at hans dame bryder reglerne for ham.

I mange tilfælde er hanekur en fornøjelig erotisk tidsfordriv for en lort ton af mennesker. Selvom udtrykket "hanrej" stadig er almindeligt brugt, er det ikke længere meningen, at det skal hånes. Det bruges primært til at identificere en mærkelig "fetich." "Cuckolding" sker, når en mand eller en fyr og hans kone eller kæreste får orgasme, når de ser damer kneppe en andens mand eller kæreste. Generelt vil hendes partner blive "tvunget" til at overvære ægtefællens eller partnerens utroskab, mens det sker. Som med mange andre former for feticher, blev denne født ud af et masochistisk behov for at blive "skammet". Sjovt faktum, BDSM kink inkluderer cuckolding som en undergenre af dens bredere kink-kultur. Så hvis du nyder det, så vil du have BDSM-livsstilen.

At holde et ekspansivt sind om din kone og deres seksuelle forhold er afgørende i lyset af det stadigt skiftende og ekspanderende koncept for ægteskabsliv og de sociale standarder, det omfatter. Når alt kommer til alt, hvor de knepper og blæser trang er virkelig ingens biz alligevel.

WifeWantsToPlay fora

WifeWantsToPlay hovedfora
 • General Talk Forum

Jeg kan godt lide "The General Talk"-forum for WifeWantsToPlay, fordi det er åbent for diskussion om haner og andre livsstile relateret til det. Typisk diskuterer brugere ting og chatter om adskillige feticher og deler deres erfaringer med andre mennesker. Nogle brugere brugte det endda til at få tips og råd fra eksperter. Nå, du ved, det er ikke alle, der forstår konceptet og livsstilen med hanekur og adskillige hotwife-livsstile. Så det er bedre at dele det med nybegyndere. Det er også godt at høre virkelige oplevelser fra fremmede og få ideer til, hvordan de formåede at holde hanefetichen så behagelig som muligt. Dette forum har adskillige underfora, du kan deltage i, bare vælg et, der er mest passende eller tæt på dine interesser.

 • Cuckold Experience Talk Forum

Hvis du blot ønsker at dele dine oplevelser og læse andre brugeres erfaringer om deres hanelivsstil, er Cuckold Experience Talk Forum noget for dig. Den har forskellige sektioner, hvor du kan nyde at tale om vilde og unikke ting, du laver. Mange af disse tråde er ret seje og tænder virkelig tilfredshed ned til vores kerne.

 • Stedsforum

WifeWantsToPlay har et forum dedikeret til brugerens placering, og det hedder "Hvor kommer du fra?" Generelt er dette forum, hvor brugere fra alle dele af verden mødes og deler, hvor de kommer fra. Du kan måske finde nogle brugere i nærheden og måske arrangere en hane-aften!

WifeWantsToPlay hotwife
 • Sådan starter du forum

Nå, der er altid en historie om, hvordan du blev interesseret og involveret i hanelivsstilen. Og jeg er sikker på, at mange mennesker ville elske at høre din oplevelse, så hvorfor ikke dele dem i "Sådan starter man forum". Dette forum deler deres problemer eller erfaringer i forbindelse med cuckold, og andre brugere kan frit kommentere. Mens jeg scrollede rundt her, fandt jeg nogle tråde, hvor brugere søger råd om, hvordan de introducerer deres mænd til hanelivsstilen. Nogle brugere deler også historier om, hvordan de først startede cuckold og formåede at holde det i gang. Bestemt, dette forum giver alle værdifuldt indblik i hyrverdenen og det gode ved denne mærkelige BDSM-knæk.

 • Interracial Cuckold Forum

Selvfølgelig kan vi ikke have en hane-livsstil uden at undersøge, hvor langt vi kan eksperimentere. Det er derfor, WifeWantsToPlay har indarbejdet "Interracial Cuckold Forum" for at give brugerne et specifikt sted, hvor de kan vise interesse for interracial kærlighed. Mange hotwives nyder store sorte haner, og hvem ved, måske finder du en her.

 • Snyd kone & hanehistorier Forum

Vil du dele dine yndlings gøglehistorier, men kan du ikke finde nogen interesseret? Nå, besøg WifeWantsToPlays "Cheating Wife & Cuckold Stories"-forum. Det er et sted, hvor du kan være forfatter til dine egne erotiske oplevelser og dele dem med ligesindede. Vi er ligeglade med, om du ikke er en professionel forfatter; alle er frie til at udtrykke deres stykke liv og lade verden rykke ud for dem! Jeg er sikker på, at du har en hemmelig historie at dele. Hvorfor ikke kigge forbi her?

Hustru ønsker at spille cum
 • Stag and Vixen Forum

Stag and Vixen Forum er webstedets Wife Sharing Club diskussionsforum. Som du allerede ved, er hanelivsstilen meget fleksibel, og du kan ikke indeholde denne fetich i én kategori. Ikke alle ægtemænd eller fyre, der nyder at dele deres hustruer eller partnere, kaldes cuckolds, mens utroske koner ikke automatisk betegnes som hotwives. Nogle mennesker kalder dem Stags and Vixens, og hvis du føler, du hører til her, så er dette forum noget for dig.

 • Tøse- og biseksuel hanekur-forum

Cuckolding er ikke begrænset til mænd og kvinder, men strækker sig længere til den, du ønsker at være. Så midt i den voksende accept af hane-livsstilen, eksperimenterer folk med dette med homoseksuelle, biseksuelle og mere. Nu er hane-livsstilen ikke kun inden for grænserne for mand og kone, men inkluderer yderligere LGBTQ-samfundet. WifeWantsToPlay anerkender sådanne unikke, men behagelige møder og oprettede senere "Sissy & Bisexual Cuckold Forum."

 • Fantasy forum

Fantasier? Jeg er sikker på, du har det. Vi forestiller os altid, at ting skal ske - det være sig i vores drømme, eller når vi dagdrømmer. Hvorfor ikke fortælle det til hele verden? WifeWantsToPlay har et Fantasy Forum, hvor folk udveksler historier om scener og feticher, de drømmer om at opleve. Hvem ved, nogle brugere kan være til det, og alle dine fantasier vil gå i opfyldelse.

WifeWantsToPlay tråd
 • Forum for spørgsmål og svar

Vi kan ikke have en forumside uden en Q&A-sektion. Godt, WifeWantsToPlay har et spørgsmål og svar-forum, hvor alle kan indsende spørgsmål, bekymringer og problemer, de støder på. Det er lige meget, om det er en kæmpe aftale eller bare en lille ting; I er alle velkomne til at spørge i tråden. Husk dog altid, at webstedet følger regler og bestemmelsers politik, så sørg for at have læst det grundigt, inden du poster.

 • Introduktionsforum for nye medlemmer

WifeWantsToPlay er et glimrende sted for nybegyndere at komme og diskutere hvad som helst cuckold. Holdet bag dette websted er temmelig imødekommende over for alle dets nye medlemmer og oprettede et udpeget forum kaldet "Introduktioner af nye medlemmer." Hvis du er ny på WifeWantsToPlay-siden, må du hellere præsentere dig selv i dette forum og også møde andre nytilkomne.

Billeder og videoer Fora af kone ønsker at spille

WifeWantsToPlay media
 • Hotwife Tributes Forum

Selvfølgelig, bortset fra diskussioner, elsker folk at dele billeder og videoer af deres hotte koner og veninder. I Hotwife Tributes Forum finder du tusindvis af billeder af beskidte koner i aktion. Hvis du vil, kan du også dele din personlige samling og lade hele verden vide, at du har den bedste kone!

 • Koner & GF's fotoforum

Vær ikke grådig og del billeder af dine hotte veninder og koner på WifeWantsToPlay. Det har et dedikeret forum beregnet til at vise vores påskønnelse til alle hotte, smukke damer over hele verden. Forummet "Wives & GF's Photos" er et fremragende og sejt sted proppet med billeder fra venstre mod højre. Du vil helt sikkert elske det her!

 • Forum for voksne stjerner og modeller og berømte hotwives

I en verden af ​​syndig hanelivsstil opstår de berømte personligheder, der er stolte af deres fetich. Dette forum kaldet "Adult Stars & Models & Famous Hotwives" er et fantastisk sted at nyde og afsløre koner og damer med berømthedsstatus. Disse personligheder er ret åbne omkring deres livsstil og har ingen skam over deres oplevelser.

Hotwife Dating-fora

WifeWantsToPlay dating
 • Fordomsfrit Parforum

Hvis du leder efter en date eller nogen, der har brug for hurtig sex på få minutter, så besøg forummet "Åbensindede par, hotwives & kvinder søger". Der er et lort af brugere, der søger forskellige forhold og datingmøder nu og da. Så hvis du tror, ​​du har travlt, hvorfor så ikke prøve dette forum og skrive gratis!

 • Mænd Søger Par & Kvinder Forum

Hvis du er en fyr og gerne vil finde en hotwife, der er interesseret i hanekur, så er forummet "Mænd søger par og kvinder" perfekt! Der er masser af muligheder her, og så vidt jeg kan se, er brugere af WifeWantsToPlay ret aktive. Om få minutter vil du tale med en liderlig kone.

Fordele og ulemper ved WifeWantsToPlay

Fordele:

 • Masser af fora og underfora tilgængelige
 • Gratis at bruge
 • Aktive medlemmer
 • Mange brugere dagligt
 • Let at forstå design og brugervenlighed

CONS:

 • Nogle trolde
 • Begrænset til kun haner

Top-12 pornoforumsider svarende til www.wifewantstoplay.com:

# 1 - Forumophilia

Forumophilia

Har du nået grænsen for at skifte fra et pornoforum til et andet for at finde forskellige emner, du kan lide? Ønsker du aldrig, at du bare kunne nyde et websteds indhold uden at ændre irriterende? Men takket være ForumOphilia kunne jeg ikke være skødesløs længere! Forumophilia har været mit elskede pornoforum for min yndlings hardcore porno. Jeg vil ikke blive overrasket, hvis nogle pornofans også elsker det.

Ahh, ForumOphilia! Hvilken fantastisk titel at nævne en lige så fremragende pornoforumside. Generelt er ForumOphilia et topsted for at finde gratis voksenmateriale og førsteklasses seksuelt indhold. En af de mest imponerende funktioner på denne hjemmeside er dens hyppige opdateringer. Hvert forum har regelmæssige indlæg og er fyldt med et aktivt fællesskab. Faktisk er det unikt, at vi sjældent ser pornoforumwebsteder.

Voksenindhold her giver typisk teenage hotties billeder og videoer, berømtheder, modeller, underholdning, film, mest populære pornostjerner og meget mere. Siden 2005, året det begyndte at give kvalitetstjenester, har ForumOphilia åbenbart ikke opdateret sin visuelle grænseflade. På trods af det hele er det imponerende at opretholde og trives så længe. Det er nemt at sige, at vi skal gøre tingene rigtigt fra begyndelsen for at bevare et så godt omdømme.

Her er den fulde anmeldelse af Forumophilia.

Fordele:

 • Fyldt med erfaring i mere end et årti
 • Enkel browsing, nem at bruge og velegnet på alle mobile enheder
 • Det har forskellige og unikke sektioner, der tilbyder forskellige tjenester
 • Ingen reklamer og distraherende pop op-vinduer
 • Masser af billeder og videoer i forskellige kategorier

CONS:

 • Designet er grundlæggende og forældet

# 2 - PornSavant

PornSavant hoved

Da vi talte om seksuel nydelse og nydelse, er PornSavant fuldstændig uovertruffen. Det har omkring 74K+ deltagere og 1.6M+ diskussionstråde med et samlet antal indlæg på 59M+. Forestil dig, hvor mange kilder, videoer, film og billeder du kan få gratis adgang til her med disse tal. Plus, det dækker en bred vifte af temaer, nicher og typer, så du har din bedste tid til at finde det, der passer bedst til din særlige smag.

Klik her for den fulde anmeldelse af PornSavant.

Fordele:

 • Aktive brugere
 • Diverse indlæg og tråde
 • Fremragende pornofora er tilgængelige
 • Underfora er imponerende

CONS:

 • Så søgefunktion tilgængelig
 • Kræver download, før du kan se videoer

# 3 - PeachyForum

ferskenforum

PeachyForum.com er et gratis premium galleriwebsted med alt fra teenagere til unge piger til MILF'er og professionelle. "Teen Girls", "Fetish", "MILF's 30+" og et "Teen Archive" er blandt de fire tilgængelige sektioner her. Du finder links til gratis eller prøvegallerier i hvert område med billeder i høj opløsning fra websteder som Karups, Anilos, Mature.NL og mange flere, du kan forestille dig.

PeachyForum anmeldelse her.

Fordele:

 • Masser af gratis indhold og pornogalleri prøver
 • Tillader kun lovligt indhold
 • Det har fantastiske sorteringsmuligheder
 • Forummet er rent og nemt
 • Unikke temaer og emner om fetish
 • Stor aktiv brugerbase
 • Understøtter mobil browsing

CONS:

 • Nogle annoncer

# 4 - Undskyld Mother Forum

undskyld moderfora

Undskyld Mother er også et godt rejsemål for alle, der leder efter fetichvideoer og afskyelig porno. Bare se dig omkring, og du vil se, at Sorry Mother er mere, end hvad du forventer, at det er. Typisk er lækkede videoer fra fremtrædende netværk, inklusive Snapchat, OnlyFans og andre, medlemmernes foretrukne tidsfordriv. Helt klart, Sorry Mother er en visuel repræsentation af, hvor meget information du kan få på fucktube-hjemmesiden!

Fordele:

 • Massive tråde
 • Millioner af beskeder
 • Gratis at bruge
 • Enkel hjemmeside

CONS:

 • Masser af annoncer og omdirigeringer

# 5 - PornBB

pornoBB

Det er her, du kan finde forskelligt ligefrem og lesbisk indhold, herunder jav-porno, VR og 3D-indhold, såvel som folks amatørvideoer. Millioner af mennesker besøger dette forum hver måned og efterlader tusindvis af kommentarer og links. De fire store indholdskategorier er voksenfilm, eksplicitte billeder, modelbilleder, videoer og "Andre XXX's"-segmentet af historier, spil og magasiner.

Tjek vores PornBB anmeldelse.

Fordele:

 • Gratis indhold er masser
 • Samfundet er stort og aktivt
 • Webstedet er velorganiseret og rent
 • En række indhold er tilgængeligt

CONS:

 • Det lyserøde tema er for piget
 • Downloadgrænser

# 6 - SocialMediaGirlsForum

SocialMediaGirlsForum

Flere og flere YouTubere i dag tvinger nærmest pornografi på netværket. Det lyder som noget, du ville nyde, ikke? Så er du kommet til det rigtige sted. Tjek SocialMediaGirls - de er de bedste, der findes. Faktisk et pervs paradis, hvor seksuelt indhold, fra Facebook til YouTube, kæmmes ved at søge efter flere ting at slå af.

At vende tilbage til dette websted fremmer fantasi og åbenhed for at tillade nye former for seksuelle udtryk at blive accepteret. Mens de nyder nogle drinks og samtaler, sladrer de om deres elskede sexophidselse og nyder hinandens selskab. Hvis du har mere fritid på dine hænder, vil du måske udforske at blive venner med disse kryb og sætte dine sexscener online. At samle ligesindede individer, der matcher dine frække interesser, kan være en fantastisk tilgang til at skabe nye forbindelser. Omgiv dig selv med eventyr.

Fordele:

 • Fantastisk indhold
 • Talrige pornoindhold, du kan gennemse
 • Gratis at bruge
 • Aktivt fællesskab

CONS:

 • Ganske vanskeligt at bruge til begyndere

# 7 - Kitty-Kats

kattekatte

Der er ingen katte på pornohjemmesiden Kitty-Kats.net, men der er mange fisser. Faktisk kan medlemmer diskutere og dele forskellige billeder og videoer, lige fra nybegyndere og cam-piger til pornostjerner og eksplicit materiale fra premium-websteder. Onlinemodeller, asiatisk porno, nøgne glamourmodeller, webcampiger, modne kvinder, store brystmodeller, XXL-piger, vintageporno, amatører, shemales og alle slags feticher er dækket af emnerne på forummet.

Tag et kig på Kitty-Kats anmeldelse.

Fordele:

 • Gratis adgang til premiumgallerier og videoer
 • Indholdet er amatør- og webcamsessioner
 • Pænt og organiseret forum
 • Links, der kan downloades, er masser
 • Forskellige indhold i fremragende kvalitet
 • Understøtter mobil browsing

CONS:

 • Indhold hostet på fildelingssider

# 8 - AmateurVoyeurForum

AmateurVoyeurForum

Hvis vi taler om et pornoforum, er der altid det websted, der kommer til at tænke med det samme - AmatørVoyeurForum. Hvis du er en stor fan af voyeuristisk porno, bør dette være din dejlige helligdom. Det har tusindvis af medlemmer og opdaterer konstant dets indhold. Lige nu har det over 800k indlæg, og flere og flere mennesker dukker op på webstedet for at nyde voyeur -indhold.

Fordele:

 • Nem download af billeder og videoer
 • Eksklusive billeder til de ekshibitionistiske og voyeuristiske fans
 • Medlemmer foretager opdateringer regelmæssigt

CONS:

 • Irriterende reklamer
 • Mange videoer fra YouTube er i privat tilstand

# 9 - F95Zone

F95Zone hoved

F95Zone er et socialt netværkssted, hvor du kan samles, mødes og socialisere med tusindvis af andre, der deler lignende interesser ligesom dig. Den har adskillige onlinetråde, der giver dig mulighed for at tale om emner, du helst ikke vil tale eller debattere om ved siden af ​​dine nærmeste. Så jeg er ret overbevist om, at F95Zone sikrer hvert af dets medlemmer et fredeligt fristed, hvor de kan interagere og udtrykke deres meninger uden frygt for at blive forlegen.

På grund af platformens layout kan det meste af indholdet, såsom videospil, erotiske tegnefilm, animationsfilm, tegneserier, GIF'er og hentai, nu nydes og værdsættes på den mest bekvemme måde som muligt.

Fuld anmeldelse af F95Zone her.

Fordele:

 • Design er enkelt og let at forstå
 • Masser af indhold
 • Unikt indhold som spil, hentai, porno osv
 • Gratis at bruge
 • Verificerede medlemmer

CONS:

 • Søgefunktionen er grundlæggende
 • Det har tredjepartswebadresser
 • omdirigeringer

# 10 - KikDirty

kikdirty main

Alle ved sikkert, hvad fanden "Kik" er, ikke? Hvis ja, så ville du blive begejstret for at lære om dette pornoforum dedikeret til den mest kinky side af Kik (og endda Snapchat) KikDirty! Dette er et sted, hvor du finder de mest sexede Kiks og Snapchat-selfies fra hele nettet og verden! Derudover er KikDirty vært for masser af fora. Det blev en platform for brugere at forbinde med andre rundt om i verden. Brugere kan også udveksle uanstændige billeder og lignende intime detaljer ved hjælp af beskedapps som Kik og Snapchat.

Klik for en komplet anmeldelse af KikDirty.

Fordele:

 • Masser af indhold
 • Amatørindhold er tilgængeligt
 • Opdaterer regelmæssigt
 • Aktive medlemmer

CONS:

 • Masser af pop-ups, annoncer og omdirigeringslinks
 • Kommentarer kræver tilmelding

# 11 - CamCaps

CamCaps hjem

Hvis du er fan af alle former for seksuelt eksplicit materiale, er det ikke en overraskelse, at CamCaps snart vil være din destination. Alt i alt virker alt fremragende her, men jeg er ikke blæst bagover af dets materialer. Selvfølgelig findes der mange niche-tavler og -diskussioner, men de fleste af dem fokuserer på simpel, intetsigende seksuel nydelse. Der er også hardcore cam-videoer, men folk kan føle det trist og trist på et tidspunkt, når de finder billeder og videoer af vaniljetypen.

CamCaps anmeldelse her.

Fordele:

 • Fantastisk niche
 • Indhold i topklasse
 • Fora er fantastiske
 • Den har flere eksklusive indhold
 • Organiserede indlæg

CONS:

 • Få knækkede links
 • Irriterende annoncer
 • Omdiriger links

# 12 - XNXXForum

xnxx forum

XNXXForums skuffede aldrig mine pornoforumstandarder. Da jeg besøgte denne hjemmeside, havde den en enorm samling og undertavler, der imødekommer ethvert behov. Disse diskussionsforum er den generelle sektion, historier om sex, personlige, pornospil osv. I øjeblikket er der 7M+ indlæg på forummet, og mange deltager aktivt i diskussionerne, mens de deler deres unikke erotiske materiale.

Fordele:

 • Masser af opslag
 • Der er amatørindhold tilgængeligt
 • Opdaterer indlæg regelmæssigt

CONS:

 • Der er kun få under-boards
 • Designet skal forbedres

Bundlinie

I sidste ende er WifeWantsToPlay-forummet et fantastisk websted, der tjener det, det er beregnet til at gøre - cuckold. Selvom webstedet er begrænset til denne fetich, giver det også et eksklusivt sted for folk at dele, forbinde og diskutere alt, der er relateret til hane-relaterede emner og medier. Midt i det konstant skiftende og ekspanderende koncept for feticher, har WifeWantsToPlay mindet os om konstant at udvide vores seksuelle præferencer, fordi der er så meget godhed uden for vaniljesex. Hvis du er nybegynder eller ekspert, er jeg sikker på, at du kan bruge WifeWantsToPlay på mange måder.

lignende websteder ikon Alle 49 andre websteder i denne kategori, der er værd at tjekke ud:

Læs anmeldelse

ULMF anmeldelse & 12 bedste gratis pornoforumsider som ULMF.org Vis mig 12 alternativer til ULMF.org Vi tager en kort pause til vaniljeporno. Jeg ved, at du ikke kan få nok hardcore-aftaler, passioneret parsex, orale fantasier, anal-fucking, fisse-likning og fingersætning. Ligesom dig er disse hæfteklammer altid på min vogn, klar når som helst […]

Læs anmeldelse

Undress Forum & 12 bedste gratis pornoforumsider som UndressForum.com Vis mig 12 alternativer til UndressForum.com Vores næste tur lyder sjov og spændende. Jeg besluttede at bringe fora ind i mine anmeldelser, fordi jeg føler, at det er måneder siden, jeg lavede min sidste pornoforumanmeldelse. Interessant nok festede mine øjne sig ved Undress Forum og […]

Læs anmeldelse

Undertow Club & Top 12 gratis pornoforumsider som Undertow.club Vis mig 12 alternativer til Undertow.club Overvejer du at deltage i et undergrundsfællesskab? Undertow Club er et underjordisk gaming- og moddingfællesskab med et sensuelt twist, ven. Det er længe siden, jeg lavede en anmeldelse af et forum, så her er det. Undertræk […]

Læs anmeldelse

LoversLab & 12 must-besøg pornoforumsider som LoversLab.com Vis mig 12 alternativer til LoversLab.com Okay, andre spillere, samles. Ved du, hvad der er det rigtige, når det kommer til pc-spil? Nej, det er ikke den overvældende grafik eller de hjertebankende fortællinger. Og det er bestemt ikke prisskiltet på din high-end gaming rig, der […]

Læs anmeldelse

The Original Candid Review & Top-12 pornofora og websteder som TheOriginalCandid.com Vis mig 12 alternativer til TheOriginalCandid.com Leder du efter et nyt onlinefællesskab til at dele og udforske oprigtige øjeblikke med hotte babes? Så vil du måske tjekke TheOriginalCandid.com, det ærlige skud-forum, der har lavet bølger siden lanceringen. Mens det plejede at […]

Læs anmeldelse

Thot BB & 12 bedste pornoforumsider som ThotBB.com Vis mig 12 alternativer til ThotBB.com Jeg er i humør til at engagere mig med andre pikhoveder og se, hvad der sker i pornoindustrien. Sladder og legitime nyheder er let tilgængelige på forumplatforme; derfor prøver jeg lykken for at opdage en genial side […]

Læs anmeldelse

Sexede fora & 12-bedste pornofora som SexyForums.com Vis mig 12 alternativer til SexyForums.com Hvor meget elsker du sexfora? Jeg vil gerne vide det, kammerat, fordi jeg er en nysgerrig pervers. Jeg er i hvert fald ret sikker på, at du nyder at gå ind og ud af diskussionsområder for at udtrykke og lære af andre porno […]

Læs anmeldelse

TitsInTops Forum & Top-12 Porno Forum Sites som Titsintops.com Vis mig 12 alternativer til Titsintops.com Kan du lide at se billeder og videoer af barmfagre bryster? Det gør du sikkert. Disse puslete og barmfagre par er bestemt svære at modstå. Når de begynder at hoppe, får vi knokler med det samme. Det er derfor du og jeg er heldige fyre til at […]

Læs anmeldelse

SimpCity anmeldelse & 12 bedste pornofora som Simpcity.su Vis mig 12 alternativer til Simpcity.su Endnu en dag, endnu et forum! I dag er en god dag at rykke ud, og en ting, der kan hjælpe dig med at hærde den pik, er at tjekke SimpCity porno-forum. Dette forum er min nye opdagelse, der fuldstændig vil få dig til at […]

Læs anmeldelse

Sexet og sjovt forum & Top 12 gratis pornoforumsider som forums.sexyandfunny.com Vis mig 12 alternativer til forums.sexyandfunny.com Hej, ven! Lad os slappe lidt af med dagens anmeldelse. Jeg er fascineret, da en af ​​mine perverse besties fortalte mig om et forum, han fulgte i weekenden. Som en hardcore arbejdende fyr havde jeg […]

Læs anmeldelse

FapFappy Forum Review & Top 12 Porno Forum Sites Som forum.fapfappy.com Vis mig 12 alternativer til forum.fapfappy.com Jeg anmeldte FapFappy porno site før; dets forum fik dog ikke den opmærksomhed, det fortjener. Så i dag gør vi FapFappy Forum til hovedstjernen! Hvis du har været pornofan i lang tid, vil du sandsynligvis […]

Læs anmeldelse

LeakEmUp Forum & 12 bedste pornoforumsider som forums.leakednudes.co Vis mig 12 alternativer til forums.leakemup.com Leder du efter et nyt sted at få porno, mens du interagerer med folk online? Jeg har en god plads til dig. LeakEmUp Forum er mit nyopdagede pornoforum-websted, der samler adskillige nøgenbilleder og sex fra forskellige kilder som […]

Læs anmeldelse

Nudo Hub anmeldelse & 12 bedste pornoforumsider som NudoHub.org Vis mig 12 alternativer til NudoHub.org Hvis det er din passion at deltage i aktive fora på det seneste, så vær ekstatisk, mens Nudo Hub forsøger at fange dine enorme fantasier. Nudo Hub er et andet mødested for erotisk diskussion, hvor efterspurgte opdateringer, trends og aktuelle begivenheder i pornoindustrien deles. […]

Læs anmeldelse

X-Forum & TOP 12 pornoforumsider som x-forum.net Vis mig 12 alternativer til x-forum.net At finde den bedste og mest trendy porno i disse dage er sådan en udfordring. En lort af hjemmesider dukker op dagligt, og der er ingen måde at sige, hvilken der er den bedste. Men bare rolig, jeg, Dudethrill, er her for at redde […]

Læs anmeldelse

Thotsbay Forum anmeldelse & 12 bedste pornofora Ligesom forum.thotsbay.com Vis mig 12 alternativer til forum.thotsbay.com Nyt pornoforum? Dudethrill fik dig! I dagens anmeldelse vil vi diskutere Thotsbay. Jeg er sikker på, at du har hørt om dette websted, fordi det er et porno-websted. Men vidste du, at det også har et lige så fantastisk pornoforum? Nå, Thotsbay […]

Læs anmeldelse

Ja Lækager & TOP-12 Porno Forum Sites Som YesLeaks.com Vis mig 12 alternativer til YesLeaks.com Ja Leaks! Disse ord er ikke blot et udråbstegn, men en beskrivelse af en platforms navn, hvor OnlyFans' materialer deles. Yes Leaks er et pornoforum, der henvender sig til enhver diskussion om pornobesættelser og en samling af hotte lækkede […]

Læs anmeldelse

LeakedBB 12 bedste pornoforumsider som leakedbb.com Vis mig 12 alternativer til leakedbb.com Endnu en dag, endnu en anmeldelse. Men denne gang vil vi tale om pornofora. Jeg ved, at det er et stykke tid siden, jeg sidst har besøgt et pornoforum, og nu hvor jeg har fundet en ny hjemmeside, tror jeg, du er på vej til en anden drømmedestination. […]

Læs anmeldelse

DropMMS & TOP-12 pornoforumsider som DropMMS.com Vis mig 12 alternativer til DropMMS.com DropMMS! Da jeg stødte ind på dette websted, troede jeg først, at det var en slags sød flugt, da det lyder som chokolade. Måske har jeg lyst til noget sødt lige nu. Denne DropMMS tilbyder dog en anden smag. Siden bidrog til […]

Læs anmeldelse

Undskyld Mother Forum & 12 Bedste Porno Forums Svarende til forum.sorrymother Vis mig 12 alternativer til Forum.SorryMother.video Hvor går du hen, når du føler dig liderlig og ønsker at rykke ud? Porno sider? Kamerasider? Eskortere? Nå, der er en endnu bedre mulighed - pornofora! Bestemt, fora er fantastisk fapping indhold, fordi det har masser af […]

Læs anmeldelse

WifeWantsToPlay & Top-12 pornoforumsider svarende til wifewantstoplay.com Vis mig 12 alternativer til wifewantstoplay.com Har du nogensinde drømt om en hotwife, der slår en eller anden fyr? Er du en kone, der keder dig, der føler sig liderlig og eventyrlysten i sex, eller er du en liderlig mand, der er ivrig efter at øge sexen til et andet niveau? Nå, hanekur kan være en […]

Læs anmeldelse

AdultDVDTalk & Top-12 gratis pornoforumsider svarende til forum.adultdvdtalk.com Vis mig 12 alternativer til forum.adultdvdtalk.com Hvem siger, at DVD'en er død? Efter alle disse år er DVD stadig i live og sparker hitlisterne. Det er grunden til, at AdultDVDTalk-forummet er forblevet i voksenunderholdningsscenen, selvom det har fungeret i et stykke tid. De er […]

Læs anmeldelse

Uhyggelig porno & TOP-12 pornoforumsider som CreepyPorn.com Vis mig 12 alternativer til CreepyPorn.com Ekstrem porno er uhyggelig porno! CreepyPorn.com er en erotisk forumside, der beskæftiger sig med alt varmt og uventet. Pornofans vil se en række porno-nicher, der usædvanligt sker i det virkelige liv, men som begejstrer ivrige fetichfans. Hver porno […]

Læs anmeldelse

Gratis Ones & TOP-12 gratis pornoforumsider som FreeOnes.com Vis mig 12 alternativer til FreeOnes.com platforme, hvor vi kan udtrykke og engagere os i et fællesskab med fælles interesser, er en velsignelse. Free Ones Board er en klassisk pornoforumside, der er fyldt med ultimative porno-ekstravaganzaer, du glæder dig over at se. Det er klart, at de frie […]

Læs anmeldelse

The Candid Zone & TOP-12 pornoforumsider som TheCandidZone.com Vis mig 12 alternativer til TheCandidZone.com Hvis du ønsker at blive glad for ægte indhold, tilbyder The Candid Zone tjenester til at lindre din pornooplevelse. Candid Zone leverer spændende materialer, der er fyldt med ærlige øjeblikke. Dette erotiske indhold inkluderer autentiske og uscriptede pornobilleder, […]

Læs anmeldelse

SexyEGirls & TOP-12 pornoforumsider som SexyEGirls.com Vis mig 12 alternativer til SexyEGirls.com-fora er et fantastisk sted og metode til at forstå den nyeste erotik i dag. De henvender sig til de nyeste trends og giver fanatikere mulighed for at dele ideer, satsninger og pornografi. Med fremkomsten af ​​forskellige sociale medier og de nyeste teknologier blev fora […]

Læs anmeldelse

CamCaps & 12 bedste gratis pornoforumsider svarende til camcaps.net Vis mig 12 alternativer til Camcaps.net Ahh, ja, pornofora. Er det ikke fantastisk at have gratis kilder til noget porno-ting online? CamCaps er en anden fremragende tilføjelse til dine go-to porno-forumsider, da det tilbyder en unik samling af videoer, billeder og links til […]

Læs anmeldelse

KikDirty-anmeldelse og TOP-12 pornoforumsider, der ligner kikdirty.com Vis mig 12 alternativer til KikDirty.com Leder du efter noget lidt mere ud over det sædvanlige og overraskende? Et par af de mest trendy voksenfora i dag, KikDirty giver dig mulighed for at oprette forbindelse til andre medlemmer, udveksle dine Snapchat- og Kik-profiler og gratis adgang til konti, fotos, videoer, […]

Læs anmeldelse

Dick Flash & TOP-12 pornoforumsider som DickFlash.com Vis mig 12 alternativer til DickFlash.com Dick Flash! Da jeg hørte navnet på dette websted, troede jeg, at det ikke ville få min opmærksomhed. Først troede jeg, at Dick Flash ville være en typisk forumside, der vil give mig masser af pikke; det lyder måske mærkeligt. Men […]

Læs anmeldelse

Rawporn & 12 bedste pornoforumsider svarende til Rawporn.org Vis mig 12 alternativer til Rawporn.org Hvis porno er alt hvad du behøver for at holde dig i gang, ven, Rawporn er her. Porno her, der og overalt er, hvad du vil opdage i dette engagerende fællesskab. Rawporn.org er en enorm pornografi-delingsplatform, der har gjort en forskel i […]

Læs anmeldelse

PeeFans & 12-bedste pornoforumsider svarende til peefans.com Vis mig 12 alternativer til Peefans.com Kan du lide en unik oplevelse uden for komfortzonen? Måske ville en pornoside med tissetema bringe et andet twist til din sædvanlige pornosmag. Hvis du vil opleve det, er der ingen anden side, der automatisk kommer til at tænke på, men […]

Læs anmeldelse

VintageEroticaForums & Top-12 pornofora Ligesom vintage-erotica-forum.com Vis mig 12 alternativer til vintage-erotica-forum.com VintageEroticaForums er ubegrænset adgang, brugerindsendt voksenfora platform, hvor brugere kan organisere deres diskussionstråd for at sende scanninger af gamle -moden nøgenhed og uanstændige magasinuddrag. Den byder på det fantastiske arbejde fra berømtheder eller modeller, der har unikke charme, der appellerer til en verdensomspændende […]

Læs anmeldelse

Sexting-forum & TOP-12 pornoforumsider som SextingForum.net Vis mig 12 alternativer til SextingForum.net Dem, der har prøvet det sjove ved sexting, kan relatere til dette websted, som jeg vil gennemgå i dag. SextingForum.net er en forumplatform, der viser alle diskussioner og emner, der er relevante for hot sexting-aktiviteter. Nå, dette mødested kan være et underholdende […]

Læs anmeldelse

PornSavant-anmeldelse og bedste 12 pornoforumsider, der ligner pornsavant.com Vis mig 12 alternativer til Pornsavant.com Her er endnu en anmeldelse af pornoforum, og jeg er stødt på dette websted, der hedder PornSavant. Jeg blev nysgerrig efter, hvad det kunne tilføje til voksenunderholdningsindustrien og lagde kræfter i at gennemse det. Folk siger, at det er den bedste porno […]

Læs anmeldelse

OneClickChicks & Top-12 Porno Forum Ligesom forum.oneclickchicks.com Vis mig 12 alternativer til forum.oneclickchicks.com Leder du efter andre erotiske entusiaster til at chatte om lorte-emner, som I begge er til? Hvis du er interesseret, så tjek OneClickChicks - et onlinefællesskab med alle de fora, du har brug for, såsom videoer, billeder, links osv. Det er ikke første gang, jeg har […]

Læs anmeldelse

Fritchy & 12 bedste pornoforumsider som Fritchy.com Vis mig 12 alternativer til Fritchy.com "Everything goes" er sitesloganet for Fritchy.com. Folkene bag Fritchy-domænet har en tendens til at opsummere webstedets tilbud i to ord. Så hvis du har et stort behov for et dampende og sexet forum, kan Fritchy.com […]

Læs anmeldelse

Hot Board anmeldelse & 12 bedste pornoforasider som Hot-Board.net Vis mig 12 alternativer til Hot-Board.net Jeg er overrasket over, hvordan pornofora giver de ressourcer, som vi intenst længes efter. Kudos til websteder som Hot-Board.net for at skabe et sikkert rum, hvor pornoborgere kan diskutere specifikke kinks, fantasier, tvangstanker, pornovideoer og kunstnere. Udover diskussionen […]

Læs anmeldelse

F95Zone Review & TOP-12 Bedste pornoforum Ligesom f95zone.to Vis mig 12 alternativer til f95zone.to F95zone kan virke som en dum titel. Det er som en defekt robot, som ingen vil spille. Men på trods af navnet er det blandt de mest berømte online fora for voksne. Det er et sted, hvor du kan få nye venner og […]

Læs anmeldelse

ErotiCity og 12 største pornoforumsider, der ligner ErotiCity.net Vis mig 12 alternativer til ErotiCity.net Kudos til platforme, der ikke kun tilbyder én, men masser af ressourcer til pornoentusiaster; de er faktisk fyldt med intense fapping -elementer, der generelt gør vores dag. Med det er jeg glad for at dele dette websted, som jeg fandt […]

Læs anmeldelse

Saff.cc anmeldelse og 12 TOP pornoforumsider som Saff.cc Vis mig 12 alternativer til Saff.cc Ligesom andre pornoforum fokuserer Saff.cc på at skabe en platform til deling af en bred vifte af nicher og feticher. Disse materialer bidrages af medlemmerne sammen med links til gratis downloads. Selvom Saff.cc ikke præcist definerer hvilken slags […]

Læs anmeldelse

Porn-W anmeldelse og 12 bedste pornoforum, der ligner porn-w.org Vis mig 12 alternativer til Porn-w.org Kan du lide at gemme billeder og videoer, du finder, eller vil du i stedet gennemse og dele eksplicit materiale? Uanset hvad, måske ville et pornoforum hjælpe dig med at finde det bedste sted at gøre disse ting, bortset fra sociale medier […]

Læs anmeldelse

NudeCelebForum & 12 BEDSTE pornoforumsider som NudeCelebForum.com Vis mig 12 alternativer til NudeCelebForum.com Er der et forum for nøgne berømtheder? Svaret er her! Jeg er glad for at dele et sted at hænge ud og dele spændende indhold og detaljer om dine elskede berømtheder. Nude Celeb Forum er et sted at hoppe i […]

Læs anmeldelse

Phun Forum Review & (TOP 12) Pornoforum Som forum.phun.org Vis mig 12 alternativer til forum.phun.org Hvis et fantastisk pornoforum er det, du har brug for lige nu, så har du held og lykke, fordi jeg har noget til dig - PhunForum. Har du hørt noget om dette websted? Hvis ikke, lad mig fortælle dig, at det er en massiv […]

Læs anmeldelse

Kitty-Kats anmeldelse og 12 BEDSTE pornoforumsider som Kitty-Kats.net Vis mig 12 alternativer til Kitty-Kats.net Jeg elsker altid at overraske mig selv med tilfældige ting og onanere på det. Der er noget i det, der ophidser og lokker mit indre. Er du også sådan? Du kender den følelse af euforisk fornemmelse at spille den […]

Læs anmeldelse

PeachyForum anmeldelse & TOP-12 Bedste pornoforum som PeachyForum.com Vis mig 12 alternativer til PeachyForum.com Hvis interaktion og forbindelse er ting, du finder fascinerende online, så er PeachyForum måske det bedste forum til dig. Hvis du ikke har hørt om dette forum før, så er det en fornøjelse at dele det bedste (indtil videre) [...]

Læs anmeldelse

PornBB anmeldelse & Top-12 pornoforumsider som PornBB.com Vis mig 12 Pornoforumalternativer til PornBB.com PornBB er et berømt pornoforum, hvor medlemmer og brugere diskuterer ethvert emne relateret til deres seksuelle fantasier. Dette forum har fungeret og betjent pornosamfundet i næsten et årti, og gennem hele den tid har det lettet [...]

Læs anmeldelse

SyberPussy anmeldelse & 12-BEDSTE pornoforum som SyberPussy.com Vis mig 12 pornoforumalternativer til SyberPussy.com Jeg ved, at du i øjeblikket søger efter et smukt og dynamisk websted med et stort udvalg af pornografiske fotos og videoklip; med det, gå ikke længere end SyberPussy. Webstedets navn udløste allerede enhver pornoborgeres indre. […]

Læs anmeldelse

ForumOphilia anmeldelse & Top 12 pornoforum som ForumOphilia.com Vis mig 12 pornoforumalternativer til ForumOphilia.com Ahh, ForumOphilia! Hvilken fantastisk titel at navngive en lige så fremragende pornoforumside. Generelt er ForumOphilia et top sted at finde gratis voksenmateriale og førsteklasses seksuelt indhold. En af de mest imponerende funktioner, som dette websted har [...]

Læs anmeldelse

PlanetSuzy anmeldelse & Top 12 porno / sexfora som PlanetSuzy.org Vis 12 pornoforumalternativer til PlanetSuzy.org Fora er en glimrende måde at mødes på og engagere sig med nye mennesker og blive mere aktive i samfundet. Planet Suzy er et meget populært pornografisk forumwebsted, der fokuserer på lige indhold som berømtheder, amatører og hentai. Fordi […]

Læs anmeldelse

ViperGirls & (TOP 12) Pornoforum Som Vipergirls.to Vis mig 12 Pornoforumalternativer til ViperGirls.to Åh, ViperGirls endelig! Leder du efter et pornoforum, hvor slanger og kvinder kombineres for at skabe et mutant hybrid sexmonster? Hvis dit besvimede hjerte ikke kan klare varmheden, mine damer, gå et andet sted, fordi dette er en voksen [...]

Rul til top